Welcome

Jelly-o pudding wafer oat cake liquorice gummi bears tart chocolate pie. Caramels bonbon apple pie biscuit danish chupa chups cookie sweet roll danish. Sweet cupcake croissant wafer wafer tootsie roll cake cookie. Jelly-o pudding wafer oat cake liquorice gummi bears tart chocolate pie.Caramels bonbon apple pie biscuit danish chupa chups cookie sweet roll danish. Sweet cupcake croissant wafer wafer tootsie roll cake cookie.

The construction crew

caliversity
Aci
Blanche
Libra

Name of the current event

Name event Click here

Noční klub

4/7/2017, 11:33
First topic message reminder :

Noční klub - Stránka 3 Nounzy12

Noční klub - Stránka 3 Song14

Naposledy upravil Admin dne 8/10/2023, 13:43, celkově upraveno 4 krát
Admin
Poèet pøíspìvkù : 123
Admin

10/8/2019, 16:31
"Počkám tam," kývl na její slova o tom, aby počkal na lavičce. Posadil se tam a zamyslel se nad tím, co řekla předtím. Ano, spousta slavných lidí končí v depresích a nebylo výjimkou, že to někteří nezvládli a předávkovali se. Stejně jako Leyla to hodně lidí nechápalo. Nedokázali si představit, co se za tím vším skrývá. Viděli jen bohatství, párty, drahé luxusní věci, ale co se skrývalo za tím si už mnozí nepřipouštěli. Žádné soukromí a neustálý dohled nad vším, co děláte. Nalajnovaný každý den od rána do večera. U herců neustálé učení nových rolí, u zpěváků hledání inspirace pro psaní songů. Ne každý ten tlak zvládne a časem začne být duše tak unavená, že to ve některých případech končí sebevraždou. On sám depresemi netrpěl, ale jeho dlouholetý přítel ano. A i on svůj život ukončil. I když ho to bolelo, neměl to svému kamarádovi za zlé. Vždycky všechno co říkal, jak každý den bojoval. Respektoval jeho rozhodnutí a věřil, že teď už má Rick klid. Když se Leyla vrátila, zvedl se z lavičky a vydal se s ní směrem do klubu, který vybrala. Sice nebyl zrovna typ nočních klubů, kde se tančí. Měl raději bary, pofidérní hospody a rockové kluby, ale neznal to tady a tak se rozhodl dát tomu šanci. Konec konců alkohol tam bude a to je hlavní. Když ke klubu došli, pozdvihl obočí. Vypadalo to jako nějaký pajzl, což se mu velmi zamlouvalo. Jeho nadšení ale opadlo, jakmile sešli schody a ocitli se v luxusním podniku. "Co si dáš k pití?" Nijak nekomentoval vzhled ani hudbu, která tu hrála a rozhodl se rovnou navštívit bar.
Anonymní
Anonymní
10/8/2019, 17:01
*Mám tenhle klub ráda, někomu se to může zdát jako přefintěné a přezdobené místo, kde se ani v klidu neopijete, stačí si vzpomenout na koleje, všechno tady je hodně přezdobené, což ale s tím pitím není tak úplně pravda. Líbí se mi hudba co tu hraje, nejsou to žádné drumy u kterých, když tancujete, tak to vypadá jako že máte záchvat, teda ne že bych nějak extra tancovala, neumím to, ale když se opiju, všechno se zdá snadné a jasné a nebo když si s někým chcete jenom povídat, nemusíte se zbytečně překřikovat. Ani ceny nejsou tak hrozné na to, jak to tady vypadá, většinou sem zajdu s 5 dolarovkou v kapse a odcházím v rámci možností spokojená. Dneska se trochu bojím, protože mám docela společenskou a kamarádskou náladu, takže se snad neopiju natolik, že s tebou nebo někým jiným skončím někde v uličce za barem, úplně nerada bych se tím chlubila, ale jednou nebo dvakrát se mi to už stalo. Špatná zkušenost, taky zkušenost.
Nad tvou otázkou se bleskově zamyslím, ale moc toho vymyslet nemůžu, protože tentokrát v kapse nemám ani těch 5 dolarů, spíš tam jsou tak 3. No co, musí to stačit.* Něco za 3 dolary, prosím. *Zazubím se na tebe. Je mi jasné, že by sis určitě peníze nevzal nebo tak něco, takže tě chytím za ruku a natočím jí dlaní nahorů, na dlaň ti pohotově připlácnu své 3 dolary.* A děkuju. Najdu zatím nějakým místa někde. *Ani nečekám jak zareaguješ a zmizím v davu tancujících lidí, ani nevím jestli mě pak najdeš, když to tady neznáš, nebo jestli se u baru nesekneš s nějakou opilou krasotinkou. Ne že bych sem chodila nějak zvlášť často, ale občas sem zajdu, proto tu mám už i své oblíbené místečko pěkně v koutku. Moc lidí tam nebývá, protože většina sem jde aby si zatancovali, ne aby seděli v koutě, no můj případ to tak úplně není.*
Leyla Parker
Poèet pøíspìvkù : 58
Leyla Parker
10/8/2019, 17:32
Nad celou tou situací, která se teď stala,rozhodí rukama. Něco za tři dolary? To mu teda moc nepomohla. Jak má vědět, co pije. Ještě chce nealko nebo alko. A to, že jde najít místa? Kde jí má jako nahánět. Protočí nad tím oči a rozejde se k baru. Je mu jasné, že utekla proto, aby jí nevrátil ty tři dolary, které mu vrazila do ruky. Opře se o desku barového pultu a očima sjede flašky, které tu jsou vystavené. "Co to bude?" Zeptá se ho po pár minutách barman, který ještě před chvílí nabaloval blondýnku sedící na barové židličce. "Dvě piva a tři panáky Jacka," poručí si a pak se rozhlédne po klubu. Sice Leylu neznal, ale už teď věděl, že jsou oba úplně odlišní. Nejen ohledně školy a učení, nejen ohledně , nejen ohledně hudebního vkusu. Teď už zjistil, že k tomu patří i společenskost. On byl rád středem pozornosti. Navazoval nové známosti a rozhodně nebyl jako ona, aby seděl v klubu někde v koutku a dělal, že neexistuje. Když před něj barman postaví jeho objednávku, zaplatí mu a rovnou si vezme jednoho panáka, kterého do sebe hned kopne. Do jedné ruky pak vezme piva a do druhé zbylé dva panáky a rozejde se jí najít. Tak nějak typuje, že bude v tom nejtmavším koutě, kde nebude sotva vidět. A taky že má pravdu. Dojde tam, pití položí na stůl a plácne sebou vedle ní na sedačku. "Co se pak přesunout na bar? Tady moc zábavy nebude," pozdvihne ramena a vezme si panáka. Toho druhého posune k ní. "Na vystup ze tvé komfortní zóny," ušklíbne se a pozdvihne své pití, aby si s ní mohl přiťuknout.
Anonymní
Anonymní
10/8/2019, 18:03
*Když přijdeš ke stolu pohledem sjedu na tvé ruce. Trochu pomyslně se ušklíbnu, možná to ani nezaznamenáš, ale nemám ráda pivo. Na to že by se mělo popíjet, tak je moc hořké, mám radši panáky, které do sebe rychle kopnu, ale to ničemu nevadí.* Jo, klidně. *Pokrčím rameny a vezmu si panáka do ruky a přiťuknu si s tebou, na což ho hned vypiju. Položím panáka vedle láhve od piva a olíznu si rty, pohledem znovu přejedu láhev od piva a vezmu si jí do ruky.* Seš takhle kamarádskej i normálně nebo jen když si zhulenej? *Nadzvednu jednu obočí a loknu si piva, když se mi dostane do pusy, trochu se zašklebím, ale na to se napiju znovu. Někdo by řekl, že na alkohol jsem ještě mladá a že piju docela často, je pravda že piju docela často a moc lidí by to na mě netypovala, převážně protože studuju medicínu a alkohol ničí játra, ale bla bla bla. Spíš mě někdy trápí, co ze sebe pod vlivem alkoholu dělám, občas jsem moc kamarádská a rozdavačná, jindy jsem zase dost agresivní a hádavá, ale nejhorší je, když si hraju na odvážlivce a nechám se třeba potetovat.* Ještě dva panáky a začnu tady tancovat, a to vidět nechceš. *Ušklíbnu se a projedu si kapsy, jestli nenajdu ještě nějaký drobásky, ale nic.* Asi máš štěstí, žádný peníze, žádný tancování. Ty tancuješ? *Docela to pivo do sebe klopím, je to spíš tím, že ho už chci mít vypitý, ani ne tak proto abych se rychle opila nebo tak něco.
Důvod proč mám tohle místo ještě ráda je, že vidím na ty nejvíc trapný taneční kreace, co se na parketu objeví. Jen co dopovim svou otázku s tančením, tak se začnu pobaveně usmívat, protože je na parketu nějaký kluk, který toho má už očividně dost.* Pojď sem, šup. *Poplácám rukou na místo vedle sebe, aby si dobře viděl, protože teď k nim sedíš zády. A abych byla upřímná, tak jak moc se plavím na tom tanci toho kluka, tak já tančím dost podobně, ale to možná ještě dneska uvidíš.*
Leyla Parker
Leyla Parker
10/8/2019, 19:06
Byl docela rád, že souhlasila. Chtěl se pobavit, když už tady jsou a ne celý večer sedět v koutě a povídat si. Taky do sebe kopne panáka, když si s ním Leyla přiťukne a poté ho prázdný také odloží a vezme si místo něj flašku s pivem. Pohodlně se opře o opěradlo a hrdlo flašky přiloží ke rtům. Napije se a mírně u toho přivře oči. Měl rád pivo, stejně tak i tvrdej alkohol. "Nenazval bych to zrovna kamarádský, ale jsem společenský," usměje se. "Což jsem si všiml, že ty moc nejsi. Proč? Nerada se bavíš s lidma?" Zajímalo ho to. Pozoroval jí, jak pije pivo a tak nějak podle jejího výrazu zjistil, že tohle asi nebude její oblíbený drink. "Tak to jsem nejspíš šťastný člověk, že nemáš peníze a já neuvidím, jak tančíš. Určitě vy mi z toho vypadli oči," zasměje se a znovu se napije. "Já?" Pozdvihne obočí nad otázkou, jestli on tančí. "Ne... To vážně ne. A na tohle už vůbec ne. Popravdě ani takovýhle kluby nenavštěvuju. Mám raději bary, putyky nebo rockový kluby. 
Noční klub - Stránka 3 Giphy 
Tohle je trochu mimo můj šálek kávy. Ale alkohol tu mají, takže to přežiju," usměje se a ní a zadívá se jí hluboko do očí. "Hele jestli nemáš prachy, můžu ti pití koupit," pozdvihne ramena. Nechá ho u sebe přespat, tak tohle může být jako protislužba. Otočí pak hlavu směrem k parketu, kde tančí kluk, který Leylu zaujal. Mírně se nad tím ušklíbne a pak hlavu otočí zpět. Chvílemi mu přijde jiná, než ostatní holky, ale pak to vždycky něčím zabije. Třeba jako teď. To se vážně všechny holky baví tím, že pozorují, posmívají se a pomlouvají? Ten kluk toho nejspíš vážně hodně vypil, sotva se držel na nohu a prováděl vážně divné taneční kreace. Ale byla to jeho věci. "To je vážně tvůj styl zábavy? Pozorovat ostatní a posmívat se jim?" Zavrtím nad tím hlavou a úsměvem.
Anonymní
Anonymní
10/8/2019, 19:39
Tak to se máš. Taky jsem společenská, když se napiju. *Kývnu hlavou k prázdnému panáku na stole a podívám se zpátky na tebe.* Nemůžu říct, že nemám lidi ráda, chci být doktorka. Aleee, nemusím moc davy lidí na jednom místě, chápeš, radši si zalezu do kouta a pozoruju..*Pokrčím nám tím rameny a znovu si olíznu rty, mám to takový zlozvyk, když piju.* Než abych mezi ně vběhla a začala si s kde kým povídat. Kdybych nezakopla o tvou tašku, tak si s tebou povídat určitě nezačnu. *Položím flašku od piva na chvíli na stůl a zády se zapřu o opěradlo tak, abych měla pohodlí.* Ráda se vlním tak jak mě zrovna napadne, určitě u toho musím vypadat hodně přitažlivě. *Protočím oči nad tím, když v paměti zavzpomínám na své oblíbené taneční kreace, občas mi to jde a vypadám jakože tomu rozumím a jindy tančím jako odpad..* Ou, tak to si měl říct. Upřímně jsem tě typovala spíš na takovýhle místa. Jeden bar tu je, tajovej západlejší, takže jestli chceš, můžeme jít tam. *Zvednu ruce do vzduchcu a pak s nimi plácnu o svá stehna a rychlím pohybem sáhnu po pivu a na jeden nádech ho dopiju.* Radši bych si dala panáka. *Uchechtnu se. Nemám ráda, když za mě někdo platí, protože si musím pamatovat, kdo to byl, abych to vrátila a takový ty formality.* Ne, dobrý. Mohlo by se ti to nakonec prodražit. *Ušklíbnu se na tebe a začnu rukama plácat do stolu do rytmu hudby, ale jen tak nenápadně, že si toho skoro ani nevšímám.* Je to můj nejoblíbenější způsob zábavy. Podívej se na toho kluka, myslíš, že ho trápí, že se mu směju? A i kdyby ho to trápilo, tak kdybych za ním přišla a zkusila na něj něco, hned by mi to odpustil. Ráda se plavím na něčem, co mi přijde vtipný, protože on by dělal úplně to stejný, když bych tam byla já. A mě je to taky úplně jedno. Nemyslela jsi, že si suchar. *Pokrčím trochu nos a usměju se na tebe. Nejsem opilá, to snad ani nejde po jednom panáku a pivu, ale už mám takovou lepší a ukecanou náladu. Buď si mě tím teď zamiluješ nebo zhnusíš.*
Leyla Parker
Leyla Parker
12/8/2019, 23:27
Poslouchá jí a přikývne. "Jo, zalézt si do kouta a pozorovat je vážně hodně společenské," usměje se. Tohle pro něj společenskost neznamenalo, spíš asocializmus. Ale neměl jí to za zlé, každý je jiný a ne každý chce být středem pozornosti a nedokáže se bavit s kde kým. On s tímhle zrovna problém neměl. "Takže bych měl své tašce děkovat, že ti vlastně podkopla nohy a ty se semnou bavíš." Zadíval se jí do očí a hlavu naklonil mírně do strany. Nemyslel to nijak jako nějakou balící hlášku ve stylu: Díky taško, seznámila jsi mě s dívkou snů. Myslel to spíš ve srandě. Kdyby o jeho tašku nezakopla, nejspíš by se s ní nezačal bavit ani on. Lidi většinou poznával přes přátele, přes kapelu, fanoušky a nebo u baru. Což ona nespadala ani do jedné skupiny, takže by se těžko seznámili. I když možnost by tu vlastně byla. Pokud by měli nějaké společné přednášky, jestli to tu tak fungovalo. Na jeho bývalé škole byli jen umělecké předměty, kterých zas spoustu nebylo a proto měli některé přednášky spojené i s jinými obory. "Zní to vážně lákavě a většina kluků by to nejspíš chtěla vidět, ale mě toho prosím ušetři," s úsměvem jí pozoruje. Nemyslí to vážně. Nevadilo by mu, kdyby nějakou z jejích tanečních kreací předvedla a určitě by se jí nesmál. On taky nebyl zrovna tanečník roku. "Typovala jsi mě na takovýhle místa?" Pozdvihne obočí. Nějak nechápe, co jí k tomu vedlo. On a taneční hudba, komerční popová hudba a podobně? Přijde mu, jakoby ho vůbec neposlouchala, když jí vyprávěl, jakou kapelu mají. "Umh jo, nějak jsem automaticky bral, že nevypadám jako taneční typ," udivuje ho to a hodně. Tohle mu ještě nikdy nikdo neřekl. "Ale to je v pohodě. Můžeme klidně zůstat tady, jestli se ti tu líbí. Já se spokojím s každým barem nebo klubem, kde je alkohol," spokojeně se zatváří a znovu se napije piva. Jemu stačilo ke spokojenosti málo. Kapela, alkohol a drogy. A teď měl ten alkohol, takže si nestěžoval. "Klidně můžeme jít panákovat," kývne na to, že by si dala panáka. Jen doufá, že se moc nezřídí a trefí pak do spolku a do pokoje. Spí u ní a vůbec neví, jak by se tam pak dostali, kdyby to přehnala. Zaposlouchá se pak do toho, jak začne mluvit o jejím způsobu zábavy, o plavení se na tom a tak. Jo, nebyla opilá, ale rozhodně mu teď docházelo, že moc nevydrží, když už po jednom panáku a jednom pivu je ukecaná. "Ale neměla bys to přehánět. Neznám pak cestu do pokoje," raději jí to řekne, aby s tím počítala. Dopije svoje pivo a pak se zvedne. Kývne hlavou k baru, aby taky šla a rozejde se tam. Posadí se na barovou židličku a objedná panáky a sobe ještě pivo.
Anonymní
Anonymní
16/8/2019, 01:35
To bys teda měl. *Pokrčím nad tím rameny, ale dál to moc neřeším. Od té události s bráškou už neřeším skoro nic, třeba jako to, že jsem si do svého pokoje pozvala kluka, co vypadá že odněkud utekl. Je mi jedno, že by si mohl být třeba vrah, protože co tvrdí etika nebo kodex, tak bych tě venku prostě spát neměla nechat. Nevadí, že tě neznám. Tak to prostě beru.* Jo, v pohodě, ušetřím. *Usměju se na tebe. Vlastně máš pravdu, začínám se předvádět, což není úplně ta šťastná cesta. I když je mi jedno, že by sis o mě třeba mohl myslet, že jsem divná, nebo takový věci.* Máš štěstí, že nechceš jít jinam. Upřímně jsem trochu lenoch. *Ušklibnu se na tebe. Sice jsem předtím říkala, že bych ještě nešla spát, ale teď mě to nějak dohnalo. Nejraději bych si na sebe vzala nějaké své pyžamo s nějakým strašně trapným obrázkem, teplý huňatý ponožky a zalezla si do postele. Co si vlastně vezmu za na sebe až budeme u mě?* Ne, v pohodě. Máš asi pravdu. Musím tě pak ještě propašovat na pokoj. Je to nefér, že kluci si k sobě můžou brát kolik chtěj holek, ale já tě k sobě musím pašovat. A to spolu ani nebudem spát. *Tenhle svůj dialog dokončím spíš až za chůze, protože ty sám ses zvedl a šel k baru, kam jsem tě šla následovat. Asi už se sice pít nechystám, ale když jsem tu s tebou, tak nebudu sedět v zadu u stolu. Když jsem říkala, že už se pít nechystám, tak jsem nevěda, že se to trochu zvrtne. Když jsem asi po desátém panáku ani nevím čeho, sahala po dalším, najednou se mi udělá špatně. Trochu od žaludku, ale nic, co by se zatím nedalo zvládnout.* Promiň, musím si odskočit.* Řeknu ti s klidem ve tváři, ale uvnitř cítím, že to jde všechno nahoru. Proto se pomalu rozejdu k záchodům a když jsem i nich, skoro v běhu na jeden doběhnu. Všechno to ze sebe dostanu, což je vlastně dobře. Ale nějak cítím, že se mi k tobě už vracet nechce, mít že to je špatný a z veliké části dost nemorální, ale přemýšlím, že tě tady nechám, třeba si ani nevšimneš, že tady nejsem. Když si na záchodě opláchnu obličej a pusu vykloktám vodou, pořád musím myslet na to, že opravdu odejdu. Určitě si beze mě poradíš, propleteš se k někomu a přespíš tam. Jo, to je jasný. Vyjdu ze záchodu a když vidím, že nejsi nikde poblíž, tak se rozejdu k východu, kterým když nakonec projdu, tak si to zamířím rovnou ke spolku. Celou cestu přemýšlím nad tím, že si tě k sobě vzít byl špatný nápad, ale nechat tě tam byl ještě horší. Snad už se nepotkáme..
Když konečně dojdu na pokoj, tak se ještě párkrát vyzvracím a zamířím si to do postele. Přemýšlející nad tím, že si snad v pohodě.*
--> dívčí spolek, konec hry

Naposledy upravil Leyla Parker dne 4/9/2019, 15:02, celkově upraveno 1 krát
Leyla Parker
Leyla Parker
27/8/2019, 00:14
Spoustu lidí by si mohlo myslet, a také že myslí, že když už jsou ty prázdniny a lidé si dělí na dva tábory podle toho, jak je mají v lásce, Dominic by určitě byl mezi těmi, kteří celé ty dlouhé měsíce volna odsuzují a nesnáší, protože to je přeci to, co nerdi jako je on dělají, no ne? Chyba, on mezi takové rozhodně nepatří, vlastně se jedná o jeho nejoblíbenější období v celém roce. Vždyť co může být lepšího než klid od učení, ve kterém se během školního roku topí, spoustu volného času, který může trávit s přáteli nebo rodinou a především se může věnovat své oblíbené činnosti, kterou je samozřejmě chození po barech či klubech a zapíjení radosti a skvělých zážitků. Je ale pravda že se snaží trochu krotit, aby celé dny neproležel s kocovinou, ale rozhodně není týdne, kdy by si alespoň dvakrát nedal do nosu. Celkově už ho přestávalo bavit být doma, zatímco ostatní jeho přátelé jezdili na dovolené, výlety nebo kempování, tedy ne že by se toho s nimi sem tam nezúčastnil, ale chtěl už něco nového. Vždy snil o tom, že by se podíval do Londýna, prohlédl si město, navštívil studia Harryho Pottera, jehož je velkým fanouškem, a celkově by si tam odpočal. Taková cesta nebyla pochopitelně zadarmo, a tak se překonal a ze svých úspor na byt si zaplatil letenku, aby si mohl splnit jeden ze svých snů, sám. Sice tam byl sotva na pět dní, navíc s B&B, ale rozhodně to stálo za všechny ty zážitky. Navíc to byl jediný týden za celé prázdniny bez alkoholu, což je obdivuhodné. No samozřejmě tím pádem nemůže být překvapení, že si to řádně po návratu vynahradil. A stále vynahrazuje. Je to už osm dní od té doby co se vrátil a každý den od té doby tráví s nejbližšími přáteli, takže dostat se mu do rozvrhu není nic jednoduchého. Holt každého očividně zajímá, jak se v Anglii měl a jak zvládá svoji nezdravou lásku k alkoholu, kterou mimochodem stále považuje za nevinnou. Je jen otázka času, kdy se mu to vymstí. Každopádně dnešní večer není výjimkou, jelikož nejen že si jde do klubu užít spoustu srandy, ale taktéž je v doprovodu velmi pěkné slečny, se kterou si domluvil sraz kousek od podniku. Ukázal se včas v celku jednoduchém outfitu, jak jinak také, a od doby co se sešli si nepřestali povídat. Akorát má slovo on, když vejde do chodby vedoucí dolů po zaplacení vstupného. Hudba začíná být čím dál hlasitější, a tak musí zvýšit tón hlasu, dokud málem nevrazí do nějakého týpka kvůli hlavě stočené směrem na Amelii. Samozřejmě se tomu zasměje, než raději začne pozornost plně věnovat okolí před sebou, aby se mu opravdu nestalo, že by do něčeho vrazil cestou k baru, který je jeho cíl. Povede se mu u něj zakotvit úspěšně, a tak se opře o pult a podívá se znovu na svůj doprovod, s čímž se pousměje. „Co bys ráda?“ Houkne na ni hlubokým hlasem přes všechen ten hluk. On už má samozřejmě jasno.
Anonymní
Anonymní
27/8/2019, 15:42
*Túto noc sa Amelii spalo naozaj úžasne. Pravdepodobne bola po celkom dni veľmi unavená, ale Nathanova prítomnosť jej ten spánok spravila naprosto dokonalým. Spánok v takomto objatí by kľudne zažívala aj každú noc. Ráno sa zobudila okolo desiatej hodiny, ona nie je veľmi ranné vtáča. Prevalila sa na druhý bok, pričom zistila, že Nathan sa už bohužiaľ vedľa nej nenachádza. Chvíľu jej trvá, kým sa taká ospalá zorientuje a pomaly sa vyhrabe von z postele. Že by ju tu takto samú nechal a ušiel jej? To teda vôbec nie je pekné. Rada by sa pri Nathanovi zobúdzala, tak hádam nato ešte dostane šancu. Pomalými krokmi zamieri k stolíku, na ktorom krabica zaujala jej pohľad. Prečíta si milý lístoček od Nathana, ktorá jej hneď vyčaruje úsmev na tvári. Aww, to je naozaj sladké. Zoberie si teda krabicu a vráti sa s ňou späť do mäkučkej postele. Zoberie si jeden donut, do ktorého sa ihneď pustí, pretože je totálne vyhladovaná. Mňam, chutí naprosto božsky. Stále musí myslieť na Nathana a na ten krásny večer, ktorý zažili. Na ten určite len tak ľahko nezabudne. Je od neho veľmi sladké a pozorné, že jej priniesol donuty. Jediná škoda je to, že si ich nemôžu vychutnať spolu. Dnes nemá žiadne povinnosti, roztlieskavačky tréning nemajú, čiže má voľný deň. Preto sa celý deň iba váľa v posteli, pozerá seriály a proste relaxuje. Avšak ako sa už začína stmievať, je celkom znudená a chytá ju skôr nálada na nejakú párty. Preto ani chvíľku neváha a začne prezerať svoje kontakty, aby niekomu napísala. Občas ide do klubu aj sama, ale dnes mala náladu na príjemnú spoločnosť.
Dnes bol perfektný čas na párty. Preto sa ozvala práve Dominicovi, mala také tušenie, že on pozvanie do klubu neodmietne. Nemýlila sa, keďže o pár minút nato jej stretnutie potvrdil. S Dominicom sa spoznali práve v klube, no tentokrát sa to líšilo od bežných Ameliiných stretnutí s mužmi v klube. S ním neskončila v posteli, hoci by za takýto hriech určite stál. Proste sa spoznali na tanečnom parkete, následne sa premiestnili aj pri bar a on jej kúpil pár drinkov. Rozprávali sa spolu celý večer, celkom dobre si rozumeli. Istotne ich ale nemôžme nazvať najlepšími priateľmi. Poznajú sa už celkom dlhú dobu, ale nestretávajú sa nejak pravidelne. Ako už je známe, Amelia sa neotvára len tak hocikomu a Dominic teda nie je výnimkou. Vyberie si zo skrine outfit, ktorý je priam perfektný na dnešnú noc. Bledo-modré rifle, modré čipkované body,  doplní to vysokými podpätkami. Na ruku si pripne bižutériu a do striebornej kabelky si hodí mobil, kľúče, nejaké peniaze a makeup. Outfit. Pred zrkadlom strávi nejakú tú chvíľu, pokým si na tvári vyčaruje ten dokonalý makeup. Veľmi to nepreháňa, len si zvýrazní svoje čokoládové oči tak, aby sa úplne nestratili. Nanesie si jemný rúž, aby pri prípadnom bozkávaní nebola celá zababraná. Nie, že by to plánovala, ale stať sa predsa môže hocičo. S Dominicom sa takéto niečo diať pravdepodobne nebude, ale veď on predsa nie je jediným mužom v klube.  Keby mal o ňu záujem, tak by už isto niečo skúsil oveľa skôr. Vlasy si iba jednoducho natočí a nechá si ich zľahka spadať na plecia. Cesta pri nočný klub trvá našťastie iba pár minút, s Dominicom sa stretne neďaleko tohto podniku.*Vyzeráš úžasne!*Prehliadne si ho od hlavy po päty a zakončí to obrovským úsmevom. Vždy keď sa chystá do klubu, tak má úplne úžasnú náladu. Proste alkohol a tanec zbožňuje, preto je už na tento večer celá natešená. O pár minút už schádzajú dole schodmi do podzemia, v ktorom sa tento nočný klub nachádza. Zvonku to naozaj nevyzerá vábne, ale vo vnútri je to úplne luxusne zariadené. Výhoda je tá, že to tu nie je preplnené, keďže to väčšinu ľudí zvonka vôbec nezaujme.*Ja si dám margaritu.*Prikloní sa bližšie k Dominicovi, aby ju vôbec počul. Nechce si tu dneska predsa vykričať hlasivky. Neďaleko sa nachádzajú také boxy na sedenie, kde hudba nie je až tak hlasná, čiže sa tam dá normálne rozprávať. Avšak je jasné, že ich prvé kroky smerujú samozrejme k baru, aby si objednali drinky. Amelia si vyberá margaritu, rada si dáva rôzne miešané drinky, stále to strieda. Možno práve preto na konci večera vyzerá tak, ako vyzerá. Miešať alkohol by ste rozhodne nemali. Počká teda kým Dominic objedná, pričom sa oprie chrbtom o bar a sleduje dianie v klube. Nie je to tu úplne prázdne, ale teda vôbec ani preplnené.*Chceš si ísť sadnúť na gauč alebo zostaneme tu?*Ukáže smerom k pohodlným gaučom, ktoré sa nachádzajú na druhej strane klubu. Rozhodnutie necháva na ňom, jej to je v podstate jedno, aj tak ju už o chvíľku uvidíte na tanečnom parkete.*

Noční klub - Stránka 3 PsolIZ1 Noční klub - Stránka 3 2AiCZHH Noční klub - Stránka 3 YuvXvHs Noční klub - Stránka 3 DTymkAg Noční klub - Stránka 3 MI3eqBB
Noční klub - Stránka 3 CGUwpKA Noční klub - Stránka 3 1sMWi8y Noční klub - Stránka 3 FqRW7Gy Noční klub - Stránka 3 Q3bhcIf Noční klub - Stránka 3 Gc2Ewwn
Amelia Sloan
Poèet pøíspìvkù : 92
Amelia Sloan
28/8/2019, 12:33
Jak již bylo řečeno, svůj program má plně na každý večer nabitý, dokonce až do konce srpna a pokaždé s někým jiným, proto byl zázrak, že se Am povedlo ho vytáhnout ven na poslední chvíli. Samozřejmě by pozvání do klubu neodmítl za normálních okolností, ale dnes trochu váhal, protože byl domluvený s jiným kamarádem, který však nevěděl jistě, zda se s ním sejde. No co už, na slečnino pozvání kývl, proto také určil místo a čas srazu, aby se k nim případně mohl připojit onen kamarád, pokud by mu to nakonec vyšlo. A nevyšlo, ale co už, Dominic se s tím nějak netrápí, když už má při sobě jistou společnost.  Holt si chce ty poslední letní dny užít, než se začne připravovat na další semestr, k čemuž si již čas pevně vyhradil. Dělá to tak každý rok a rozhodně to není tak, jako u spoustu studentů, že by si jen tak vše naplánoval a potom to stejně nedodržel. Každý, kdo Dominica zná, tak ví, že co se týče studia, neexistuje nic přednějšího, a to ani tyto večírky, ačkoli se to může zdát neuvěřitelné vzhledem k tomu, kolik jich ročně - co ročně - měsíčně vymetá. Nutno podotknout, že to je na druhou stranu vždy s čistým štítem, když má vše do školy hotovo včetně našprtaného učiva. Je sice pravda, že se mnohdy, vlastně skoro většinou, učí s kocovinou, ale kdyby tomu bylo jinak, už by to nebylo ono. Svůj pilný studentský život si holt musí něčím vyvážit, a tím jsou právě noci po barech a klubech. Popravdě řečeno, nechodí tam jako většina kluků za cílem balit holky nebo protancovat celou noc, jemu je právě velkým společníkem alkohol, se kterým si bohatě vystačí celý večer. Ještě s partičkou přátel, samozřejmě. No a zrovna tento klub, kam má s Am namířeno, je jeden z jeho oblíbených, protože přesně jak bylo řečeno, z venku to vypadá jako nějaký neudržovaný pajzl, kam chodí leda tak feťáci a ti největší alkoholici, ale zdání klame. Nesmí se kniha soudit podle obalu, vevnitř to prostředí je velmi příjemné, díky těmto podmínkám ne tolik zaplněné, dokonce i zaměstnanci tam jsou příjemní, takže přímo dokonalý podnik. Popravdě řečeno není si jist, ale má takový dojem, že před těmi dvěma roky, kdy se s Amelií seznámil na tanečním parketu, bylo to právě zde. V té době s pitím neměl žádný problém, dokonce to bylo celkově období, kdy byl v chození do klubů nováčkem, jelikož předtím se vskutku nesoustředil na nic jiného než na učení. A taky to podle toho vypadalo, neměl moc přátel, byl spíš takový odtažitý a hlavně toho na něj bylo moc, potřeboval upustit páru. A tak ho jednou jeden kamarád vzal do podobného klubu, jako je tento a už nebylo cesty zpět, velmi se mu to zalíbilo a od té doby takovéto podniky navštěvuje pravidelně. Už se nemohl dočkat, až tam zamíří i tento večer, a tak když slečnu uvidí přicházet, usměje se na ni, schová mobil, na němž si během čekání s někým dopisoval, do zadní kapsy u riflí. „To ty vypadáš úžasně.“ Zahlásá poté, co si pohledem proskenuje její outfit, též od hlavy až po paty a zpět, což značí, že i on je ve skvělé náladě. Jak by taky nemohl, že ano. Bez nějakého zdržování proto zamíří rovnou na cílové místo a nezastaví se, až dokud se neopře o desku baru, kde se porozhlédne po okolí, aby viděl, jaká je situace a kolik lidí. A není věru zklamán, dnes to tu po každé stránce vypadá stejně skvěle, jako jakýkoliv jiný večer, takže nemá žádné pochyby o tom, že si ho společně užijí. Rád by sem jednou vzal i Beth. Každopádně po Aminých slovech ihned otočí hlavu k barmanovi. „Jednu margaritu a skotskou.“  Houkne na něj, po čemž před něj položí bankovku a ještě jednou se porozhlédne kolem, zatímco čeká na svou objednávku. I on rád mixuje, když se hodlá sťat, o tom žádná, ale dnes večer má chuť pouze na dobrou whiskey. On není ten typ, co by si dával drinky, ostatně jako jiní kluci, to je spíš pití slečen. Když konečně před ním přistanou dvě sklenice, vezme je, otočí se zády k baru a tu, v níž je margarita, své společnici podá. Akorát zachytí, že mu něco říká, a tak se k ní nakloní, aby to přes tu hudbu lépe slyšel. Ihned se podívá k boxům, jejichž většina je prázdná, a tak na ni kývne. „Asi bude lepší když si tohle vypijem tam, až pudem pro další, budem moct zůstat tady. Nebo jít tancovat.“ Poví a narovná se, aby tedy mohl zamířít k boxům na druhé straně lokálu, kde se posadí do jednoho z volných, opře se zády i jednou rukou o opěrku a své pití položí na stůl před sebe. Vskutku tu je větší klid. „A co že ses ozvala tak na poslední chvíli?“  Ozve se směrem ke slečně, když se k němu připojí.
Anonymní
Anonymní
30/8/2019, 15:14
*Amelia rada robí spontánne veci, a práve preto si ani svoj čas v lete nejak špeciálne neplánuje. Nemá každý deň nejak nabitý program, skôr preferuje váľanie sa celý deň v posteli. Navečer sa v nej ale takmer vždy prebudí párty žena a tak na rýchlo niekoho zoženie do klubu, ako tomu je aj dnes. Počas leta toho veľa neprecestuje, skôr sa zdržiava tu v Kalifornií, kde to tak miluje. Toto mesto je naozaj krásne, a hoci cestovanie je naozaj zábava, radšej zostáva doma. Popravde by okrem rodičov ani nemala nikoho, s kým by mohla niekam vycestovať. Všetci jej priatelia majú vlastné plány alebo si nie sú takí blízki, aby spolu mohli tráviť pár dní vkuse. Áno, Amelia je na svoju spoločnosť naozaj vyberavá. Toto nie je zrovna dobré, keďže je veľmi spoločenský tvor a nerada trávi čas sama. Niekedy je naozaj potrebné si dať proste taký dievčenský deň, len sama pre seba. Napustiť si vaňu, počúvať hudbu, proste relaxovať a neriešiť nič ani nikoho iného. Amelia začne školu riešiť až v deň, kedy tam opäť nastúpi, čiže u nej sa žiadna príprava nechystá. Nemôže o sebe povedať, že by sa do školy vôbec nepripravovala, veď to je na tejto univerzite hádam nemožné. Každý musí aspoň nejaký ten čas stráviť nad knižkami, aby vôbec prešiel. Na tejto škole teda nie sú hocijakí študenti, ktorí by na to úplne kašlali. Aspoň ona teda o takých nevie. Amelia sa proste učí, keď je to nevyhnutné, inak sa snaží proste nejak preplavovať každým semestrom. Učenie pre ňu nie je až tak náročné, horšie je teda donútiť sa k tomu, keď môže robiť oveľa lepšie a zábavnejšie veci.*Niečo nové? Ale ďakujem.*Uškrnie sa nad touto poznámkou, ktorá patrila ešte k jeho komplimentu. Vie, že vyzerá dobre, ale vždy si rada vypočuje komplimenty. Dosť jej to pridáva na sebavedomí. Preberie si od neho pohárik s drinkom, z ktorého si ihneď usrkne. Mňam. Hovorí, ako veľmi má rada rôzne miešané drinky, ale za večer stihne ochutnať maximálne tri, keďže po ďalších by už bola úplne mimo. Amelia má alkohol rada a pije ho takmer stále, ale nejako sa nenaučila byť voči nemu odolnou. Nesťažuje sa nato, veď je po ňom aspoň väčšia zábava. Teda nemôže povedať, že by si ju vždy úplne pamätala. Spolu s Dominicom teda zamieria k boxom, v ktorých je trochu väčší kľud a dá sa tam aj normálne rozprávať. Toto kričanie jej niekedy vážne lezie na nervy. Posadí sa na gaučík vedľa neho, teda necháva medzi nimi trochu priestoru, pričom si prehodí jednu nohu cez druhú.*No, dnes som mala taký relaxačný deň, len sama pre seba. Avšak takto na večer som už bola vážne znudená, potrebovala som vypadnúť niekam von.*Zľahka pokrčí ramenami a natočí sa k nemu, aby sa mohli lepšie rozprávať.*Vedela som, že na teba sa môžem spoľahnúť.*Priloží jemne ruku na jeho rameno so širokým úsmevom na perách. Bola si takmer istá, že Dominic jej pozvanie do klubu len tak neodmietne, jedine, že by už mal nejaké iné plány. Vie, ako veľmi rád sem chodí, rovnako zbožňuje párty. To je vlastne ich hlavný spoločný záujem, mimo toho sa až tak dobre nepoznajú.*A čo ty? Nemal si na dnešný večer žiadne plány?*Netuší, či by svoje iné plány zahodil kvôli stretnutiu s ňou, ale istotne by ju potešilo, keby to tak bolo. Nevýhoda toho, že si nič neplánuje dopredu je to, že väčšina ľudí už je zaneprázdnená. Áno, sú ľudia, ktorí si na ňu nájdu čas vždy, ale tých nie je veľa.*Tak na zdravie, na dnešný večer!*Svoj pohárik pozdvihne mierne vyššie do vzduchu, smerom k Dominicovi. Tvár jej zdobí veľký úsmev, ten naozaj často nevidíte. Avšak teraz nemá potrebu sa tváriť drsne, chce sa zabávať. S Dominicom strávi pekný večer, poriadne sa opije, ale to u nej nie je nič nezvyčajné. Takto skončí takmer každá jej návšteva klubu. Ten ju následne odvedie späť do dievčenského spolku, kde zaľahne do postele a o chvíľku už aj spí. Opäť si s ním večer náramne užila a už teraz sa teší na ich ďalšie stretnutie.*

Naposledy upravil Amelia Sloan dne 10/3/2020, 18:47, celkově upraveno 1 krát

Noční klub - Stránka 3 PsolIZ1 Noční klub - Stránka 3 2AiCZHH Noční klub - Stránka 3 YuvXvHs Noční klub - Stránka 3 DTymkAg Noční klub - Stránka 3 MI3eqBB
Noční klub - Stránka 3 CGUwpKA Noční klub - Stránka 3 1sMWi8y Noční klub - Stránka 3 FqRW7Gy Noční klub - Stránka 3 Q3bhcIf Noční klub - Stránka 3 Gc2Ewwn
Amelia Sloan
Poèet pøíspìvkù : 92
Amelia Sloan
30/8/2019, 19:27
Zato Dominic není zrovna spontánní typ, jelikož si vždycky všechno rád naplánuje a je rád, když jdou věci podle plánu. Přesně proto si musel určit přesný čas, který věnuje přípravě do školy, stejně jako si předem domluvit srazy. Ne že by nebylo fajn, když se sem tam vyrojí něco nečekaného, vždyť přeci o tom je život, samé náhody a zvraty, jenomže on je přeci jenom radši, když takovýchto věcí je co možná nejméně, chce být totiž vždy připraven. Dnešní večer se sice nevyvinul úplně přesně podle plánu, ale hlavním cílem bylo jít s někým do klubu a tam si to co nejvíce užít, takže fakt, že se změnila společnost, zas tolik nevadí. Vlastně je docela rád, že tomu tak je, protože už je to nějaký ten čas, co naposledy Am viděl, natož s ní takto "exkluzivně" trávil čas a je určitě super si ji připomenout. To, že spolu sdílí stejný zápal pro večírky, je na tom to nejlepší. Je si vědom, že mu zavolala z tohoto důvodu, protože měla zato, že ji neodmítne. Popravdě řečeno, kdyby bylo jasně stanoveno s kým tam půjde, obzvlášť kdyby to byla nějaká parta kluků včetně Erica, řekl by ne, jenomže dnes to byla taková výjimečná situace. Včera mu totiž ráno volal kamarád, jestli nemá v blízké době volno. Měl štěstí, protože dnešní večer měl volný, takže se domluvili, že půjdou na dnešní akci, tedy pokud do té doby se daný kamarád stihne vrátit, takže to od začátku bylo takové nejisté. Dom je nakonec velmi rád, že se mu Am ozvala, protože nebýt jí, musel by ho na poslední chvíli nahánět, popřípadě někoho jiného, s kým by mohl jít, jelikož hádejte co, neozval se. To trochu Dominica naštvalo, ale tak co s tím nadělá, aspoň už ví, že příště se na něj nemá spoléhat. Tím pádem už jediná věc, která zbývá, je si zbytek dneška užít s novou společností, o čemž zaručeně nepochybuje. Užili si to spolu vždy, tak proč ne i tentokrát, že ano. „Vůbec ne, stejně pěkná a sebevědomá jako vždycky.“ Musel se pobaveně uchechtnout, jelikož mu ta odpověď přišla skvělá. Líbí se mu, když má slečna sebevědomí a nebojí se ho ukázat, tedy samozřejmě do určité míry, kdy se to nekříží s arogancí. Nic ho nedokáže tolik odradit, jako arogantní holka, která si myslí, že kdokoliv, na koho jenom mrkne, jí bude ležet u nohou. To na něj nikdy nefungovalo, protože takovýto lidé ho zkrátka vytáčí, ať už jde o slečny nebo o kluky. Když nastoupil na univerzitu, myslel si, že přesně takovými lidmi je naplněný klučičí a dívčí spolek, proto si vybral raději ten nerdský, jelikož nechtěl jít na kolej. Mezi nerdy se taky řadit nechtěl, ale co mu zbývalo. Bylo proto vtipné, když se nakonec ukázalo, že v klučičím spolku je nakonec spoustu suprových lidí. A jsme zase u toho nesuďte knihu podle obalu. Slečniným slovům přikyvuje, když usedne vedle něj a začne zodpovídat jeho otázku, avšak jakmile zaslechne ten dodatek, uculí se na ni. „Jak bych taky moch viď.“  Poví a podobně jako ona se i on usměje, po čemž z ní odlepí pohled, aby se na moment mohl podívat na sklenici se svým pitím před sebou, kterou vezme do ruky a už se chystá napít. Nejdřív ale přeci musí zodpovědět její otázku. „Jakoo, jo měl, ale to mi stejně nějak nevyšlo.“  Vypadne z něj lhostejným tónem, s čímž otráveně protočí očima a pokrčí rameny. Popravdě, plány by nezahodil snad kvůli nikomu, protože by mu to nepřišlo fér, ale když se takto sešly okolnosti, tak proč ne. Rychle se zase usměje, jakmile Am pozvedne svoji sklenici na přípitek, s čímž on, stále držíc tu svou, zvedne také a přiťukne si s ní. „Zdraví a hlavně dnešní večer.“  Ozve se pobaveně, než svoje pití přiloží ke rtům, aby si mohl dát lok, po čemž se na to zadívá. „Maj tady skvělou whisky.“ Zahlásá uznanlivě.
Anonymní
Anonymní
13/10/2019, 18:42
Drake byl úžasnou společností. Musela se v jeho přítomnosti neustále culit, jelikož ji poměrně často skládal komplimenty anebo ji provokoval očividnými dvojsmysly, nad kterými si pokaždé musela zkousnout ret. Docela dost toho vypili, což Nancy dost pozměnilo náladu. Neustále se musela smát, dokonce i věcem, které vtipné vůbec nebyly, no a na zrzka už taky úplně zapomněla. Tedy, ono to nebylo tak, že by ji ležel v hlavě, spíše ji sžíralo to, že si dovolil opustit její maličkost kvůli něčemu jinému. Toť vše. Počítala s tím, že se co nevidět s Drakem odeberou do jejího bytu, kde se snad fyzicky sblíží, jenže tato představa se rozplynula v momentě, kdy se do Drakea začal kdosi navážet. Byl to nějaký vysoký kluk, psychopat už od pohledu, rozhodně ne někdo, s kým by si Nancy chtěla něco začít. Byl docela nasraný, a to ona by byla teda taky, kdyby vypadala jako on, ale teď to asi nebyl ten důvod. Nejdříve mezi nimi byla pouze slovní přestřelka, nad kterou Nancy musela protáčet oči a krčit nos. Jak malí kluci… Vydržela zticha jen minutu, pak na Drakea začala naléhat, ať odejdou, protože se jí přestávalo líbit, kam to míří. Jenže on ji neposlouchal, vlastně i pochybovala, že ji vnímal, protože vzápětí už ti dva byli v sobě. Kolem nich se shromáždil kroužek snad všech přítomných v nočním klubu, přičemž každý fandil někomu jinému. Ne, tohle Nancy fakt neměla zapotřebí. Taková dětinskost. Mužská hrdost holt nikdy neznala své meze. Celá znechucená se tedy zvedla, barmanovi oznámila, že celý její účet zaplatí ten blonďák, načež si upravila své šaty a rozešla se pryč. Mířila domů, dneska už ji dokázal spravit náladu snad jen Netflix. Na nějaké to další trajdání venku byla až moc znechucená tím, co všechno se jí v nočním klubu událo. A šlo se jí divit? Byla ve společnosti dvou sexy týpků, a i přesto nakonec skončila v posteli sama. Horší noc snad v životě nezažila.

→ Domov

Noční klub - Stránka 3 067a954cc9a4d9ae9e753cb19a5bb301Noční klub - Stránka 3 A27bdbcdba3459bd7ae08e60893ca1deca68a3a6Noční klub - Stránka 3 21e58ad5db1c0f152f36bd63cdeeb4a8Noční klub - Stránka 3 685994f6cb4f8c2b89b9bd0a0e87d7398f2bced0
Noční klub - Stránka 3 Tumblr_os6q7k5ZoQ1wopfoyo2_400Noční klub - Stránka 3 657a51bd4d9b424f78269fe431443e3cNoční klub - Stránka 3 Q383WV67_oNoční klub - Stránka 3 Fc51300d90dafcac2c02e771cc51b710

#FF6E00
Nancy Drew Montgomery
Poèet pøíspìvkù : 85
Nancy Drew Montgomery
8/11/2019, 22:47
Chladný vánok sa mu dostával pod oblečenie. Mal rád ti večery, kedy slnko zapadalo a trocha sa ochladilo. Gordon sa pozrel poslednýkrát do zrkadla, pričom si upravil vlasy. Na dnešný deň, ktorý mal byť údajne jeden z tých špeciálnejších sa napokon rozhodol zvoliť klasické oblečenie. Čierne tričko v kombinácií s čiernymi mierne roztrhanými nohavicami a jeho obľúbenou koženou bundou, nemal v pláne si brať niečo, čo by každému nahováralo, aby pohľady padali na neho. Gordon sa tak necítil ale vedel, že dnes sa aj tak má možnosť zabaviť. Niekedy to bolo v poriadku. Vypustiť všetky myšlienky z hlavy a sústrediť sa napríklad len na zábavu. A Gordon bol dnes v skutočne dobrej nálade. No nevedel, či to je tým, že má dnes narodeniny alebo len tým, že sa dobre vyspal. Niekedy človek nepotreboval dôvod na to, aby sa cítil dobre. A takto to mal dnes aj Gordon. Niekto by si myslel, že Gordon je človek nespolečenský, pretože sa nemusí rozprávať s každým no tak to nebolo. Mal rád spoločnosť ľudí. Gordon bol pripravený, len si urobil posledné úpravy na vlasoch, ktoré mal o niečo dlhšie a potom bol pripravený vyraziť von.
Jeden rok sa s druhým míňa a aj Gordon bol teraz tým človekom, ktorý sa mohol pýšiť tým, že je už o rok starším. Zvláštne, pretože po dvadsiatke to tak už nebral. Nebol ten typ, ktorý mal nutkanie každému okolo hlásať, že je dnes alebo presnejšie bol jeho veľký deň. Vedelo to len niekoľko ľudí, ktorých bral ako priateľov a s tými sa dohodol na spoločnom večeri v nočnom klube. Gordonovi netrvalo dlho presunúť sa na správne miesto. Rozhodol sa ísť niekoľko minút skôr, možno presnejšie desiatky minút a prejsť sa pešo. Mohol si zavolať taxík ale on si chcel predtým ešte vyčistiť hlavu. Nechcel myslieť na nič, ale skúste to len tak povedať vlastnej hlave aby nad ničím nepremýšľala. Gordon bude len dúfať, že tento večer so sebou neprinesie ani žiadne problémy, pretože určite by nebolo ani pre neho príjemné cítiť napríklad na tele ruky vyhadzovača. Prvý dojem z toho, kedy sa objavil pred budovou bol možno rovnakým, ako to bolo po prvýkrát. Hovorí sa, že kniha sa nemá súdiť podľa obalu. A presne toto bolo pravidlo, ktoré by sa mohlo viazať na tento nočný klub. Možno na prvý pohľad nevyzeral nejako dobre ale ked človek mal možnosť vojsť do vnútra, tak mohol vidieť doslova divy. Gordon sa rozhodol ešte ostať niekoľko minút vonku a zapáliť si cigaretu no nemyslel si, že by ho tam našli už jeho priatelia. Mal možnosť cítiť na ramene ruku Jamesa s ktorým strávil njaký čas dokonca aj cez prázdniny na dovolenke a potom mu venoval len jeden pohľad. Bude určite zvedavý, ako to dnes vôbec prežije. Určite to bude zaujímavý večer, kedy bude dúfať, že to nebude jeden z tých, ktoré sa budú viazať na nejaké trápne spomienky. Nebolo by to po prvýkrát, kedy by ho napríklad niekde o piatej ráno hľadal a jeho kamarát by mu nevedel ani len povedať, kde sa približne nachádza. „Už ťa čakám nejaký ten čas dole, myslel som si, že tam prídeš takmer okamžite! Gordon no tak, naozaj sme sa na tom narobili.“ povedal James no aj tak to bol aj on, kto si zapálil cigaretu. To bol ten moment, kedy Gordon mal moment vidieť dievča za ktorým by sa pozrel takmer každý jeden človek. Chlap by si všimol okamžite jej krásu o tom nie je pochýb. No Gordon? On si ju všimol už v škole. Mal možnosť ju zahliadnuť, všímať si ju. No doposiaľ nemal možnosť Gordon sa nesústreďoval len na vonkajšiu krásu, mnohokrát ho vedel zaujať človek inými vecami. Niekto by si pomyslel, že je vyberavým človekom, kedy nemá v pláne sa rozprávať s každým človekom no on hľadal niečo výnimočné. Pozrel sa na Jamesa, potom zahasil cigaretu, ktorú mal v rukách ešte predtým, ako ju dofajčil úplne a potom bez jediného slova si dal ruky do vreciek a išiel do klubu. Tie schody, ktoré viedli do podzemia mohli byť desivými hlavne pre tých mierne opitých ľudí. Bolo to naozaj veľmi príjemné prostredie. Kombinácia jeho obľúbených farieb. Mohol vidieť to, ako bol jeden stôl obsadený jeho ľuďmi. Gordonovi sa na tvári objavil úsmev. Nenachádzal sa tam často, to ľudia okolo neho vedeli ale teraz tam bol. Pretože bolo milé vedieť, že mal ľudí, ktorým na ňom záleží. Gordon mal možnosť sa privítať s každým jedným človekom a potom si uvedomil, čo ho možno čaká. Pri pohľade na farebnú čiapočku, ktorá bola v tvare kužeľa pochopil, že jeho priatelia ho zjavne chcú strápniť na plnej čiare. „Tak toto si na hlavu určite nedám, na to môžete priamo zabudnúť.“ povedal Gordon a posadil sa na pohovku. Nebolo ich veľa s jeho spoločnosťou to boli další piati ľudia no jemu to vyhovovalo. Gordon sa pozrel na stôl na ktorom sa nachádzal dokonca malý kúsok koláča, ktorý museli na toto miesto nejako prepašovať. Bol rád, že ich nenapadlo to tu zapáliť s nejakými sviečkami, pretože by ich určite na počkanie vyhodili z klubu. Toto miesto nemalo žiadne okná, takže by to bolo pochopiteľné. Gordon prešiel ukazovákom po čokoládovej poleve, ktorú si neskôr dal jemne do úst. Ten zákusok bol skutočne lahodným. To musel uznať aj on sám. „Dali ste si tým naozaj ohromnú prácu a ja by som vám chcel zo srdca podakovať!“ Gordon sa rozhodol objednať ten najlepší alkohol. Nie pre seba, kedy by si chcel pripiť na narodeniny ale práve na priateľov, ktorý sa rozhodli tento večer stráviť s ním. Jeho priatelia ho poznali veľmi dobre a vedeli, že čoskoro pôjde na lov. Vedeli aj to, že sa vytratí len kvôli tomu, aby opäť si vyskúšal nejakú psychologickú hru. A možno práve v tomto ho budú povzbudzovať. Gordon sa v tom vedel skutočne vyžívať. Niekoľko kôl spojených s trápnymi prípitkami a historkami. Naozaj sa zabával a smiali sa dokonca niekoľkokrát bol vytiahnutý aj na parket si zatancovať s čím nemal problém. No napokon prišiel ten správny čas.
Gordon tento moment bral ako príležitosť. To, že niekoľkokrát mal možnosť stretnúť sa s jej pohľadom a tým pádom jej venovať ten, na ktorý mnohokrát ľudia nespomínajú najlepšie. Jeho pohľad bol chladným, nič nevypovedajúcim. Mnohokrát v pohľade človeka niekto môže cítiť emocie, vidieť nejaké spomienky alebo to, čo je v hlave alebo v duši. Ale v prípade Gordona to tak nebolo a on to vedel veľmi dobre využívať. Gordon sa pozrel na svoju spoločnosť. Bolo vidieť, že sa zabávajú, takže v tomto ohľade im určite nebude vadiť, ak sa na nejaký čas presunie na iné miesto. Gordon sa rozhodol opustiť spoločnosť a presunúť sa k baru. Kto vie, čo sa bude odohrávať. Pohľadom našiel to dievča s ktorým nemal možnosť ešte rozprávať sa ale vedel, že niekedy ten moment príde. Pretože možno niekde v sebe cítil, že ako charakter je zaujímavá. Posadil sa na barovú stoličku a potom si vypýtal dvojitú whiskey s ľadom. Pohľad presunul k baru, dokonca ani nie tej žene. No po čase, kedy mal možnosť cítiť, ako sa niekto k nemu posadil, obzrel sa a videl, že to bol niekto úplne iný. Bolo to dievča, ktoré zjavne sedelo za ňou alebo pri nej a myslelo si, že po celý ten čas sa pozerá na ňu. Gordon sa nenechal vyviesť z mieri a nedal na sebe nič poznať. No čo to bolo? Možno sklamanie? To nevedel ani on sám. Na miesto toho napokon tam sedel a objednal ešte jeden drink pre spoločnosť. „Moje meno je Kristin. Videla som, že si sa na mňa pozeral rovnako, ako som sa pozerala na teba ja. Som rada, že mi kamarátka povedala, aby som to išla skúsiť a osloviť ťa!“ gordon sa chcel dnes zabaviť. A pre človeka ako bol on, kedy mal možnosť pozorovať a spoznávať ľudí v situáciách pre nich obyčajných toto bol jeden z tých najlepších spôsobov. No možno ho odradil už len ten začiatok, kedy sa dievča predstavilo. Tým pádom tá tajomnosť, ktorá tomu všetkému mohla len napomôcť sa takmer okamžite rozplynula a u neho tento rozhovor postupne prestával dávať zmysel. Aj keď to bol klasický začiatok takmer každého druhého rozhovoru. Gordon sa pozrel na svoj drink a potom ho vypil takmer na prvýkrát.

Noční klub - Stránka 3 Tumblr_inline_myixxhheUw1r6n7q2Noční klub - Stránka 3 601cdaedd8d20c49f8c61cb4ecabdaacNoční klub - Stránka 3 Tumblr_n1xgrvGy6g1rv07a4o1_250
Noční klub - Stránka 3 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f426e74596777646b75314d354a413d3d2d3635383638363035312e313536613431333438643332313862663835343739313232323730312e676966Noční klub - Stránka 3 Tumblr_mz9cqxwk3X1s3jvszo1_500
Gordon Wintershalle
Poèet pøíspìvkù : 46
Gordon Wintershalle
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: