Welcome

Jelly-o pudding wafer oat cake liquorice gummi bears tart chocolate pie. Caramels bonbon apple pie biscuit danish chupa chups cookie sweet roll danish. Sweet cupcake croissant wafer wafer tootsie roll cake cookie. Jelly-o pudding wafer oat cake liquorice gummi bears tart chocolate pie.Caramels bonbon apple pie biscuit danish chupa chups cookie sweet roll danish. Sweet cupcake croissant wafer wafer tootsie roll cake cookie.

The construction crew

caliversity
Aci
Blanche
Libra

Name of the current event

Name event Click here

Spa/Wellness

2/10/2020, 23:34
Spa/Wellness Spa10

Spa/Wellness Song10
Admin
Poèet pøíspìvkù : 123
Admin
23/6/2021, 07:55
<<< Internát

Áno, školský rok ešte ani nezačal, leto a prázdniny len končili a ona mala aj napriek tomu pocit, že musí na chvíľu vypadnúť, vypnúť. Na jednej strane za tým stálo pár týždňov, ktoré strávila doma v spoločnosti svojich rodičov a súrodencov. Nie sú žiadna idylická americká rodinka, to v žiadnom prípade, takže bolo viac než jasné, že nejaké konflikty predsa len nastanú, čo nebolo prekvapením pre nikoho z nich. Rodičia stále neakceptovali fakt, že Mack študovala spev, čo jej dávali počas celého jej pobytu doma najavo, zatiaľ čo ona sa veľmi efektívne a aktívne bránila tým, že to nie je ich vec, keďže jej na školu a život neprispievajú a už roky sa stará sama o seba. A nie len to, kým bývala doma, starala sa aj o všetkých troch súrodencov. Áno, namiesto oddychu teda prežila tri napäté týždne doma, a zrejme by odišla skôr, nebyť svojich bratov a sestry, ktorých videla veľmi rada a v San Franciscu jej veľmi chýbali. Hneď ako sa vrátila do mesta si teda nabrala kopu služieb v kaviarni, v ktorej spievala, aby sa trochu odpútala od svojich osobných problémov s rodinou. V práci bola každý jeden deň v týždni a aj keď bola unavená, nevadilo jej to. Čo jej ale vadilo bol fakt, že v kaviarni nevídala Aidena a dlho sa s ním nedokázala skontaktovať. Keď jej nakoniec zdvihol telefón, povedal jej, že prestupuje na inú školu, čo bola pre Mack neskutočne veľká rana. Bol to najlepší kamarát, akého kedy mala a nevedela si predstaviť, ako by mala bez neho ďalej fungovať. V práci si teda vzala pár dní voľna, ktoré preležala zavretá vo svojej izbe na internáte. Jej spolubývajúca Lilien to veľmi neschvaľovala a snažila sa ju vytiahnuť von do mesta, no Kenna proste nemala náladu. Našťastie to s ňou jej spolubývajúca nevzdávala, za čo jej bola Kenna hlboko vo svojom vnútri veľmi vďačná, no ešte nejakú dobu trvalo kým sa cítila dostatočne dobre na to, aby využila darčekový poukaz do wellnessu, ktorý od Lil dostala pred pár týždňami. Bol to skvelý darček ktorý Kenna naozaj potrebovala a konečne bola aj psychicky a fyzicky pripravená využiť ho. Natiahla teda na seba obyčajné klasické svetlomodré priliehavé džínsy, čierne obtiahnuté tričko s krátkym rukávom a béžový sveter, do tašky si zbalila nejaké tie základné veci, ktoré by mohla potrebovať, ako boli peňaženka, kľúče, hygienické potreby a podobne a vyrazila na cestu. Pôvodne sa chcela prejsť no keď si na mape v telefóne pozrela, kde presne sa daný wellness nachádza, radšej si zavolala taxík. Nie že by bola lenivá, no naozaj to bolo poriadne ďaleko. Našťastie na odvoz nemusela čakať dlho, sadla do auta, oznámila taxikárovi kam ju má zaviesť a po ceste na miesto dala vedieť pár svojim kamarátom, že žije a že sa cíti oveľa lepšie. Čas jej teda zbehol rýchlo, ani sa nenazdala a taxikár je oznámil, že sú na mieste, a tak jej nezostávalo nič iné len zaplatiť za jazdu a vojsť do veľmi moderne vyzerajúcej budovy ktorá vyzerala ako z filmu. Bolo jej jasné, že to asi nebolo lacné a o to viac bola Lil vďačná, že jej darovala poukaz na také luxusné miesto. Sama od seba by tam asi nikdy nešla no keď vchádzala do dverí sama pred sebou musela priznať, že sa teší. Krátko sa rozhliadla okolo seba, aby si poriadne obzrela vstupnú halu zriadenú v minimalistickom zen štýle a zamierila k recepčnému stolu.

Naposledy upravil Mckenna Niamh Kavanagh dne 7/10/2021, 17:30, celkově upraveno 2 krát

Spa/Wellness GiphySpa/Wellness Giphy
#b55e87
Mckenna Niamh Kavanagh
Poèet pøíspìvkù : 20
Mckenna Niamh Kavanagh
11/9/2021, 09:05
Jamie měl před koncem školního roku menší úraz při fotbale. Nebylo to sice nic vážného, ale stejně jeho doktor trval na rehabilitacích. Pár sezeních měl přímo s doktorem a pak už zvolil trochu odpočinkovou formu. Zařídil si to tak že pravidelně docházel do lázní. Nějaká ta masáž a takové věci. Ze začátku si myslel že to nebude nic pro něj, ale opak byl pravdou. Hrozně si to užíval. Dokázal vždy tak dobře vypnout a vyčistit si hlavu. Občas se stalo že tam potkal spíš starší lidi, tedy pokud nešel zrovna na nějakou masáž, ale ve veřejném bazénu se to hemžilo staříky. Byla to ale i tak ve finále zábava. Dávali mu rady do života a dostal se díky tomu do úplně jiné společnosti. Dneska ráno se probudil docela brzo, bylo asi něco kolem půl osmé ráno. Jako správný sportovec si chtěl udělat nějakou dobrou snídani. Nakonec bylo ale všude hrozně moc lidí a tak se rozhodl najíst někde venku. Jamie byl známej svojí zvláštní povahou. Jeden den byl spokojený s tím že je kolem něj dalších x lidí a jiný den nechce kolem sebe nikoho. Takovej den měl dneska. Chtěl mít nejspíš klid aspoň při snídani. Oblékl si černé jeansy, černé tričko a přehodil přes sebe černou lehkou bundu. Své blond vlasy si dokonale upravil, protože on byl taková modelka. Dával si vždy pozor aby nešel někam moc rozcuchaný. Na druhou stranu měl v plánu jít po snídani do lázní, takže dělat si vlasy nebylo asi úplně na místě. Venku nasedl do svého sportovního auta a vyrazil do města. Nasnídal se sám, u toho se celou dobu věnoval instagramu, flickru a prostě tak celkově sociálním sítím. Snídani si nakonec dal sladkou, takže se nekonala žádná zdravá snídaně. Pak už byl čas vyrazit do lázní. Dneska neměl náladu se s někým dělit o místo. Proto se na recepci domluvil že chce VIP zónu. Když vyřídil a zaplatil všechno potřebné dovedli ho do vlastních malých lázní. Měl vlastní menší bazén, vířivku a vlastní menší bar. Tk za tohle se rozhodně vyplatilo zaplatit. Navíc měl kreditku jeho matky, což mu dovolilo si něco takového dovolit. Než ale odešel všiml si zrzky která stála od něj pár metrů. Jasně! I na tu dálku by jí poznal, poznal by jí totiž prostě všude. Byla to krásná Mack. Hned na to se za ní vydal. ,,Ahoj krásko.” Možná trochu otřepané oslovení, ale bylo určitě na místě. ,,Přišla jsi vypnout a načerpat novou sílu?” Zeptá se s úsměvem a už mu bylo jasné, že dnešní návštěva lázní bude rozhodně zábavná. ,,Nechceš se přidat ke mně a kreditce mojí mámy? “ zemává kreditkou ve vzduchu a mrkne na ní. Jeho máma ho občas dokázala vytočit do úplné nepříčetnosti, proto byl rád když mohl utrácet její peníze. ,,Viděl bych to takhle. Užijeme si den v soukromých lázních. Zajdeme na ten nejlepší oběd a pak... “ Schválně se na chvilku odmlčí a dělá že přemýšlí.. ,,Pak… to si nechám jako překvapení.” řekne se smíchem. Teď když potkal Mack mohl si celý den užít úplně jinak než plánoval.

Spa/Wellness Collag10
Jamie Oli Thomson
Poèet pøíspìvkù : 38
Jamie Oli Thomson
7/10/2021, 17:57
Pri recepčnom pultíku pred ňou bolo ešte niekoľko ľudí, a tak sa postavila mierne bokom, aby nezavadzala ale aby bolo zároveň jasné, že aj ona čaká na vstup do wellnessu. V žiadnom predtým ešte nebola, no vedela, že vo väčšine z nich sa ľudia pohybujú nahí, zakrytí len plachtou. To jej veľmi nevadilo, so svojim telom bola spokojná a nehanbila sa zaň. Nerobilo jej problém zhodiť oblečenie a ísť sa kúpať nahá, aj keď boli okolo iní ľudia. Nebola si však istá, akí ľudia chodia do wellnessu a vážne dúfala, že nenarazí na nejakého úchyla, ktorého by bola nútená veľmi rýchlo spacifikovať. Nerada by totiž niekomu rozbila nos. Zase. Z týchto myšlienok ju ale prebral hlas, nie príliš známy, preto na sekundu váhala, či vlastne smeroval k nej, no keď zdvihla zrak a obzrela sa na osobu, ktorá prehovorila, bolo jej jasné, že to bolo skutočne smerované jej. S Jamiem sa veľmi dobre nepoznali, teda aspoň osobne. Na sociálnych sieťach boli v kontakte už celkom dlhú dobu, snáď odkedy prišla na školu a musela uznať, že v realite vyzeral ešte lepšie, ako na fotkách. Bol to presne ten typ chlapca, s ktorým si dokázala predstaviť veľmi veľa vecí a nie všetky z nich boli veci, ktoré robia slušné dievčatá. "Tak to ma podrž. Jamie? Tak teba by som tu naozaj ani vo sne nečakala," zazubila sa na neho a všetky tie negatívne pocity a emócie, ktoré v poslednom období prežívala kvôli Aidenovmu odchodu, ustúpili do úzadia. "Ak ja som kráska, tak ty si zviera?" Premerala si ho pohľadom, pričom hlavu naklonila mierne na hlavu aby jasne zdôraznila, že si ho obzerá, no on žiadne zviera rozhodne nebol. Aspoň na pohľad nie a zatiaľ musela uznať, že aj z konverzácii sa jej javil ako skvelý chlapec. Aj skvelý chlapci však občas dokázali byť v posteli ako vášnivé zvieratá, to však pri Jamiem zatiaľ nemala možnosť odskúšať. Zatiaľ. "Prišla som minúť darčekový poukaz od mojej spolubývajúcej, kým je ešte platný," povedala odľahčeným tónom, aj keď to samozrejme nebola úplne pravda, a zamávala farebným papierom, ktorý držala vo svojej pravej ruke. Áno, Jamie bol sexy a flirtovali spolu na sociálnych sieťach, no nepoznali sa až tak dôverne, aby mu rozprávala o svojich problémoch a útrapách. O tých ona vlastne nehovorila skoro nikomu, takže kvôli tomu Jamie naozaj nemusel mať zlý pocit. "Uuu, to znie lákavo, no je to lákavejšie, ako tento fajnový poukaz? " Zahrala zamyslený výraz a na pery sa jej votrel drobný úškrn. Ak ju už mal niekto vidieť v tomto wellnesse nahú, bola rada, že to bude Jamie, a nie nejaký starý päťdesiatročný chlap s chlpatým chrbátom. "Čo budeš odo mňa chcieť za pobyt v súkromnom wellnesse a tvoju božskú spoločnosť? Hmmm?" Pristúpila k nemu o pár krokov bližšie, prižmúrila oči a zvraštila tvár, akoby sa z tej jeho snažila vyčítať, o čo mu naozaj ide a čo od nej chce, no vydržalo jej to len chvíľku, pár sekúnd, kým vybuchla smiechom a pani recepčná na ňu pozrela mierne podráždeným pohľadom ktorý jasne naznačoval, že by mala byť ticho - predsa len, boli na mieste pokoja, kľudu a relaxu k čomu hlasný smiech nepatril a pani recpečná to dala veľmi jasne najavo. "Dobre, som za ale mala by som ťa varovať. Ak sa ma budeš snažiť predať do obchodu s bielym mäsom alebo niečo podobné, skončíš so zlomeným nosom. A to by bola škoda, pokaziť takú peknú tváričku. Na druhej strane, ak ale tento deň dopadne dobre, možno si ako odvďačenie vyslúžiš parádny ovocný kôš," štuchla do neho lakťom a aj keď mala tvár uvolnenú, bolo ťažké povedať, či svoje slová myslela vážne, teda aspoň tie o tom zlomenom nose. Aj keď, pri Kenne nič nebolo nemožné. "Veď ma. Myslím, že ti nemusím hovoriť, že som tu prvýkrát a absolútne netuším, kde čo je a kam mám ísť. Keby si neprišiel, je možné že by som sa začala vyzliekať hneď vedľa tohto pultíku," opäť sa zoširoka zazubila a pokiaľ Jamie vykročil vpred, tak ho nasledovala.

Spa/Wellness GiphySpa/Wellness Giphy
#b55e87
Mckenna Niamh Kavanagh
Poèet pøíspìvkù : 20
Mckenna Niamh Kavanagh
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: