Welcome

Jelly-o pudding wafer oat cake liquorice gummi bears tart chocolate pie. Caramels bonbon apple pie biscuit danish chupa chups cookie sweet roll danish. Sweet cupcake croissant wafer wafer tootsie roll cake cookie. Jelly-o pudding wafer oat cake liquorice gummi bears tart chocolate pie.Caramels bonbon apple pie biscuit danish chupa chups cookie sweet roll danish. Sweet cupcake croissant wafer wafer tootsie roll cake cookie.

The construction crew

caliversity
Aci
Blanche
Libra

Name of the current event

Name event Click here

Les

9/3/2018, 23:54
First topic message reminder :

Les - Stránka 4 Les11
Les - Stránka 4 Song14

Naposledy upravil Admin dne 7/8/2019, 17:33, celkově upraveno 5 krát
Admin
Poèet pøíspìvkù : 123
Admin

5/11/2019, 20:53
Chápala zmýšľanie dievčaťa, ktoré sedelo vedľa nej a chcela by to aj sama tak mať ale bola jednoducho až príliš hanblivá a konverzáciu ako prvá nikdy ale, že nikdy nezačínala. Bála sa, že by povedala nejakú hlúposť a strápnila by sa a to ona nemala rada. Snažila sa tomu nejak vyhýbať, ako to len išlo ale samozrejme, nie vždy to vyšlo. Preto za to, že sa jej Leonna prihovorila, bola len rada. Nemusela to robiť sama. „Ja sa k tomu zase neviem odhodlať. Väčšinou sa mi nakoniec prihovoria oni alebo nás predstaví niekto kto je s nami. To je pre mňa  ideálne.“ Vedela, že by to mala z meniť, predsa v práci to inak nebude ale stále na to mala čas. „Na to som aj po pravde myslela. Bolo by asi dosť trápne, keby volám na teba ale otočí sa nejaký chlapec s rovnakým menom.“ Pri tej predstave sa musí ale zasmiať, pretože by to možno bolo trápne ale pritom aj vtipné. Aspoň pre ňu, pretože aj keď nechcela, musela sa zasmiať. Boh vie, čo by si ten chlapec myslel. Jej úsmev sa ešte o čosi rozšíri o zmienke o bratovi. Nerobila to ani nejak naschvál, ale vždy keď bola reč o ňom, musela sa usmiať. Ako taký zvyk. „Po pravde sme sa s Lincolnom nikdy nepohádali. Aj keď sme sa o niečom nezhodli, tak sme si sadli a porozprávali sa o tom. Nikdy sme sa ale nehádali, neprišlo nám to správne.“ U niekoho im to prišlo dosť divné, keď sa o tom dozvedeli. Pravdepodobne si predstavili takých tých filmových súrodencov, ktorí sa neustále hádajú ale nakoniec sa ako inak majú veľmi radi. Oni sa majú radi aj bez tých hádok, ktoré im dvom prídu nezmyselné. Možno sa v budúcnosti pohádajú, čo je samozrejme možné, nemôže tvrdiť, že nie, pretože do budúcnosti nevidí ale dúfa skôr v to, že sa to nestane. Je spokojná s tým ako to majú teraz a nechce do toho miešať nejaké hádky. „Tiež to tak niekedy robím. Väčšinou chodím do spolku ale v poslednej dobe to vyhráva ten les. Niekedy sa ale bojím, že sa stratím. Tak ako keď som išla sem.“ Trochu sa bála, že by sa stratila a nemala ani komu zavolať a požiadať o pomoc. Našťastie ale mala to šťastie a cestu na toto miesto našla. Očividne šťastie stálo pri nej, za čo bola viac než rada. Nebolo by príjemné keby chodila po lese a nevedela by nájsť cestu von. Sama Teddy bola rada, že nakoniec prišla, pretože ako povedala zrzka, určite si majú čo povedať. Čo sa dalo aj potvrdiť, pretože Teddy len rozprávala a rozprávala. Čo až taký bežný jav vôbec nebol. Možno to bude tým, že sa rozprávali o niečom, čo Teddy naozaj bavilo a čo mala celkovo rada. Fotografovanie, jej brat, témy o ktorých by vedela rozprávať aj hodiny. „Po pravde asi ani nie. Nikdy ma to neťahalo k ničomu inému, iba k fotografovaniu. Samozrejme si niekedy prečítam knihy ale inak asi nič.“ Odmlčí sa aby si to premyslela, či náhodou nezabudla na nejakú činnosť, ktorú robila rada. „Vlastne aj možno áno. Nie je to žiadne hobby ani nič ale rada sa venujem kvetom. Preto aj pracujem v kvetinárstve. A páni, ty hráš na gitare? Niekedy by si mi mohla zahrať.“ Zaujímalo ju, ako hrala na gitare, preto by to niekedy chcela počuť, ak by s tým samozrejme nemala problém a niečo by jej aj zahrala. Nemuselo to byť ani hneď, stačilo jej niekedy v budúcnosti. Ak na to ani jedna nezabudne, samozrejme, čo sa pri pamäti Teddy môže veľmi ľahko stať. „Dali mi ho rodičia, keď som mala desať rokov, na moje narodeniny. Už ho nepoužívam, lebo je dosť starý a je aj pokazený ale stále ho mám odložený na poličke, ako takú spomienku na moje začiatky.“ Bola to jedna z jej obľúbených spomienok, hlavne preto, že to bolo od jej rodičov a hlavne preto, že ako to povedala Leonne, boli to jej začiatky. A je za ne naozaj rada. „A áno, rodičia nás vždy podporovali v tom, čo máme radi a čo chceme robiť. Brat bol na literatúru a ja na fotografovanie. Preto chodíme aj na také odbory. Ale podporujú nás oboch, vždy nám aj pomohli, keď sme to potrebovali.“ Mali to jedno veľké šťastie, že ich rodičia pri nich vždy stáli, nie veľa ľudí má také šťastie, preto je za to veľmi rada a je si istá, že rovnako rád je práve aj spomínaný Lincoln. Mierne sa zarazí, keď vidí aký vážny výraz odrazu Leonna má, preto aj úsmev, ktorý mala po celý čas na tvári, jej zmizne. Asi sa trafila do niečoho osobného, na čo sa pýtať vôbec nemala. Pozorne počúva, čo jej dievčina rozpráva, neskáče jej ani do reči, čo nerobí tak či tak, pretože ju nechce prerušiť, keďže sa jedná o niečo naozaj dôležité. „To mi je veľmi ľúto. To so starou mamou. Ale chápem to. Ten dôvod pomáhať. Mala by som to asi rovnako, keby sa niečo také stalo aj mne.“ Je to smutné ale ten dôvod sa jej páčil. Začala študovať medicínu, kvôli niečomu čo bolo dosť smutné ale mala aspoň veľký dôvod. Teraz chápala, prečo vôbec začala, dávalo to veľký zmysel. A naozaj to chápala. Nakoniec sa jej na tvár znovu vráti jej úsmev, aj keď nie tak široký ako bol predtým. Predsa len, sa pred chvíľou rozprávali o jej starej mame, ktorá umrela, nebude sa tváriť, že nič také nepreberali. „Čo najradšej fotím? To je dosť zákerná otázka.“ Mierne sa nad tým pobavene usmeje a svoje oči uprie na ostatných študentov okolo nich aby sa zamyslela, než sa otočí späť na ňu. „Nemám nejak obľúbenú vec ale radšej fotím prírodu či zvieratá než ľudí. Najmä zvieratá, milujem, keď ich pri niečom zachytím, nejaká momentka. Ľudia sa mi fotia trochu ťažšie ale.. dá sa aj to. Ale vyhráva to príroda a veci okolo toho.“ Naozaj nemala vybranú presne určitú vec, ktorú tak veľmi fotila ale ľudia do tej kategórie tam až tak nepatrili. Nebola ale vyberavá, niekedy mala náladu odfotiť jednoducho to čo sa jej páčilo a bolo jej jedno, či to je človek či nie. „Ak chceš tak ti ukážem tie fotky. Nie je ich tak veľa ale nejaké mám.“ Stihla odfotiť pár vecí, to ako to tu vyzerá, prírodu, ľudí okolo a samozrejme ako posledná fotka Leonna, ktorú si musela odfotiť. Tak ako bolo spomínané vyššie, niekedy proste odfotila to, čo sa jej v ten moment páčilo.

Les - Stránka 4 Teddy
#ff9999
Theodora Silver
Poèet pøíspìvkù : 96
Theodora Silver
6/11/2019, 11:48
Snažila sa ho pozorne sledovať a počúvať, no nebolo to úplne najjednoduchšia činnosť, akú by si v danej situácii dokázala predstaviť. Svoj pohľad teda mala uprený na neho, no príležitostne z odbáčala aj k navôkol stojacim či sediacim ľuďom, ktorí sa medzi sebou rozprávali, stavali stany, skúšali jedlo či popíjali pri stole s alkoholom. Ona na popíjanie nikdy moc nebola, no víno, čo si doniesla z Francúzska bolo naozaj výborné, a keďže jej nálada nebola najlepšia, tá sladká tekutina vyrábaná z hrozna ju aspoň trochu upokojovala a utlmovala, aby v nej tie emócie nebublali tak hlasno a zúrivo ako predtým. Práve preto si znovu odpila zo svojho pohárika, a keďže ho tým dúškom vyprázdnila, v ruke zľahka zovrela fľašku a znovu si do neho doliala. Hovorilo sa, že iba alkoholici nalievajú sami sebe, no ona rozhodne alkoholička nebola, to vedel každý, kto ju aspoň trochu poznal. "Hm?" Spýtavo nadvihla obočie, keď opäť začula Alvarove slová o nejakej praxi, ktorú si vraj budú vyberať sami a s jasným nezáujmom pokrčila ramenami. "Ak to aj je pravda, ešte neviem, aké oddelenie si vyberiem," skonštatovala, pričom pohár so sklenenou fľaškou opäť položila na zem vedľa seba a ruky si preložila na prsiach, snáď aby ohriala samú seba keďže sa ešte nikto nemal k tomu, aby zapálil oheň v ohnisku, blízko ktorého sedela. Nad školou sa vážne momentálne nemala chuť zamýšľať, prišli sa tam predsa "zabaviť", nie riešiť školské povinnosti. Tie riešila každý jeden deň svojho života a toto bola jedna z mála chvíľ, kedy ich proste riešiť nechcela. Navyše, povedala mu pravdu. Sama ešte nevedela, pre aké oddelenie by sa rozhodla, vždy chcela byť detská lekárka alebo lekárka na pôrodníckom oddelení, no bola rada, že jej zatiaľ škola a nemocnica poskytovali skúsenosti z viacerých oblastí. V budúcnosti sa totiž možno rozhodne zamerať sa na inú oblasť medicíny, a preto bolo dôležité mať skúsenosti vo všetkom, v čom sa dalo."Prečo sa zato ospravedlňuješ mne?" Na perách sa jej zjavil drobný, trochu nechápavý úškrn, pretože vážne nemala pocit, že by sa jej mal za niečo ospravedlňovať, a hlavne keď hovoril čosi o tom, že problémy za neho riešili len iní ľudia. To sa jej netýkalo, keďže ona žiadne jeho problémy neriešila a ani to nemala v pláne, chcela mu len poradiť keďže niektoré z nápadov, ktoré jej prezentoval by ho skôr či neskôr priniesli do jasnej a nevyhnutnej záhuby, a to by si nemohla zobrať na svedomie. "Chápem. Byť lekárom a samaritánom dobrej vôle sú však dve rozdielne veci, Alvaro. Pokiaľ chceš byť plnohodnotným lekárom, nikdy nebudeš mať čas robiť všetko to, čo si mi tu opísal. A ak chceš naozaj robiť to, čo si mi tu opísal, nikdy nebudeš mať čas byť plnohodnotným lekárom. Teda, plnohodnotným možno áno, no dobrým určite nie," povedala mu veľmi úprimne, pretože štúdium medicíny a práca lekára si vyžadovala množstvo obetí. Každý študent medicíny mal málo času sám pre seba, čo znamenalo málo priateľov, málo koníčkov, zanedbávanie rodiny, takmer žiadny čas na romantiku a vzťahy. Vyštudovaní lekári na tom boli ešte horšie, keďže v nemocnici trávili takmer všetok svoj čas, skoré rána aj neskoré večeri. Venovať sa pri tom ešte nejakej dobročinnosti jednoducho nebolo fyzicky možné. "Moje srdce nepatrí ničomu, okrem sna stať sa lekárkou," v jej hlase znie serióznosť, pretože to naozaj myslí vážne. Ona nie je človek so sentimentom, ona celý svoj život podriadila medicíne, odkedy bola malým dievčatkom ktoré ešte nemalo ani tušenie, čo všetko niečo také vyžaduje. "Ale áno, viem hrať na bicie. Bolo to pre mňa prvé odreagovanie popri kope učenia, ktoré som sama sebe naložila už na základnej škole kvôli túžbe zachraňovať ľudské životy," ramená jej opäť stúpli a klesli, a keď sledovala, ako Alvaro berie do rúk akúsi gitaru, radšej sa znovu natiahla za plastovým pohárikom, vdýchla jemnú vôňu vína a niekoľko dúškov si odpila, no potom ho nepoložila späť na zem, no naďalej ho držala v ruke. "Toto bude ešte dlhý večer," zamrmlala sama pre seba a zamiesila sa na drevenom polienku tak, aby na ňom sedela o niečo pohodlnejšie.

Les - Stránka 4 Ezgif-com-resize-11
Nadine M. Rhodes
Poèet pøíspìvkù : 70
Nadine M. Rhodes
6/11/2019, 13:16
Leonna obdivovala podobných ľudí. Aj ked ona nemala žiadneho súrodenca tak jej to bolo ľúto. Pretože sa niekedy cítila sama. Tým pádom, že nemala súrodenca tak sa takmer celý svoj život nachádzala v spoločnosti dospelých ľudí a to sa niekedy na nej podpísalo. Pretože chcela niečo viac. Chcela sa smiať, chcela niekoho rozosmievať. A počas toho, ako bola dieťa tak sa chcela hlavne hrať. A to dospelí ľudia niekedy nevedeli. Nemali už rovnakú predstavivosť ako malé dieťa, ktoré by najradšej objavovalo celý ten svet okolo seba. Hovorí sa, že dieťa má iný pohľad na svet. Úprimný, kedy ho vníma takým, akým je. Ale bolo to tak? Dieťa ho možno videlo tak, no neuvedomovalo si všetky tie veci ako bola napríklad bolesť srdca spôsobená zlomením od takzvanej pravej lásky. „Ja neviem aké to je mať súrodenca.“ povedala Leonna a potom sa usadila opäť nejako inak. Bolo vidieť, že toto malé dievča nevedelo doslova obsedieť na jednom mieste. Potrebovalo niečo robiť. Ale mnohokrát napríklad potrebovala rozprávať a rozprávať a spoznávať všetko naokolo. A to sa jej teraz darilo, pretože sa dostávala naozaj do príjemnej konverzácie s človekom, ako bola práve Teddy. „Toto si musíte naozaj vážiť. Pretože to sa nestáva často.“ Leonna vedela, ako to v niektorých rodinách chodí. Stačilo len to, že boli súrodenci od seba napríklad o viac rokov a už niektoré tie výmeny názorov prichádzali aj samé. „Takže tým pádom, že študujete na rovnakej  škole ak som to dobre pochopila.“ nepoznala jej brata, to musela uznať. Nevedela ani to, či sa nachádza na tejto škole alebo dokonca v tom istom spolku. No možno sa to čoskoro dozvie a povie jej to. „Je to naozaj niečo krásne, ked máš možnosť vyrastať so súrodencom, nemám pravdu? A ešte je krajšie, ked máte k sebe takto blízko. Pretože sa to nestáva často, aby sa súrodenci nehádali.“ povedala Leonna, pričom cítila menšiu závisť. No nie takú zlú ba naopak, závidela jej, že nemala možnosť pociťovať niečo podobné. A ako by ona nejakého súrodenca uvítala a milovala ho celým svojim srdcom! Leonna sa potom sústredila na to, čo povedala predtým.
„Nemyslím si, že by prišiel ten okamih, kedy by sme sa tu stratili. Ale tiež som sa toho bála naspäť napríklad môžeme ísť spoločne.“ povedala Leonna a potom sa pozrela okolo seba. Tá atmosféra bola naozaj dokonalá. „Pretože toto miesto by si aj tak našla hned. Išla by si za hudbou a smiechom a rozhovormi a hlukom.“ Leonna sa potom musela zasmiať, pretože jej prišlo naozaj milé, že v tomto boli rozdielne osobnosti. A to malo svoje osobité čaro. „Nemusíš sa báť Teddy aj keby to neprišlo.“ povedala Leonna a musela sa zahrať s jej menom na jazyku. Bola to naozaj veľmi krásna prezývka a vždy sa jej vyčaril úsmev na tvári, keď to meno mohla spomenúť. Vždy, to bolo ešte slabé slovo, keďže dievčatá sa ešte len teraz mali možnosť zoznámiť no už teraz Leonna vedela, že aj keby mala prejsť celým mestom, aj keby to malo byť o niekoľko mesiacov, tak sa ešte s týmto dievčaťom stretne. A všetko to hralo v jej prospech, pretože bolo viac ako len jasné, že to nebude také ťažké. Pretože sa nachádzali v rovnakom spolku. A aj keď to nemuselo znamenať, že by sa mali vidieť, ved predsa len ešte len teraz mali možnosť sa spoznať aj keď sa nachádzali v rovnakom spolku, tak si ju nájde. Mohlo to vyzerať, ako keby bola doslova nejakým malým psychopatom, ktorý by si chcel hľadať ľudí. No takto to určite nebolo. „Pretože vidíš. Ja som si ťa našla a viem, že toto nie je naším posledným rozhovorom. To ti môžem doslova garantovať!“ povedala Leonna opäť so smiechom. Ale nie nejakým nepríjemným ba naopak.  „Nemusíš sa meniť. Nemusíš byť človekom, ktorý sa bude ako prvý zoznamovať.“ chcela ju Leonna týmto mierne ubezpečiť. Pretože to nemusel každý jeden človek robiť rovnako, ako to robila napríklad Leo.

Dalšia vec, ktorá ju zaujala a vedela, že to bude tiež téma, ktorej sa bude venovať. Kvety, oh ako ona milovala kvety! Ako ju vedelo vždy potešiť, ked si mohla niekde nejaké kvety kúpiť. Dokonca aj ona na izbe mala niekoľko kvetov, rastlín, ktoré jej vždy vedeli spôsobiť naladenie na celý deň. Samozrejme, že tým príjemným spôsobom. „Kvetinárstvo?! Ved to je výborné. Ako si sa k tomu dostala? Len tak si prišla do kvetinárstva sa spýtať, či nehľadajú náhodou miesto? Oh, rozhodne to je miesto, kde sa človek aj zasmeje ale aj vyčarí mu tam na tvári úsmev. Ked príde nejaký muž s tým, že chce prekvapiť ženu s kvetmi“ Leonna bola romantička aj ked nemala takmer žiadne skúsenosti s mužmi. Ale to možno tak celkom nebola jej vina. Možno aj áno, pretože sa toho bála čo i len niekomu o tom povedať, že tie skúsenosti nemá. Určite by sa niekto na nu pozeral divne a hľadal by nejaké významné chyby práve u nej. „Mala si tam už aj také okamihy, kedy si nevedela ako zareagovať na požiadavky ľudí? Musí to byť aj pomerne namáhavá práca no nie? No to asi každá jedna práca s ľudmi. To je tá najhoršia ale aj svojim spôsobom tá najkrajšia práca.“ ona vedela o čom hovorí, pretože aj byť lekárom malo svoje plusy aj mínusy. A to sa nejednalo napríklad len smrti. Ale niekedy sa ľudia správali doslova bezohľadne, ako keby vôbec nepremýšľali o tom, že by mohli svojimi slovami a skutkami ublížiť. „Ja som si tiež chcela nájsť nejakú prácu len napokon som pochopila, že nemám dostatok času na to, aby som niečo robila. Čo je smutné len tá škola je niekedy naozaj ťažká aj keď som len na začiatku“ povedala pomerne sklamaným hlasom no napokon si uvedomila, že je lepšie, že sa venuje tomu, čo ju baví na plnej čiare ako keby robila niekoľko vecí a nedokončila z toho ani len jednu poriadne. A to by ju naozaj mrzelo. „to je naozaj výborné.! Ukážeš mi niekedy ten foťák?“ povedala takmer okamžite Leonna. „A ja ti za odmenu alebo protislužbu niečo zahrám hoci v tom nie som žiaden profesionál. Ale je to niečo môjmu srdcu blízke.“ hned si spomenula na to, ked videla niekoho hrať na gitare takým štýlom, kedy sa dokonca aj ona sama zahanbila, ako môže ona tvrdiť, že hrá na gitare, ked to neznie ani len z polovice tak dokonalo. Ale to jej neprekážalo, lebo to bolo niečo, čo ju skutočne bavilo. „Fotiť ziveratá musí byť fascinujúce. Pretože vyjadriť to, nedokáže každý jeden človek. O tom nie je pochýb. Dokonca si myslím, že to je ťažšie ako fotiť ľudí. Pretože predsa len človek pochopí, čo mu rozprávame, vie sa tak aj ukázať. Vie spolupracovať, ak potrebujeme určitý uhol.“ Leonna hovorila v tejto chvíli trocha inak, lebo tá spomienka na starú mamu v nej stále zohrávala rolu ale bolo to už lepšie. Bola to minulosť a ona sama vedela, že aj jej stará mama by chcela, aby na ňu spomínala s úsmevom a nie so slzami v očiach. Takže sa snažila usmievať rovnako, ako pred malou chvíľkou a v spoločnosti Teddy sa jej to naozaj darilo priam bravúrne.

Les - Stránka 4 Ezgif_10
Leonna Oliviero Caine
Poèet pøíspìvkù : 39
Leonna Oliviero Caine
6/11/2019, 19:28
Radost v ní stále bublala, zářila jako sluníčko, a to i přesto, že se už konečně dostaly k vysvětlení toho obřího batůžku. Samozřejmě jí zajímalo, co to vlastně bylo, ale prostě byla tak ráda, že Viv vidí a že teď patří k nim do spolku, že jí ve výsledku asi i bylo trošičku jedno, co v tom batohu skrývá. Ale když už se to konečně dozvěděla, nemohla uvěřit svým vlastním očím, jak moc byla Viv připravená! Určitě by mohla vyhrát nějakou cenu „tábornice roku“ nebo něco takového, protože se jí do toho batůžku vešlo snad všechno potřebné a nejenom pro ni, ale dokonce i pro Meg, skoro jakoby věděla, jak Meg bude k této akci přistupovat. Byla za to neskutečně ráda, protože by ji mrzelo, kdyby její nepřipravenost na stanování pokazilo tak pěkný plán, co pro ně Viv připravila. „Nebo taky na večer k táboráku, když by šel od lesa chlad,“ sdělila své původní plány, co pro deku zamýšlela, ale rozhodně se nebránila využít deku jako podložku pod ně, koneckonců to mohou využít na obojí. Alespoň se ta deka pořádně využije, když si ji sem Meg přinesla jako jedno z opravdu máála vybavení. „Ty jsi vážně neuvěřitelně skvělá,“ nemohla se ubránit lichotce, protože nejenomže díky Viv má v čem a na čem spát, ale ona má dokonce i pyžamo a nebude muset spát v tom, v čem sem přišla! To ji zaskočilo asi nejvíce, protože počítala, že zalehne jen v tom, co má právě na sobě, už tak toho pro ni Viv udělala až až, proto s nějakým pyžamem ani nepočítala.. a ono ejhle, dostala ho! Tohle bude muset Viv řádně oplatit, protože pro ni přichystala tak unikátní zážitek, že to přímo volalo po odměně. Všimla si, že se k problematice hraní už nevyjadřovala, ale nijak s tím už do ní nešila – už jen to, že si vzala kytaru sem, bylo totiž naprosto skvělým znamením, a ona si byla jistá, že už postačí jen pár jemných pobídek a Viv jim nakonec zahraje, takže každý bude mít možnost obdivovat její talent, ale to přijde až později, teď hlavně musely postavit stan. Na rozdíl od ostatních asi úplně nemusely řešit, že by se jim později stavil špatně kvůli alkoholu, ale je by zase trápila absence světla, proto bylo dobré se do toho pustit hned. Viv se chopila vedení, vypadala totiž, že doopravdy ví, co a jak se má dělat. Ona jí do toho nijak nekecala, občas mrkla do návodu, aby mohla taky něčím přispět, ale jinak spíš skákala kolem a dělala to, co jí Viv říkala. „Jak často jste tohle s rodiči dělali, že ti to tak jde?“ optala se během jejich stavby, protože ona osobně to dělala skutečně poprvé. Nebyl to její první výlet do přírody, ale když už někde byla, ubytovala se do chatky, tohle celé pro ni tedy byla nová zkušenost. Jakmile měly hotovo a Viv se pustila do aranžování věcí uvnitř, ona si odskočila pro svůj batoh, který hodlala uklidit do stanu, aby neměla věci roztahané všude možně po tomhle pomyslném kempu. Tyto poslední úpravy trvaly chviličku, proto se hned mohly vydat ke stanu s jídlem, aby si uloupily něco dobrého na zub, a po cestě se už vrhly na probírání zajímavějších témat. „Jsem ráda, že ses věnovala hudbě, doufám, že taky něco z toho ukážeš světu,“ nemohla si takové poznámky odpustit, chtěla, aby se Viv nebála sdílet svou tvorbu, stejně jako se nebojí ona. Můžete si říct, že fotografie a hudba je něco úplně jiného, ale obojím odhalujete svůj vnitřní svět… Meg asi hodně hrálo do karet, že nepotřebovala potvrzení ostatních o svém umění. „Zarandila?“ překvapeně zdvihla obočí, no pak zmínila něco, čeho si již stihla všimnout na Flickru, stejně tak si všimla toho, do jaké skupinky chlapců on asi patří - ti populární. „To je skvělé!“ zaradovala se s úsměvem a hned se chystala vysvětlit, co jí na tom přijde tak skvělé. „Konečně jsi pochopila, že rozhodně nepatříš k holkám, které by kluci přehlíželi? A to i když se jedná o, hm, jak jsi tehdy popsala toho Charlese z plesu? Populární kluci? Jo, nějak tak.. Takže jsi pochopila, že pro ně nejsi neviditelná?“ byla nadšená z pokroku, který její kamarádka udělala, protože ještě před rokem tvrdila, jak by si jí nevšímali a brala by to stoprocentně jako vtip, vtípeček od populárních k ní, ale vypadalo to, že prázdniny o samotě jí daly mnohem víc než jen novou hudbu. „U mě byl nejzajímavější asi výlet do Francie, právě s Nadine, kerá sedí támhle,“ kývla směrem k ní a Alvaro, protože ukazovat je neslušné, „a bylo to vážně skvělé, sice dost hektický, ale obě jsme si to užily,“ vzpomínala se spokojeným úsměvem na rtech. Tato debata zvládla zaplnit cestu od jejich stanu k jídlu, proto se Meg chopila papírového tácku a prohlížela si všechny možnosti. „Co si budeš dávat ty? Já se vůbec nemůžu rozhodnout,“ přiznala zcela otevřeně a pohledem jezdila z jedné možnosti na druhou.

Naposledy upravil Megara Morreli dne 16/11/2019, 15:16, celkově upraveno 1 krát

Les - Stránka 4 Meg
color #faf0dc
Megara Morreli
Poèet pøíspìvkù : 137
Megara Morreli
6/11/2019, 22:11
Alvaro v niektorých momentoch nevedel, či sa má postaviť a odísť alebo ostať na mieste. Nebolo to z toho dôvodu, že by sa cítil zle ale myslel si, že nech povie čokoľvek tak z Nadine dostane len nezaujaté odpovede. Ako keby každým jedným pokusom o to nájsť spoločnú tému padal do priepasti a niekto ho ešte viac skopával nižšie a nižšie. A on nevedel, prečo to tak je. Nemyslel už na žiadne voľby ani na to, že by to malo byť práve za následok toto. Pretože, ak by to bola pravda, tak by z toho možno žiaden človek nebol nadšený ak by kvôli voľbám bol zatrpknutým. Ale kto vie, možno to bola chyba práve Alvara, že bol nudným a nevedel ju rozosmiať alebo zaujať rovnako, ako to vedeli napríklad iný muži v spoločnosti žien. Alvaro ale nebol ten, kto by sa chcel vzdať. Priam naopak, jeho to povzbudzovalo v tom, aby prišiel na niečo, čím by sa s ňou vedel rozprávať. Škola? Neprišla do úvahy z toho dôvodu to vypustil rovnako, ako ona. Voľby? Aký by to malo napokon zmysel. Budúcnosť ako lekár alebo lekárka? To by vedel, že ak by došli do nejakej slepej uličky, tak by to nedopadlo najlepšie ani pre jedného z nich. Alvaro si všimol, že jej môže byť chladno. Už bolo chladnejšie počasie. A kvôli tomu vestu, ktorú mal prehodenú cez ramená si dal dole a potom ju jej ponúkol. „Nech sa páči, vyzeráš, že by sa ti mohla hodiť viac ako mne.“ povedal Alvaro a venoval jej úsmev. Potom sa pozrel na to, že by možno mohol ten oheň založiť aj on sám. Pretože ak to doteraz nikto neurobil, tak prečo to neurobiť predtým, ako by sa úplne zotmelo. „Za chvíľku sa vrátim, budem rád, ak by si ma počkala…“ povedal Alvaro, pričom to nebral ako naliehanie. Mohla odísť kedy chcela, bolo to jej slobodné rozhodnutie. Alvaro prešiel k ohňu, zobral niekoľko starých novín, ktoré našiel vedľa pohodené a zapálil ich, spoločne s kúskom slamy, ktorá tomu mala len dopomôcť. Fúkal pomaly, aby sa to podarilo. Dokonca sa kvôli tomu dal na štyri, takže jeho nohavice určite nebudú potom tými najčistejšími. Ale to mu neprekážalo. Trvalo to malú chvíľku, drevo bolo suché, takže sa rýchlo chytilo. Alvaro sa potom vrátil na miesto a mohol sledovať, ako sa jemne oheň začal rozširovať. Tá atmosféra sa len prehlbila. Bolo to krásne miesto ale Alvaro vedel, že radšej si alkohol nedá lebo to pre neho nekončí a určite zajtra bude musieť mnoho vecí poupratovať a zariadiť. Potom sa sústredil na to, čo Nadine povedala.
„Bubny. Je to fascinujúce. Pretože sa hovorí, že ten človek, ktorý vie hrať na bubnoch vedie rytmus a má to v rukách. Ak by si mala na to viac času, venovala by si sa tomu alebo by ťa to už možno tak nelákalo?.“Alvaro jej teraz ukázal svoj úprimný úsmev. Hudba ho vedela vždy potešiť v časoch, kedy to už naozaj potreboval. Nemohol byť stále nad knižkami a učiť sa alebo sa venovať rodine. Každý jeden človek si musel nájsť niečo, pri čom by mohol na okamih vypnúť myseľ. Alvaro vedel, že aj človek, ktorý sa nevenuje štúdiu umenia dokáže hudbu vnímať rovnako. Možno niekedy na to nemal čas ale aj on vedel, že ak človek chce, tak ten čas si na veci v živote nájde. Život len o učení bez toho, aby sa nemohol ani len nadýchnuť nie je správnym životom. Nemal na mysli nejaké párty každý jeden deň, kedy by sa ľudia opíjali a prestávali myslieť na povinnosti. „Bola si už niekedy v mestskom útulku alebo v Zoo? V Zoo som ešte nebol a zaujímal by ma názor ľudí, či to tam je také, ako to na obrázkoch a fotkách ukazujú.“ Alvaro nemal rád, ak sa zvieratá alebo ľudia nachádzali v zlých podmienkach možno kvôli tomu sa do tej Zoo ešte neodhodlal ísť. Nehovoriac napríklad o nejakom cirkuse. „Ľudia sa delia na psíčkarov a mačacích miláčikov. Neviem, či máš rada zvieratá no dovoľ mi, uhádnuť to.“ povedal Alvaro a potom sa na ňu pozrel. Chcel zistiť, čo by sa jej hodilo najviac. No takmer prvý okamih, ktorý sa mu v hlave objavil musel dať najavo. „viem si ťa predstaviť smiať sa pri tom, ako pri tebe je niekoľko šteniatok. Takže by som si tipol, že si práve tým psíčkarom.“ povedal a jemne nadvihol obočie. Pretože kto vie, možno bola človekom, ktorý nemá rád zvieratá. Hoci takých bolo skutočne málo. Aspoň on sa takmer s niekým nestretol, kto by nepodľahol čaru zvieracích duší. Alvaro vedel, že ak toto nie je téma, kde by nemusel cítiť mierny odpor alebo náznak arogancie alebo nepríjemnosti, tak už mu nepomôže nič. Alvaro chcel skutočne spoznať toto mladé dievča o ktorom počul mnoho dobrých vecí tak, ako ju vnímajú jej priatelia. Mohol to vzdať na začiatku ale to nebol jeho štýl.

Les - Stránka 4 1538fad6280f94fd100056844268
Les - Stránka 4 OriginalLes - Stránka 4 Tumblr_pdtfug2g9F1xbn363o2_500Les - Stránka 4 2146005193_1_15_XtrwaswQ
Alvaro Javier Padilla
Poèet pøíspìvkù : 35
Alvaro Javier Padilla
7/11/2019, 17:00
Tábornice roku, to jsou až moc silná slova ale dobrou tábornicí určitě je, ale avšak co je, tak je nerdík! Zní to vážně nerdsky, ale je to tak, oficiálně patří do spolku, kde je dalších plno jejích přátel a tou hlavní je převážně Megí. Byl to hezký plán, ji takhle dostat do rozpaků. Ono i kdyby teda Meg své věci měla, nebylo na škodu je vzít tak jako tak. Mohla něco někomu půjčit nebo by to byla jistota. Jenže Meg na tohle připravená nebyla a sama by tu nespala, to Vivian bylo jasné, ani ona by tu nechtěla spát sama, zřejmě by se bála sama, tudíž tohle se zdálo být jako skvělý nápad. Předpověď byla správná, její kamarádka tu sebou měla jen pár drobností, co se budou určitě ale hodit a nejsou na škodu!‌ Dala jí tedy za pravdu, ale jen v tom, že se budou ty věci hodit, o tom že je totiž skvělá neustále pochybuje. I když za to, co zde vymyslela je ráda, vidí totiž, jakou radost to její kamarádce udělalo a o to jí šlo, je si i jistá že ta kreativní dušička jednoho dne vymyslí něco taky, i když to neočekává nebo teda nevyžaduje. Když však na to dojde, ocení to! Ta jako ocenila i důvěru v hudbě kterou taky dostávala od Meg, jen na ní už nereaguje ale je více než jasné, že ji k tomu dokope. Dobře se to ale zamluvilo, musely totiž postavit přeci stan a je lepší to udělat teď, než potom pod vlivem alkoholu. Dobře, zrovna u těhle dvou nehrozilo, že by se opily do němoty, to Vivian vlastně nikdy neudělala a poslední větší alkohol co měla, bylo na vystoupení s Charlesem, aby se uklidnila. Není hold zastánce alkoholu. U nich je spíše pravděpodobné, že potom budou unavené a už se jim ten stan nebude chtít stavět a tak hurá do toho. “Hodněkrát jsme s rodiči stanovali či někde takhle kempovali, je to sranda a člověk si to po pár zkouškách zapamatuje.” Uculila se nevinně, pro ní byl vždy předností stan než chatka, bylo to takové víc spjaté s tou přírodou a nedělalo jí to sebemenší problém, i když by to asi do ní plno z lidí neřeklo. Vypadala jako holka, která by se lekla i mravence, což není pravda. A teď přichází poslední třešnička a tou je jídlo! Chutné jídlo, na které se těší, jelikož už když přišla to tu lehce zavonělo a lákalo ji to, její kamarádka ale měla přednost před jídlem. “Nějak se to pokusím vymyslet.. Třeba mi to vyjde na nějaké akci.” Pokrčí lehce rameny, rukou si projede husté blond vlasy a to už se dostanou k tomu pozvání na rande a ona se maličko začervená. “Nevím, třeba to nakonec byl.. Nějaký vtip, kdo ví.” Pokrčila nejistě rameny, sama totiž nevěděla a od té doby si nestačili říct skoro ani půl slova, jen nějaké ahoj na chodbě. I tak to v ní stále udržovalo myšlenku, že ona není úplně děvče, které kluci jako on, tedy třeba ti populárnější, vyhledávají. Nebudeme je ale házet do jednoho pytle. “Já nevím, Meg. Přeci jen jsem takový.. Trdlo a to se těmhle klukům nelíbí.. Nebo já nevím, nevyznám se v tom a taky by je mohlo odradit, že již nepatřím do holčičího spolku.” Pokrčí rameny, stále je to pro ní téma u kterého sebevědomí vyšší zrovna nemá. Jenže v čem ona ho má? To je další složitost. Uvidíme, jak se vše vyvine. Opět se přesunou na další téma a to je Meg! Ohlédne se směrem kam kývla a s uculením kývne taktéž hlavou. “Znám jí od pohledu, byla určitě další nápadník, kterého bych volila. Působí hrozně mile a.. To jídlo je od ní ne?” Optá se spíše tak do vzduchu, jelikož si sama myslí že má pravdu. To už držela tácek papírový v ruce taktéž a očima šmejdila kolem, co by si jako nabrala. “To ráda slyším! Francie je nádherná.” Uculí se spokojeně a v hlavě se jí promítne pár vzpomínek na její výlet do Francie v minulosti. Je tam vážně krásně. Za moment ale už má opět plnou hlavu jídla a které si dá. Už začala i v nandavání a měla všelijaké divné kombinace, jenže prahla ochutnat vše, což není reálné, je toho tu hodně. “Chtěla bych ochutnat všechno! Vypadá to úžasně.” Brzdila trochu, aby snědla nejdříve to co má a proto si k tomu do jednoho z hrníčků nalila i teplé kakao, aby se zahřála a poté se mohly vydat si sednout, až když si to nandala i Meg samozřejmě.

Les - Stránka 4 DCxg0BOE_oLes - Stránka 4 Ezgif_12Les - Stránka 4 WA6Xpcvn_oLes - Stránka 4 LlJGwU0I_oLes - Stránka 4 YtqILoI4_o
Les - Stránka 4 New_po10
#ff9900outfit na ples
Vivian Rose Alvey
Poèet pøíspìvkù : 115
Vivian Rose Alvey
10/11/2019, 18:52
Mierne sa zarazí nad jej poznámkou a úsmev jej rovnako mierne opadne. Úplne presne netušila ako sa taký človek môže cítiť ale vedela si to predstaviť. Predstaviť si život bez jej dvojčaťa bolo pre ňu až príšerné. Samozrejme by to brala inak, keby sa narodila len ona a žiadneho súrodenca by nemala, ale teraz, čo i len pomyslenie na to, že by mala byť bez Lincolna, bolo jej až zle. Bola to jej druhá polovička, jej najlepší priateľ a bez neho to proste nešlo. „To mi je ľúto. Ja si to bez brata už predstaviť neviem. K tomu sme dvojčatá, takže ten pocit je asi dvojnásobný.“ Mierne sa nad tým pousmeje. Nie, že by vyzerali identicky, ale podoba tam samozrejme bola, predsa len, boli rodina. Niekedy im ale ľudia ani nechceli uveriť, keď sa dozvedeli, že sa oni dvaja narodili v ten istý deň. Vraj nevyzerajú rovnako. Prišlo jej to divné, predsa dvojvaječné dvojičky tiež existujú ale vyzerá to tak, že ľudia na to niekedy zabúdajú. Alebo jednoducho ani o tom nevedia a myslia si, že dvojičky musia byť vždy jednovaječné a podobať sa ako vajce vajcu. "Nikdy sme nad tým veľmi nerozmýšlali, proste sme to brali už od detstva, že sa nehádame a že náš vzťah je takýto. Ale áno, keď si to teraz povedala, tak si to vážim samozrejme. Som za to naozaj rada. Príde mi lepšie, keď máme takýto vzťah, než aby sme sa hádali. Nikdy sme sa ani nehádali o.. rôznych maličkostiach ale vždy sme sa o tom porozprávali ako dospelí ľudia. Aj keď sme boli deti." Zasmeje sa, než sa Teddy mierne zahniezdi aby si našla lepšiu polohu. Aj keď boli deti, tak sa rozprávali než aby na seba kričali alebo sa bili ale to spojenie, porozprávať sa ako dospelí, keď boli ešte len deti, jej prišlo vtipné. "Áno, chodíme sem obaja. Ja na fotografovanie a on na literatúru. Vždy miloval knihy. Nie, že by som ich nenávidela, milujem ich ale to je úplne niečo iné. Dokonca chodí aj do rovnakého spolku ako ja. Dnes ale nepríde, myslím, že má toho asi veľa, tak nemá čas. Nie som si istá. V poslednej dobe sa nejak často nestratávame, aj keď bývame na tom istom mieste. Je to trochu divné, keďže som zvyknutá presne na opak, že ho vidím každý deň. Je ťažké zvyknúť si na niečo takéto." Bolo až vtipné, že bývali v tom istom spolku ale skoro vôbec sa nevideli. A keď už áno, tak to bolo naozaj iba na chvíľu, vždy potom ten druhý už musel bežať niekde inde. Nebola za to nadšená ale ani jeden to nemohol zmeniť. "To áno. Vždy to bola zábava, vždy sme sa hrali spolu. Keď sme sa už naučili čítať, tak sme voľný čas väčšinou trávili na záhrade, kde sme čítali rôzne knihy. Hlavne Lincoln, on bol lepší v tom čítaní." On bol aj prvý, kto sa naučil čítať a potom s tým Teddy aj pomáhal, za čo mu bola doteraz vďačná.
"Och za to budem len rada. Nie je to až také náročné ale ten strach tu predsa len je a keď pôjdem s tebou, tak to bude lepšie. Dúfam ale, že sa nestratíme spolu." Bolo by to až smutno-komické, keby išli z tohto lesa spolu a stratili by sa tak či tak. Slečna vedľa nej mala pravdu, možno aj keby sa stratila na ceste sem, tak by tú cestu nakoniec našla tak či tak. Hlasy ľudí, ktorý sa tu nachádzali boli dosť hlučné a toto by jej napovedalo, že sa tu asi niečo deje. Musí sa zoširoka usmiať, keď počuje z jej úst prezývku, ktorou ju volá každý koho pozná. Nie je to nič nové, prezývka, ktorú počuje skoro stále ale vždy je rada, keď ju niekto tak nazve, než jej celým menom. No komu by sa chcelo hovoriť Theodora, keď mohol povedať zjednoduchšenú verziu a to je Teddy. Páčilo sa jej ako sa pri zrzke cítila, uvoľnene a isto, že jej môže povedať čokoľvek, čo len chce. A tak nejak dúfala, že ju v spolku niekedy zastihne aby sa s ňou znovu porozprávala, presne tak ako teraz. "V to dúfam. Dobre sa mi s tebou rozpráva. A to som väčšinou zo začiatku nervózna a dokonca niekedy ani zo seba nič nedostanem. U teba to ide ako keby samo." Za čo je veľmi rada. Snaží sa nejak vylepšiť, aby nebola tak nervózna a aby sa nečervenala ale nemohla za to. Odrazu sa dostala do stresu a hneď bola červená, pri čom aj rovno koktala. "Ja viem ale.. možno niekedy budem musieť niečo povedať a bude to pre mňa veľký problém a možno sa k tomu ani nedokopem. Snažím sa preto nejak zlepšovať ale.. myslím, že lepšie mi to vôbec nejde." Radšej sa vždy schovala do kúta a ani nevychádzala. Urobila to až vtedy, keď ju k tomu dokopal brat. Nie doslovne, samozrejme.
Bola rada, že téma zbehla na kvety, kvety naozaj milovala. Keby sa jej niekto opýtal čo má radšej, či kvety alebo fotenie, pravdepodobne by si vybrala kvety. Áno, foteniu sa venovala od detstva až doteraz a pravdepodobne sa aj bude ešte v budúcnosti, nevzdá sa toho ale kvety bolo niečo, čo ju naozaj vypĺňalo. Milovala tam pracovať a byť každý deň v kontakte s kvetmi. Rovnako aj vyzerala jej izba, kde mala samé kvetiny. Na zemi, pri posteli na nočnom stolíku, či na parapete, vždy sa niekde nejaký kvet našiel. "Vždy som milovala kvety, takže som tam bežne chodila, len tak si nejaký kvet kúpiť, pre radosť. A po nejakom čase som uvidela, že hľadajú výpomoc, tak som tam hneď išla. Aj kvôli tomuto sa snažím zlepšovať s rozprávaním s cudzími ľuďmi. Takto ich mám každý deň. Ale mám pocit, že v práci to je iné, ako keby mi to išlo aj keď sa nesnažím. A áno, je milé, keď príde nejaký muž kúpiť kvet pre nejakú ženu. Vždy je milé, že ani nevedia čo chcú kúpiť alebo čo by sa tej slečne páčilo. Tak im samozrejme pomôžem." Bolo to možno divné, že mala problémy s rozprávaním sa s cudzincami a prihováraním sa im ale v práci to bolo iné. Vedela, že to robiť musela, takže to bolo ako keby si zvykla. Keď ale bola mimo práce, bola zase ako na začiatku. Pri jej otázke sa mierne zamyslí ale nerozmýšľa dlho, odpovie jej skoro ihneď. "Myslím, že asi nie. Mne teda aspoň nie. Ale moja kolegyňa ich pár mala. Som ale rada, neviem či by som vedela nejak dobre reagovať. Takže dúfam, že budem vždy vedieť nejak zareagovať. A áno je to náročné ale naozaj ma to baví. Hlavne teda preto, že som pri kvetoch. Za nič by som to nemenila. Je to ťažké, niekedy ani nestíham ale som rada, že tam pracujem. Na druhú stranu, kvôli tomu nemám čas ani na brata, ani na nič ostatné, takže to dosť vyčerpáva. Ale inak je to naozaj skvelá práca." Bolo to dosť náročné, kombinovať prácu a školu ale Teddy sa vždy snažila, hlavne pri tomto. Nemala veľmi na výber. "Nevadí mi, či vieš hrať profesionálne alebo nie. Stačí, že ťa budem počuť. A môžem na tebe vidieť, že to robíš naozaj rada a že ťa to baví. To je to najdôležitejšie." To, že nehrá ako kdeaký profesionál jej bolo jedno, hlavne, že ju bude počuť. A nevedela sa toho ani dočkať. Dúfala, že to bude čoskoro, pretože sa naozaj nevedela dočkať. "Tiež si to myslím. Niekedy je to náročné aj s ľuďmi ale len preto, lebo.. proste sú priečny. Ale inak je to oveľa ľahšie než so zvieratami. A presne ako si povedala, keď chcem zmenu, poviem to. Poviem mu nech sa vystrie, nech sa pozrie doľava.. ale u zvieraťa sa to nedá. Ale nerobí mi to problém, je zaujímavé ich fotiť. Viac práce ale o to viac tie fotky za to stoja." Uvedomovala si, že sa nezvyčajne rozhovorila, čo sa až tak často nestáva. Ale naozaj si nevedela pomôcť, témy, ktoré v tomto momente preberali boli jej obľúbené a vedela by o nich rozprávať aj hodiny. Možno preto jej bolo tak dobre v prítomnosti Leonny. Nemusela rozprávať o niečom, čo ju absolútne nezaujímalo. "Máš nejaký určitý štýl hudby čo hrávaš? Alebo snažíš sa hrať čokoľvek?" Prišlo jej, že o nej sa rozprávali až príliš, preto chcela pozornosť upriamiť na prisediacu zrzku a opýtať sa niečo aj o nej.

Les - Stránka 4 Teddy
#ff9999
Theodora Silver
Poèet pøíspìvkù : 96
Theodora Silver
13/11/2019, 13:44
Stavba stanu byla v plném proudu, ony se u toho bavily a vzájemně rozesmívaly, ale jednu vážnější otázku do té jejich zábavy stejně vsunula, protože obdivovala kamarádčiny schopnosti, zatímco ona zoufale studovala návod. „To je hezké,“ broukla s úsměvem, ale krom toho, že kamarádce záviděla, že už s tímhle měla zkušenosti, záviděla jí i to, že měla s rodiči takový vztah. To koneckonců záviděla i Nadine a asi by mohla drtivé většině lidem v tomto okolí, protože málokdo měl kariérou poháněnou matku, která si skrz své dítko plnila vlastní sny. Víc zážitků měla z univerzity, se svými přáteli si mnohdy tvořila vzpomínky, které lidi běžně usuzují rodinám, například tohle stanování, ale nestěžovala si, byla zkrátka ráda, že má tak skvělé přátele a pomáhají ji tvořit si něco zapamatovatelného. „Určitě ti to vyjde,“ podpořila ji s úsměvem, byla by neskutečně hrdá, kdyby ji někde slyšela znovu vystupovat a nejlépe sólo, ne s něčím doprovodem, to by se úplně dmula pýchou. Byla si jistá, že bude potřebovat povzbudit a možná i trošku jemně dokopat k tomu, aby s tím někde vystupovala, ale od toho je tady Meg a určitě jí i v ty momenty bude k dispozici. Její zčervenání nijak nekomentovala, přišlo jí to roztomilé a k Vivi to v její představě už prostě patřilo. Ale po té její větě si jen nespokojeně povzdechla a zavrtěla hlavou. „Pevně věřím tomu, že na univerzitě už všichni máme nějakou tu.. vyspělost? A takové vtipy neděláme,“ možná to bylo naivní, ale skutečně v to věřila. Možná za to mohl fakt, že se obklopovala vyspělými lidmi, ale věřila v to. „Já se taky nevyznám v tom, co se klukům líbí, ale hlavně se každému líbí něco jiného, takže i když se to jednomu nebude líbit, druhému bude,“ pokrčila rameny, zkrátka sto lidí má sto chutí a někomu se určitě chování Viv líbí, tedy, ne nutně chování přímo Viv, ale prostě takové to trdlovité chování, chápeme se. „Na čele nemáš napsáno do jakého spolku patříš a i kdyby, tak na tom nezáleží,“ jemně se kousla do rtu, přemýšlela, jestli svou myšlenku rozvinout nebo to nechat být, no nakonec se rozhodla pokračovat. „Lidi, co hodnotí podle spolků, jsou pokrytci a ti si tě stejně nezaslouží,“ dodala trochu rázněji a obočí se jí lehce svraštilo, nerada by viděla Viv skončit s někým.. no, takovým. „Je milá, sluníčko jako ty, a to jídlo je od ní, ano,“ přikývla a z předchozího mračení vykouzlila úsměv, už se totiž bavily o mnohem příjemnějším tématu. „Navíc dost často vaří i ve spolku, takže tohle jídlo ochutnáš ještě stokrát jinak,“ je skutečně skvělé, když vám uvaří někdo jiný a vy se můžete věnovat svým povinnostem, obzvlášť když vy osobně nemáte cit na vaření. Zasněně přikývla, Francie skutečně je nádherná, a jen se na Viv široce usmála. Byla to krásná dovolená, na kterou bude s úsměvem vzpomínat, do reality ji vrátila až vůně jídla ve stanu. „Nápodobně,“ no bohužel moc dobře věděla, že všechno by ani nedokázala sníst, proto si pár favoritů nabrala na talíř a nepřeháněla to, viděla tady i pár zákusků, pro které si přijde později. Na rozdíl od Viv, ona si nalila nějaký dobrý čajík a takto vybavená koukla na Viv. „Půjdeme teda k táboráku?“ navrhla, protože zahlédla po cestě někoho připravovat dřevo a to znamenalo, že se to brzy rozhoří, a na to posezení se těšila jako malá, samozřejmě si plánovala i něco nafotit, oheň se umí pěkně kroutit na fotkách.

Naposledy upravil Megara Morreli dne 16/11/2019, 15:14, celkově upraveno 1 krát

Les - Stránka 4 Meg
color #faf0dc
Megara Morreli
Megara Morreli
13/11/2019, 17:14
Stavba stanu byla zábava a možná by byla ještě větší, nebo taky ne že jo, kdyby to Vivian neuměla jako nějaký profík. Zkrátka s rodiči měla velice dobrý vztah a vždycky ji někam takhle do přírody braly, nejen ji, i Sama a další. Má z toho plno nádherných vzpomínek a ty si hodlá navždy zafixovat do paměti a nechat je tam. Navíc díky tomu, mohla předávat tahle dobrodružství dál jako třeba teď její kamarádce Meg, co tohle s rodiči asi zažít úplně nemohla, o čemž dvakrát neví. Člověk tedy nemůže říct, že to dělá záměrně ale protože má dobré a nápadité srdíčko. "Možná." Odpoví s menším úsměvem, možná by sólo zvládla, asi ne úplně stát sama na pódiu, avšak kdo ví, třeba se jí to někdy povede a zaválí se svou novou hudbou, co se jen a jen množí v jejím sešitě a hlavě. Nicméně Meg, její kamarádka, je neuvěřitelnou podporou a zřejmě by bohaté stačilo pro její klid, kdyby se objevila v hledišti aby na ni měla příjemný výhled. Srdíčko by se jí uklidnilo co by dup. "Nechci mu křivdit, ne zrovna jemu. Jen člověk někdy vážně neví co od lidí čekat, abychom se nakonec nedivily." Uchechtla se nad tím pobaveně. Zrovna Darren ji nepřišel samozřejmě jako kluk, co by si s holkama tímhle způsobem zahrával. Najdou se tací, jeho by si té skupiny ale nezařadila a pokud by zjistila opak, jisté zklamání by určitě prožila, ale nebudeme to dramatizovat a dělat si domněnky. "Hele, buďme k sobě upřímné," zastaví se a ukáže na sebe. "Vidět mě, ve své kůži, tipneš si že jsem spíše holčičí spolek nebo nerdík. Moc dobře znáš odpověď, proto jsem přešla ale jsem moc ráda. Člověk co mě pozná to pozná taky.. a máš pravdu. Líbit se mu to bude nebo ne." Zamyšleně kývne hlavou nad celým tímto výstupem a ještě chvíli si tak chápavě pokyvuje. Dávalo jí to smysl, převážně díky její kamarádce, co jí pomáhá se dát dohromady neuvěřitelným způsobem a už dlouho. Ještě že s ní má trpělivost, co by si bez ní počala. "Zachránila bys mě, kdybych byla slepá a zakoukaná do někoho takovýho? Že jo?" Nejistě se optá, sama o sobě tušila jak naivní někdy dokáže být a rozhodně by to nedělalo dobrotu. Takže se pomoc možná někdy bude hodit, kdyby došlo na nějaké hajzlíky v jejím životě. Ji už však zaujme jídlo a to právě od Nadine, vypadalo to naprosto skvostně a tak se i zajímala dost. "Páni, ani nevíš jak tohle ocením, pokud to teda bude i ve spolku. Další důvod proč jsem udělala dobře." Pokrčila rameny, vybrala pár věcí a už se soustředila pohledem směrem k ohni a kam by si mohly společně sednout. "Ano, pojďme, támhle se určitě někde najde místo." Rozešla se tím směrem celá nadšená, kdy ten oheň vzplane a ona bude mít možnost se u něj příjemné zahrát a samozřejmě u něj jíst to skvostné jídlo. Bude to jako koukat na živou televizi, co člověka uklidní. Oheň neskutečné uklidňoval pohledem ale i praskáním dřeva. Jen dotykem tak úplně ne, pokud byl moc blízko.

Les - Stránka 4 DCxg0BOE_oLes - Stránka 4 Ezgif_12Les - Stránka 4 WA6Xpcvn_oLes - Stránka 4 LlJGwU0I_oLes - Stránka 4 YtqILoI4_o
Les - Stránka 4 New_po10
#ff9900outfit na ples
Vivian Rose Alvey
Vivian Rose Alvey
16/11/2019, 15:10
Ta její skromnost, ach! „Určitě, zazářila bys,“ stála si za svým a zněla velice odhodlaně, byla to totiž pravda. A představte si ty fotky, které by mohla nafotit! Konečně by fotila Viv tam, kam podle ní patří. To samozřejmě neznamená, že jinde ji fotila nerada, to vůbec, Viv byla skvělou fotomodelkou na roztomilé momentky a nebo fotky plné radosti, to bylo skvělé, o tom nešlo pochybovat, ale prostě fotit ji na pódiu jako hlavní hvězdu, to by bylo něco! Možná to i trochu byl Megiin sen, zachytit svou kamarádku ve světle, v kterém ji viděla ona, aby ji tak mohl vidět celý celičký svět, ale to je vedlejší, hlavní bylo, aby si právě Viv splnila svůj sen. A ona si z celého srdce přála u toho být, pro to by udělala první poslední, aby ji mohla podpořit. Od snů se ale dostaly k jiným věcem, po kterých ale také jejich srdíčka touží – ke vztahům. „A já ho vůbec neznám, posouzení tedy musím nechat na tobě,“ jemně pokrčila rameny, ale moc dobře věděla, že Viv v každém vidí spoustu dobra, i když to tam není, ale co jiného mohla dělat. Maximálně prolétnout jeho Flickr, protože fotky mluví lépe než slova, a že jeho fotky jsou dost odvážné, až ji to překvapovalo. Ale minimálně podle fotek vypadal jako pohodář, no už nezkoumala komentáře a podobné věci, protože plno lidí má v online světě víc odvahy než v realitě, a tak podle vystupování na internetu nerada soudí. Překvapeně povytáhla obočí, když se zastavily, a jen čekala, co z Viv vypadne. „Ale koneckonců chvilku trvá, než tě člověk pozná ve tvé kůži, takže kdyby se mělo soudit čistě podle vzhledu, myslím, že volba by byla jasná,“ sice je lehce povrchní soudit jen podle vzhledu a rozhodně to nepodporuje, ale jen se tím Viv snaží ukázat, že vůbec není ošklivá holka a i když je trošku trdlo, rozhodně umí klukům učarovat. „Ale tohle je důležitý, netrap se, když se to někomu líbit nebude, protože ten stejně nemá cenu, ten správný to bude obdivovat,“ pousmála se něžně, jí dělalo problém se do někoho jen tak zakoukat, musela jim prostě k sobě klapnout povaha, proto tohle asi tolik neřešila, s většinou těch namyšlených frajírků si prostě nesedla, proto nad nimi dál nepřemýšlela. Vlastně až když přišla nějaká ta psychická přitažlivost, začala si vnímat té fyzické, holt pro ni psychično bylo natolik důležité, že to dokázalo upozadit fyzično. „Kdybych věděla, že takový je, určitě,“ to jí mohla klidně i odpřisáhnout, jen se těžko zjišťuje, jestli je někdo hajzl nebo ne, obzvlášť když se o tyhle drby nikdy nijak zvlášť nezajímala, ale co by pro Vivi neudělala.„A jsi zakoukaná do toho.. z Flickru?“ musela se zeptat, ačkoliv pořád nevěděla, jestli by jí ho rozmluvila nebo ne, neznala ho.
Obě si nabraly jídla, co jen hrdlo ráčí. „Je to úžasný, když člověk nestíhá a ono v kuchyni to jídlo už prostě je, ale bacha, mizí to rychle a za chvíli poznáš proč,“ zažertovala s úsměvem, ale pravdou bylo, že kuchyně Nadine byla dechberoucí a vážně platilo, že kdo pozdě chodí, sám sobě škodí a nic nemá. Jakmile byly připraveny opustit tento stan, vybraly si místo u táboráku, který by mohl každou chvíli vzplanout. A taky se stalo, jejich nový král ten oheň vcelku zručně podpálil a před jejíma očima se pomalu roztančily drobné plamínky, které budou pomalu sílit. Vedle sebe odložila svůj talíř s jídlem, aby ten začátek ohně cvakla, protože foťák se jí pořád houpal kolem krku. Nezapomněla ani na jednu fotku Vivi, co mlsně koukala na všechny ty dobroty, ale byla to jen momentka, ne žádný photoshoot, proto cvakla jen jednu fotku pro své vzpomínky, i kdyby se nevyvedla na profi úrovni, bude pro ni mít hodnotu. Pak foťák sklonila, a i ona se pustila do jídla, co si nabrala. „Dobrou chuť a připrav se na to, že zažiješ nebe,“ neodpustila si ještě poslední vychválení kuchyně Nadine, která seděla o trochu dále od nich a možná měla šanci to jejich rozplývání se zaslechnout.

Les - Stránka 4 Meg
color #faf0dc
Megara Morreli
Megara Morreli
17/11/2019, 12:48
Dokáže si představit, jak úžasně by cvakala na nějakém jejím představení a využila síly momentu v tu chvíli. Byly by to dost dobré fotky, možná že se jí to přeci jen jednou splní a třeba se Vivian kopne a rozjede nějakou větší kariéru a dostane se do nějakých výšin. Posune se a Meg bude moci jako fotografka sdílet radost s ní. Už nepůjde jen o radostné fotky do jejích alb, prostě nějakých, kdy Meg potřebovala zapózovat třeba s avokádem, což bylo taky super. Ale fotila by ji úplně ve svém prostředí. Nicméně Meg i když ji fotila jako modela, dokázala ji do svého prostředí dostat a aby se cítila co nejvíc komfortně a nebyla z ničeho nervózní. Ona je velice kvalitní fotograf nejen kvůli fotkám, ale jaký přístup k těm lidem měla, na jakou vlnu je naladila. Určitě nebyla jediná, kdo se s ní tak cítil. Je to prostě sluníčko na nebi. V podstatě by ale obě započaly jakousi cestu. Vivi svou kariéru, její kamarádka by si rozjela něco dalšího, navzájem by spolu fungovaly a mohly se podpořit. Krom toho, by ze vstupenek, pokud by se to dostalo k nim, dostala Meg značný výdělek, za fotografie a další. Měly by menší bussiness, jenž by skvěle mohl fungovat hlavně díky tomu, že se dokáží domluvit bez jakýchkoliv hádek a jsou takové, že by jim sláva či peníze do hlavy nevlezly. Obě jsou takové, že z toho obě nechtějí jen výdělek, ale i značnou radost. Tohle nejsou věci jediné, které jejich srdce chtějí, i když.. No ona vyloženě netlačí na to, aby vztah měla. To nemá ráda, není to až tak přirozené, avšak když se něco naskytne, upne se na to její naivní duše možná i moc. U Darrena to zatím tak nebylo, ale bylo příjemné cítit něčí zájem? Zřejmě? “Potkali jsme se sice jednou ale.. Bylo to fajn. Sice jsem si udělala menší trapas ale.. Tak co.” Uchechtne se nad tím, shodila mu jeho oblíbené jídlo na zem, ale nebyla to naštěstí jen její chyba, ale i chyba dětí, se kterými si jí lehce díky její velikosti spletl. Nakonec mu ale došlo, že k nim nepatří a je to studentka univerzity a že není až tak ustrašené kvítko. Ne vždycky. No určitě ji za tu chvíli nestihl poznat úplně a úplný obrázek mu bude trvat, což sám určitě ví. Nad menší lichotku Meg se uculila, jemně do ní drkla loktem. “Jestli správný existuje.” Kývne hlavou s dalším uchechtnutím. Občas totiž vážně nevěřila, že se pro ní někdo pravý na téhle univerzitě najde. No byla docela smířená, že si koupí zlatého retrívra a klidně jako plno holek, dle plánu, umře se psem nebo kočkou. Ti vás neodsoudí ať jste vzhledem příšery, nebo ať jste blázínci jako ona. I pro ní je velice důležitá ta psychičnost, než fyzika. Chtěla, aby to tou psychikou celé začalo a aby dotyčný nehleděl jen na její vzhled. Ano, každý se dívá, musí vás druhá polovina přitahovat i ze stránky vzhledu a k tomu máme oči. Koukáme, pozorujeme, ale mozek to celé ovládá a tak musíme vědět, že nestačí jen koukat, musíme cítit, co je správné. Jen je to někdy složité. Její otázka jí ale donutila se úplně zadrhnout a vykulit oči, skoro se až zakuckala. “Já.. Já nevím jestli zakoukaná. Asi se nejde zakoukat na poprvé ne? Já.. Já nevím.” Polkne, zhluboka se pak nadechne a vydechne. O nic přeci nejde, je to pouhá otázka a ona na ní normálně odpoví. “Není to tak daleko. Je pohledný, líbí se mi, ale neznám ho ještě tak dobře.” Odpoví jednoduše, to je v pohodě odpověď, ona totiž stále kouká na povahu a ano, Darren je strašně fajn, ale kdo ví, ještě ho nezná tak do hloubky. Tak nějak tuto debatu asi ukončí, poté se soustředí na její lásku a to je jídlo. “To je skvělý, to se musí hodit po dlouhém dni učení.” Dokázala si to představit, avšak upřímně nechápala a zároveň obdivovala Nadine, jak to stíhala a ještě studovala. Vybraly si společně místo u táboráku, který už hořel a ony se mohly hezky ohřát a naplnit své prázdné žaludky. Aspoň ten Viv byl hodně prázdný, jelikož se zabývala snad celé odpoledne pečlivou přípravou a aby na nic nezapomněla, snad na jediný detail, který by jejich stanování mohl trochu narušit a vypadá to, že se to fakt vyplatilo. Už si dávala celá rozzářená jídlo k ústům, když v tom zaslechla cvaknutí foťáku a s otevřenou pusou se zadrhla. “Meg! Vypadám tam jak nenažranej čuník.” Začala se tomu smát, ale pak nad tím mávla rukou a vážně se pustila do nebe. Spokojeně zamručela, byl to naprostý skvost. “Nejlepší jídlo!” Zvolala hlasitě, snad každý to musel slyšet a dát jí za pravdu. Být ve spolku s dívkami, takhle by se neodvázala a určitě by nenarušila některé diety svých spolubydlících. Tady to neřešila. Byla svá. Baštila a zapíjela teplým čajem, co ukradla nenápadně občas Meg. Bylo jím krásně, bylo jim teplo a nakonec vzala papírový talířek, zmáčkla ho a hodila do ohniště. Zamyšlena a unášena pohledem na uklidňující plameny ohně, co hřejí celé její tělo.

Les - Stránka 4 New_po10
#ff9900outfit na ples
Vivian Rose Alvey
Vivian Rose Alvey
20/11/2019, 09:43
Takový maličký business s Vivi by si představit dokázala, ale buďme upřímní, ne kvůli tomu, že by z toho měla i ona zisk, ale protože by si Vivi konečně splnila svůj sen a hlavně by konečně viděla, že na to má. To by snad Meg stačilo jako jediná odměna, vidět svoji kamarádku šťastnou a hlavně konečně ve svém živlu před lidmi. Ale nejenom tohle je jejím snem, každý si chce někoho najít, někdo na to tlačí a chytá se každé šance, někdo si dává dobrý pozor, například ony dvě, ale to ještě neznamená, že by jednou v budoucnosti nechtěly mít vztah, nene, jen tomu dávají volný průběh. Navíc jsou obě poměrně soběstačné a jejich život se bez partnerství nezboří, jako u některých dívek, ale ani tak nemohou popřít, že by to nebylo něco hezkého. „Trapas?“ tázavě nazdvihla obočí, ale měla na rtech lehký úsměv. Trapasy, to totiž zažívala její kamarádka často, takže by se dalo říct, že ten kluk zažil alespoň zlomek jejího pravého já. „No ale jestli jsi udělala trapas a on se s tebou bavil dál, tak bych řekla, že mu nezáleží z jakého spolku jsi,“ rozhodně nechtěla Vivi strkat do náruče nějakému klukovi, o kterém ani pořádně nic nevěděla, jen potřebovala zdůraznit, že někteří kluci na členství ve spolku nehledí a roztomilé slečny jsou jejich typem. Samozřejmě to taky mohl být úplný hlupák, který si na ní chtěl jen vyzkoušet své balící metody, ale to se těžko posuzuje, když ani neví, kdo to je. „Myslím, že každý má někoho správnýho pro sebe, jen je otázka, kdy se potkají,“ pokrčila rameny a s jemným úsměvem na ni koukla. Tomu skutečně věřila, hlavně protože ve vztahu by potřebovala možná příliš věcí a nedokázala by být typem, co najednou bude trávit většinu času jen s tím jedním člověkem, proto by musela její drahá polovička být velice trpělivá a to se těžko hledá. Takže raději nehledá, ono si jí to najde samo, ale věřila, že si jí to jednou najde. Cukla sebou, když její kamarádka tak prudce zareagovala na její otázku, a pro jistotu jí položila ruku na záda, kdyby se vážně začala kuckat, aby jí mohla jemně uhodit, ono to pomáhá. „Dobrý?“ optala se starostlivě, než se vůbec vyjádřila k její odpovědi. „Na poprvé to.. já nevím, nestalo se mi to, ale třeba se to stává,“ přeci jen Meg nesnědla všechnu moudrost světa, hlavně co se týče vztahů, takže na tohle neměla odpověď. U ní se to nikdy nestalo, nikdy se do nikoho nezakoukala napoprvé, ani do svých průvodců v cizích zemích, ale někdo jiný to může mít jinak… „Otázka je, jestli bys ho chtěla poznat víc?“ možná že touhle otázkou uhodila hlavičku na hřebíček, protože jestli bude mít Viv nějaký zájem, inu, možná to něco znamená, nebo ne? Vztahy nechaly za sebou a přešly na něco, co člověku nemotá hlavu – jídlo. Konkrétně ty skvělé pokrmy od Nadine. „Je to úžasný,“ přitakala a usmívala se, čas od času i s Nadine vařila (respektive si s ní u toho povídala a možná jí jednou nebo dvakrát něco podala), a pozorovat tu tvorbu je taky krása. Jak se usadily a pouštěly se do jídla, nemohla si odpustit jednu rychlou fotku, na které Viv celá zářila, a jen se andílkovsky culila, jako že nic. „Ale prosímtě, to je jen pro mě, nikam to dávat nebudu,“ zakroutila nad ní hlavou, půjde to jen do její osobní vzpomínkové sbírky a tu jen tak někomu neukazuje, proto se Viv nemusí bát, že by teď celý svět viděl, jak jí očka září na jídlo. Zasmála se při té hlasité lichotce pro jídlo, ale nemohla nesouhlasit. Za dalšího chválení jídla a podsouvání těch nejlepších kousků té druhé, brzy dojedly a Viv zmačkala jejich talířky a odhodila je do ohně. Chvíli jen tak seděly, hřály se u ohně a pily čaj, bylo to uklidňující a i tiché, protože většina táborníků se motala jinde, ale čím více lidí se přesouvalo k táboráku, tím víc hlučnější to bylo a jejich ohňová oáza skončila. „Teď by byl ideální čas zahrát,“ broukla směrem k Viv a ačkoliv to stálo trochu přemlouvání, dokonce se na ni povzbudivě zakřenil i jeden blonďák, ve kterém Meg vytušila Doma, o kterém od Viv slyšela, no a nakonec si Viv pro tu kytaru došla. Hrála písničky, které všichni znali, takže se mohli připojit, takže nikdy nezpívala sama, ovšem pokud chtěla, všichni by jí určitě dali prostor a rozhodně by jí podpořili. Meg samozřejmě nezapomínala dělat fotky té jejich skupinky, co se pěkně sešla na této akci. Takhle to šlo, dokud Vivi nezačala být unavená, takže se kytara na chvíli odložila a ony dvě se zase přemístily do svého světa. Většina kolem nich začínala jevit známky opilosti, ony dvě si ale nic nedaly, proto se nakonec rozhodly přesunout do stanu, kde si ale ještě chvíli povídaly, popřípadě se smály náhodným výkřikům přicházejícím od ohně. „Dobrou Vivi, děkuju, že jsi přišla, byl to úžasný den a ještě krásnější překvapení,“ zamumlala, než se odebrala do říše snů v tom krásném stanu a spacáku, co jí Vivi přinesla.
Ráno se probudily mezi prvními, asi protože je netížila žádná kocovina, a tak se nasnídaly z jídla, co zbylo, napily se čaje. Meg pomohla s balením stanu, které jí přišlo mnohem jednoduší než jeho stavba, a protože obě byly slušné dívky, tak trochu poklidily okolí táboráku. Když se začaly vynořovat první lidé, ony už byly pomalu na odchodu, ale ještě se s nimi stačily rozloučit, než zamířily pryč, s největší pravděpodobností do spolku.

-> nerdský spolek

Les - Stránka 4 Meg
color #faf0dc
Megara Morreli
Megara Morreli
23/11/2019, 13:14
Leonna ju počúvala. Ona mala rada podobné typy ľudí ako bola ona. Boli to ako kvetiny, ktoré by sa nemali nikdy dožiť toho, aby im niekto nejakým spôsobom ublížil. Počúvala jej hlas, ktorý bol naozaj príjemným. Leonna si ani len nemyslela, že by tento večer alebo celkovo popoludnie mohlo dopadnúť podobne. Leonna dokonca nebola ani len ten typ človeka, ktorý by mal nejaké nutkanie k tomu, aby vyhľadával vo svojej spoločnosti alkohol. Z toho dôvodu sa uspokojila len s nealkoholickým drinkom, ktorý jej aj tak náramne chutil. Leonna si nevedela ani len predstaviť to, že by napríklad musela pod vplyvom alkoholu ísť pešo niekde cez les. Podobné situácie ju dokonca až desili. „Určite to dopadne dobre a vrátime sa domov v poriadku.“ Domov. Zvláštne ako to povedala no ona spolok už brala ako druhý domov. Pretože to bolo miesto, kde trávila v tomto čase oveľa viac času ako vo svojom právom domove. Hoci aj jej domov jej chýbal no v spolku sa cítila naozaj výborne. „Ja nikdy som nemala problém s tým, aby som sa k niekomu prihovorila. Asi to beriem aj tak, že ak ukončím štúdium a budem doktorka tak budem mať povinnosť k tomu, aby som pomohla ľuďom, ktorí to potrebujú.“ Leonna si to veľmi dobre uvedomovala, že nebude môcť v prípade nejakej nehody alebo odpadnutia neposkytnuť odbornú pomoc. Jej samotnej to príde ako podrazenie toho, čo sa rozhodla študovať. „Ale niekedy to je náhodou milé! Mne sa páči, keď si človek napríklad drží odstup alebo keď sa jemne zacervená pri nejakej otázke. Lebo viem, že to postupne sa bude človek otvárať ako krásny kvet.“ Hovorila Leonna so zaujatím a dokonca v jej očkách sa objavili aj malé iskričky, ktoré sa nedali len tak niekým prehliadnuť. „Napríklad pri tebe! Dozvedela som sa toľko vecí pri ktorých viem, že toto rozhodne nebude náš posledný rozhovor.“ Zasmiala sa Leonna. Nebude jej robiť problém ju nájsť v spolku aj keby mala chodiť od jedných dverí k tým druhým. Leonna v tomto ohľade bola naozaj pomerne svedomitým človekom. A to, čo povedala, tak to mienila aj naplniť.
„Tak to mi niekedy budeš musieť ukázať! Pretože ma naozaj zaujíma ako by si sa zahrala s predstavami. Vlastne keď tak premýšľam aj tam človek musí mať určitý cit alebo niečo, čím by sa riadil.“ Leonna by sa určite cv podobných veciach doslova využívala. Kedy by tvorila srdcom a odmena by nebola len v podobe peňazí, tých mala dostatok až natoľko, že nemala v obľube o tom hovoriť. Nechcela, aby sa na ňu ľudia pozerali inak. To bolo jedno z tých pár tajomstiev, ktoré sa skrývali v jej srdci. A ona nechcela aby o tom mnoho ľudí vedelo. Ako napríklad aj to, že nemala žiadne skúsenosti s chlapcami. Dokonxa nepocítila ani to, kedy si ju niekto vzal do svojho náručia a pobozkal ju. Videla to len vo filmoch a vedela, že ak to niekedy príde, tak to bude jeden z tých okamihov na ktoré nebude chcieť zabudnúť. „Je to určite svojim spôsobom umenie. Tak, aby jeden kvietok nevytrčal a tým pádom nejaký kvietok napríklad nebol tým, ktorý by bol prvotným a tienil krásu tým druhým.“ Leonna sa zasmiala, pretože tieto jej vysvetľovanie bolo naozaj komické.
Čas plynul doslova ako voda. A Leonna sa pozerala okolo seba. Bola rada, že tento okamih dopadol tak, že sa všetci zabávali. Jej sa to naozaj páčilo a za to bola neskutočne rada. Leonna sa pozrela na svoju spoločníčku a pomaly si skladala svoje veci, pretože bola pripravená na odchod. Leonna nevedela, či bude chcieť Teddy ostať aj na noc no Leonna chcela sa vrátiť do spolku aj z toho dôvodu, že sa bála toho okamihu, kedy by sa niekto náhodou opil a v noci, kedy by zaspala by sa nejako k nej pripojil. Na toto bola až príliš jemná a malá dušička. Leonna sa pozrela na Teddy a potom si prehodila cez rameno svoju tašku, presnejšie vak v ktorom mala mnoho vecí, ktoré ani len nepoužila ale to jej nebránilo v tom, aby si ich zobrala. Radšej ich mať pri sebe a nepoužiť ako ich nemať a napríklad mrznúť alebo zmoknúť. „Tak vydáme sa na cestu? Pretože je to predsa len kus cesty. A dokonca budeme mať možnosť zastihnúť aj východ slnka! Čo by bolo určite krásne následne aj zdokumentovať nejakou peknou fotografiou, nemyslíš?“ povedala Leonna a potom už vykročila do lesa a dokonca si sem tam cestu spríjemnila aj hmkaním nejakej melódie. Cesta do spolku nebola až taká dlhá a Leonna sa vyčerpane hodila do svojej postele.

- spolok

Les - Stránka 4 Ezgif_10
Leonna Oliviero Caine
Poèet pøíspìvkù : 39
Leonna Oliviero Caine
24/11/2019, 09:29
Trochu prekvapene si ho premerala pohľadom, no ponúkanú vestu si od neho aj tak zobrala. Bolo to milé gesto a ona zaň bola naozaj vďačná. Aj keď to tak možno úplne nevyzeralo. Naozaj si to však vážila. "Ďakujem, no nebude teraz zima tebe?" Spýtavo nadvihla obočie, keď pohár s vínom opatrne položila ku svojim nohám a jeho vestu si navliekla na svoj sveter, keďže sa naozaj pomaly ale isto ochladzovalo a aj keď ju sladké víno zvnútra celkom hrialo, stále to nebolo nič extra a chladný jesenný vzduch bol proste všadeprítomný a prenikal hlboko pod pokožku. Našťastie mala poriadne odolný spacák takže si bola istá, že v noci neumrzne a ani sa nepodchladí. "Jasné, choď," kývla hlavou nad jeho ďalšími slovami a pohárik, ktorý si pred chvíľou položila na zem opäť zovrela v ruke, snáď aby mala čo robiť, kým sa jej dnešný spoločník snažil zapáliť pripravený oheň. Z vína ale pomaly ale isto odbúdalo a keďže jej nálada stále nebola úplne najlepšia, bola si viac než istá, že hneď ako ju dopije zamieri do svojho stanu a nechá sa zhltnúť spánkom. Proste to nebol jej deň a nech sa snažila ako chcela, nedokázala hrať že je úplne v pohode. Navyše, bola ten typ človeka, na ktorom bolo vidieť, že sa necíti najlepšie. Vždy totiž bývala veselá, zhovorčivá a plná energie v spoločnosti svojich známych, no dnes sa sama na seba vôbec nepodobala a veľmi dobre to vedela. Už už sa chcela zberať preč, keď sa Alvaro vrátil, a tak sa rozhodla ešte niekoľko minút zostať a do plastového pohárika si doliala zvyšok svojho vína z Francúzska. "Ktovie, pre mňa je to len forma relaxu. Nikdy som sa tomu nechcela venovať profesionálnejšie," mierne pokrčila ramenami, a hoci naozaj bicie milovala, mala na ne čoraz menej a menej času. Keď si ho však našla, naozaj sa pri nich dokázala odreagovať tak ako pri ničom inom. Samozrejme, varenie bolo jej najobľúbenejšou činnosťou, no na rozdiel od bicích to nebol podľa nej oddych, ale akási forma práce navyše. Aj keď ju robila rada. Dlho sa však nad tým nezamýšľala, keďže Alvaro pokračoval v kladení otázok a ona nechcela byť úplne drzá a ignorovať ich. "Do útulku chodím celkom často, pomáham s venčením psíkov, no v zoo som ešte nebola, takže ti to neviem potvrdiť ani vyvrátiť," mierne sa pousmiala, pretože myšlienka na tie úžasné štvornohé stvorenia jej trochu tú nepríjemnú náladu predsa len zdvihla, za čo bola celkom vďačná. "Som stopercentný psíčkar. Z mačiek mám popravde panický strach," priznala, pričom si pohár s vínom priložila k perám a niekoľko dúškov si odpila. "A čo ty, mačky alebo psy?" Prinútila samú seba taktiež mu položiť nejakú otázku, keďže si uvedomovala, že väčšinu ich konverzácie niesol na pleciach on, no hneď ako jej odpovedal, dopila obsah plastového pohárika, vyzliekla si jeho vestu, podala mu ju naspäť a s drobným, trochu núteným úsmevom sa rozlúčila s každým, kto sa v ich blízkosti nachádzal, no potom už zamierila do svojho stanu na konci čistinky, pretože mala v pláne čo najskôr ráno vstať, pobaliť si svoje veci a vrátiť sa späť do spolku.

>>> Stan a potom spolok

Les - Stránka 4 Ezgif-com-resize-11
Nadine M. Rhodes
Poèet pøíspìvkù : 70
Nadine M. Rhodes
24/11/2019, 13:13
Je si dost jistá, že by to nedělala jen pro zisk, nikdy nebyla zlomyslná mrcha, jako někteří jedinci umí. Vážně by jí ale v té svojí blízkosti v tomhle chtěla mít, jelikož Meg je prostě pro ní už.. Jakási součást života, kterou nechce opustit a nechce o ní přijít. Vážně v ní našla jakousi spřízněnou duši, ne ze strany vztahu jako takové, ale v přátelství. Věří jí na plno a věří i v to, že jí nikdy nebude zrazena a může to samozřejmě očekávat i od ní. I ona ji bude ve focení podporovat a jako hodná dušička, je schopna ji lidem doporučovat jako skvělou fotografku, je jednou tak udělala a všichni byli spokojení. Jak ti, jenž byli jakými si zákazníky, tak Meg z menší zakázky a tady Vivian byla ráda za všechny. A i by byla ráda, kdyby si její kamarádka našla i jiným směrem spřízněnou dušičku, jenže ani jedna není až tak uspěchaná, což je asi i dobře, a nevrhá se hnedka do nějakého vztahu úplně uspěchaně. Dělají krůček po krůčku, nehledají na seznamkách jako diví, prostě čekají a on nějaký záblesk přeci jenom někdy přijde, nebo snad ne? “Ano, menší trapas..” Pousměje se nad tou představou týkající se situace, jenž s Darrenem nastala. “Zřejmě. Nicméně jsme se dostali k tomu, že jsem v dívčím spolku, teda byla jsem.” Pokrčí lehce rameny, neznal jí, jelikož ona byla právě ta “zapadlá”, v tom dívčím spolku a nevyčnívala a rozhodně si nemyslela, že to bylo pouze klidnějším chování a stydlivostí, zřejmě i svým vzhledem, to jí asi dlouho jen tak někdo nevymluví. Nicméně z části nejhorší je, že ona Darrenovi určitě křivdit nechce, ale taky z části stále neví, co je to za typ kluka. Jestli zrovna ona může být ta, co by ho nadále mohla zajímat a mít v ní nějaký zájem, nenašla moc kluků, jenž by typ holek jako ona ocenili. Líbily se jim ty sebevědomé slečny, co mají co nabídnout a jsou divočejší převážně po sexuální stránce a mají hned, co chtějí. Tiše jim mohla z menší části závidět. Ona a sex.. To je na delší dobu. Věří, že je to asi krásná věc, nicméně v minulém vztahu to pro ní až tak krásná věc nebyla a ona bude opatrná, s kým takovou věc chce znovu zažít. “Možná ano.” Přikývne, není si tím úplně jistá, možná na tom něco bude, kdo ví. Otázka její přítelkyně jí, hodně vyvedla z míry, protože je to stydlivé trdlo, div se tedy neudávila čímsi, kývne jen hlavou na jakési ujištění o jejím stavu. Jak to má. Pro ní je dost těžké o tomhle se bavit, i když je její nejlepší kamarádka, jen na tady to teď nebyla asi úplně připravená a nedělala jí to dobře, tudíž není schopná na to odpovídat. Ne v tuhle chvilku, ne v úplném klidu jak by si přála a tak jen rozrušeně pokrčila rameny. “Uvidím jak se věci.. Budou mít. Nedokážu na to teď odpovědět.” I když se to zdálo být jako lehká normální otázka, pro ní rozhodně nebyla, nechala ty věci plynout tudíž ani neumí teď říct, jestli ho chce poznat víc. To přijde samo. Proto už tuhle debatu bere za lehce ukončenou a věnují se společně naprosto skvělému jídlu, co si hodlá teď užít jako nějaký nový zážitek, co nikdy neokusila, což je z části i pravda. Chtěla si vychutnat jídlo, sliny se jí div nezačnou tvořit u pusy, avšak oči jí nadšeností září a v tu nenažranou chvilku ji zrovna její kamarádka blejskne. “To doufám.” Zasměje se lehce nervózně, ani si nechce totiž představovat, jak idiotsky na té fotce mohla vypadat. Společně se teda najedly toho úžasného jídla, jenž Nadine připravila. Boží to pokrm. Nevydržel jim samozřejmě moc dlouho, jídlo se vždy dlouho dělá a nejrychleji sní a ještě když chutná tak skvěle a je určitě dělané s láskou. Nadine působila jako strašně láskyplné a milé děvče. Dojedly, zmačkaly tácky a jen hleděly, jak se utápí a hoří v ohni a mizí jim před očima. Povídaly si, seděly a hřáli se u ohně, u kterého nemusely mít ani bundu, no čaj se hodil. Nicméně byl čas na nějakou zábavu a to vytušila i její společnost Meg a proto, si pro tu kytaru došla a společně si tam zazpívali a ona u toho hrála jako doprovod. Nechtěla úplně vyloženě dnes zpívat sama, i když by to asi byla nádhera, avšak nechtěla se žádným způsobem předvádět, nebo na sebe upozorňovat. Což udělala například, ani když nechtěla, její hlas na sebe totiž, v dobrém slova smyslu, upozorňuje dostatečně. Časem se ale člověk z tohohle unaví, no nebylo to jen z toho, celkově z toho večera a odpoledne. Takže se společně po nějaké době odeberou do stanu, kde se převléknou a zachumlají do spacáků. Ještě než usínají, ozve se plno vtipných hlášek, jenž mají na starosti jedinci pod vlivem alkoholu a ony se tomu spolu zasmějí, dokud už se jim vážně nezačnou zavírat oči. “Dobrou.. Já jsem moc ráda, jak jsme si to užily..” Uculila se a za moment už každá spala.
Ráno bylo klidné, všichni skoro spali déle kvůli jejich menší kocovině a protože to se jich netýkalo, začaly spolu uklízet, což bylo mnohem rychlejší než stavba a rozdělání a taky to nemusela balit sama, to je věc druhá. Porozhlédly se po té krásné přírodě, co by s odpadky nebyla už tak krásná, tudíž jich pár seberou, ale nechají to i na dalších. No a jakmile se rozloučili s pár lidmi, odebraly se do spolku.

>>> konec hry - nerdský spolek

Les - Stránka 4 New_po10
#ff9900outfit na ples
Vivian Rose Alvey
Vivian Rose Alvey
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: