Welcome

Jelly-o pudding wafer oat cake liquorice gummi bears tart chocolate pie. Caramels bonbon apple pie biscuit danish chupa chups cookie sweet roll danish. Sweet cupcake croissant wafer wafer tootsie roll cake cookie. Jelly-o pudding wafer oat cake liquorice gummi bears tart chocolate pie.Caramels bonbon apple pie biscuit danish chupa chups cookie sweet roll danish. Sweet cupcake croissant wafer wafer tootsie roll cake cookie.

The construction crew

caliversity
Aci
Blanche
Libra

Name of the current event

Name event Click here

Písečná pláž

27/7/2017, 19:22
First topic message reminder :

Písečná pláž - Stránka 14 Plze12
Písečná pláž - Stránka 14 Song20

Naposledy upravil Admin dne 8/8/2019, 10:52, celkově upraveno 2 krát
Admin
Poèet pøíspìvkù : 123
Admin

1/1/2020, 01:46
Sienna ho počúvala a to už bolo niečo. Pretože ona mnohých ľudí skutočne nevedela počúvať. No tie slová, ktoré hovoril aj to, akými gestami sa v tejto chvíli prezentoval nevedela v podstate čo si o ňom má myslieť. No jedno vedela úplne naisto, aj ked povedala tie slová, ktoré povedala, tak to myslela vážne. Nechcela mať v živote niekoho, kto si vyberie čiaru pred ňou samotnou. či to bude jej rodina alebo jej priateľ alebo kamarát na tom jej nezáležalo. "Tak v tom sa kurva mýliš. Myslíš si, že ti v živote netreba priateľov?" prevrátila očami pretože mala pocit, že to sú len tie silné reči niekoho, kto nevie, aké to je mať vedľa seba skutočne nejakého dobrého priateľa. Ona sama mala dobrú kamarátku aj ked ju poznala len niekoľko mesiacov. No aj tak, bol to pre ňu človek, ktorý pre ňu znamenal naozaj všetko a vedela, že ak by nemala na výber ak by to mala vlastne všetko držať v sebe, tak by sa aj tak s ňou o podobných veciach predsa len porozprávala. "Ako mám sakra vedieť, čo skutočne chceš? snažím sa ťa pochopiť a ty na miesto toho robíš jednu hlúposť za druhou. čo si si myslel? že ak mi povieš, ak mi dokázeš, že si nejaký tvrdý chlapec, ktorý mal v živote všetko po čom túži a po ktorom sa otočí každá jedna žena, tak budem pri tebe stáť?" v tejto chvíli bola skutočne nahnevaná. Skutočne, ak by mala možnosť tak by z neho vytrieskala celú dušu. O tom nebolo takmer vôbec pochýb. Nevedela, čo si má o tomto človeku myslieť. No vedela, že ak to bude pokračovať v podobnom štýle tak ona sama sa od neho bude držať čo najdalej. Nemala rada v živote niekoho, kto by jej odbíjal jej energiu nad ktorou makala tak dlho. Niekedy nebola taká ako v tej chvíli. Silná osobnosť? to možno bola no v skutočnosti si aj ona prešla v živote vecami, ktoré neboli najlepšími. Vydieranie alebo bitka. "Myslíš si, že podobné typy ľudí som vo svojom živote nemala? kurva..." v tejto chvíli potrebovala priestor, vedela, že ak by sa k nemu priblížila, tak by to obyčajnou fackou určite neskončilo. Možno si tento chlapec myslel, že Sienna je rovnakou ženou, akú by mohol stretnúť na každom kroku no takto to nebolo.
„Stretla som sa s ľudmi, ktoí dali prednosť drogám pred všetkým. Pred doslova normálnym správaním. Kedy som na vlastnom tele pocítila ich hnev. Myslíš si, že teraz to je iné?! Ako môžem vedieť, že ma niekedy nezmlátiš rovnako, ako to urobili oni.“ bolo to niečo, čo povedala a v tejto chvíli to myslela vážne. Sienna cítila, ako sa jej po jednom líci rozkotúľali slzy no chcela ich zo svojej tváre dať čo najrýchlejšie preč ako sa len dalo. „A práve priatelia tu boli pre mňa. Oni boli tie osoby, ktoré sa snažili ma dostať zo všetkých tých sračiek. Nie že by som bola ja tá, kto berie tie drogy. Ale tí ľudia s ktorými som pracovala boli tí, ktorí ich brali. Myslíš si, že to je najlepší pohľad vidieť ťa tak? Vedieť, že toto všetko...“ ukázala okolo seba no v skutočnosti myslela to všetko čo sa stalo pred malým okamihom. „Nehovor mi, že to nie je spôsobené aj drogami.“ prevrátila nad tým očami a následne sa k nemu priblížila o niečo zasa bližšie. Bola o čosi pokojnejšia aj ked tie slová, ktoré povedal neboli pre ňu najľahšími. „Povedz mi, prečo toto robíš. Prečo to kurva robíš. Chcem aby si sa držal dalej. Sakra, vieš ako by som to najradšej urobila? Zabudla na všetko, na to, kedy sme sa stretli, na to ako sme si písali ako sme si užili tú dovolenku. Chcem zabudnúť na ten bozk na to všetko a jednoducho žiť normálny život dalej. Ako môžeš povedať, že to niečo znamenalo pre teba?!“ udrela ho päsťou do hrude a potom pocítila, ako sa tie slzy po jej tvári opäť rozkotúľali. „Jedna časť môjho vnútra si želá aby si odišiel konečne z môjho života a druhá časť hovorí, aby si ostal, pretože si teraz prišiel..“ jej tichý hlas prechádzal okolím. Sienna mala v hlave svojim spôsobom možno podobný zmätok ako ona sama. V momente, kedy sa od neho odtiahla a videla, ako si vybral mobil samozrejme, že si všimla vec, na ktorú sa pozeral. Vec, ktorá možno bolela ešte viac ako si myslela. Bol to on v spoločnosti ženy a bol iným ako ho poznala. Bol šťastným možno skutočne šťastným? Na jeho tvári sa nachádzal jeden z tých úsmevov o ktorých by si človek myslel, že je úprimným. Sienna vedela v tejto chvíli, že sa s ňou zahráva možno rovnako ako to je s každým jedným dievčaťom z baru no sama nechápala, prečo má s ním väčšiu trpezlivosť ako by si ona sama myslela. V momente, kedy to nečakala, opäť samozrejme. Pocítila jeho pery na tých svojich. Bolo to iné, bolo to ako keby celá táto hádka bola v tom jednom bozku. Ako keby všetok ten hnev a nenávisť bol preložený do slov pier. Zvláštne to pomyslieť si no bolo to tak. Sienna ho udrela opäť so svojou rukou do hrude no na miesto toho aby sa odtiahla, tak ostala na mieste. „Elliot. Nenávidím to. Nenávidím tieto okamihy. Nenávidím to, ako sa hádame. Nenávidím ťa tak veľmi. Tak veľmi chcem, aby si zmizol z môjho života a nikdy sa nevrátil..“ hovorila tichým hlasom no na miesto toho, aby povedala niečo viac sa natiahla po ďalší bozk a následne rukami zašla do jeho vlasov. Tie slzy, ktoré padali jej po tvári nechcela už zakrývať. Musel to vidieť a dokonca cítiť aj on sám. Dávala do toho bozku toľko emocie, ako keby to bolo naposledy. Ako keby toto bolo skutočne ich posledné stretnutie, kedy by mali byť spoločne. Sienna sa odtiahla a kráčala od neho niekoľko krokov preč. Svoje veci si zo seba dávala pomaly dole. Tričko a spoločne aj spodok, pričom zostala len v spodnom, čipkovanom čiernom prádle a bez toho, aby sa na neho čo i len pozrela sa vydala do vody. Ako keby ju k sebe lákala.

Písečná pláž - Stránka 14 Ezgif.com-gif-makerPísečná pláž - Stránka 14 SSA1
Písečná pláž - Stránka 14 Elliot_a_Sienna_2Písečná pláž - Stránka 14 Ezgif.com-gif-maker_2
Písečná pláž - Stránka 14 Original_1Písečná pláž - Stránka 14 Ezgif.com-gif-maker_3Písečná pláž - Stránka 14 Sky_Sienn
Sienna le Maire
Poèet pøíspìvkù : 110
Sienna le Maire
1/1/2020, 02:24
Sienna ho začínala pěkně točit.. On na něco jako je přátelství nevěřil. Teda jako veřil dvou lidem, ale to bylo tak všechno s nima byl víc než kamarád byla to skoro jeho rodina. Hlavně Jaxton.. On se rozhodně nechtěl přestat hádat a tak taky zase hned spustil..Nakonec pohled obrátí k nebi a dalších několik okamžiků je naprosto zticha. ,,Protože každý potřebuje kamaráda, kterému by se svěřil se svými problémy. Někoho kdo bude stát po jeho boku, když mu bude nejhůř.” Říká svým tichým, sametovým hlasem. ,,Nechtěj mě pobavit, takové věci jsou jen přetvářka. Hra, kterou vyhraje vždy jen jeden.” Odfrkne si pobaveně a rty se mu nepatrně zvednou, v pobavený úšklebek.. Elliot sám nevěděl co chce tk bylo jasné že ani ona to nebude vědět.. ,,Nevím.. Já nevím.. Já jsem ti nic neukazoval já už prostě takový debil jsem.. Říkal jsem ti to několikrát..” Byl teď zase hodně vytočený.. Také se ale dokázal přesvědčit na vlastní oči že stejně jako on se umí rozčílit i ona.. čekal co z ní vyleze, no vlastně nečekal. Protože to co mu řekla ho donutilo úplně šílet.. Jakože fakt šílet.. Všechno si vyslechl a dal si jednu a jednu dohromady.. Žádný blbec přece.. ,,Asi mi dej chvilku..” řekl zvedl prst a tím jí naznačil ať je teď ticho.. Elliot měl totální černo před očima.. Kdyby mohl tak teď někoho zabije.. Potřeboval se hrozně moc zbavit vzteku který se v něm za tu chvilku nastřádal.. Hned si to namířil k nějaké koši který tam byl. Stačil jeden rychlej kopanec a koš ležel na zemi.. ,,Kurva..” Byl hrozně vytočenej a neuměl se v téhle situaci ovládat. Namířil si to zpět k ní a raději o dva kroky ustoupil.. ,,Vidíš to.. To je přesně ono.. Je pěkně na hovno když ti na někom záleží..” Hned jak to řekl tak se zasekl.. Řekl to vůbec nahlas.? Nebo si to jen myslel.. Ne on to vážně řekl nahlas.. Nehodlal to teď rozebírat, protože věděl že by se sebral a šel někoho zmlátit, proto se snažil trochu uklidnit.. Musel uznat že Jaxton tu pro něj taky byl když prožíval své první absťáky, byl tu pro něj vždy.. Ale nikdy nepřizná že by pro něj mohl být někdo víc jak on.. Další slova ho znovu nastartují.. ,,Hele neházej to jaký jsem kretén na drogy, jsem takovej i bez nich.. Já ti tu nebudu nic dokazovat, promiň nejsem princ na bílém koni který tady před tebou padne na kolena a bude tě prosit abys neodcházela.. Tohle prostě nejsem já..” zvedne ruce jakože od toho dá ruce pryč a vážně má už v plánu odejít.. Už tu nechce být. Chce se vrátit zpět do baru a někoho si pěkně podat.. Vyvolat bitku a pak se prát hlava nehlava.. Jo to přesně teď chtěl.. ,,Já už jsem ti řekl že se dál držet nebudu. Já už na to nemám se dneska hádat. Víš co uznávám že si vyhrála.. Nevím teda co bylo v sázce a je mi to uprdele.. Prostě nemám sílu a náladu se dneska dohadovat..” řekne a ustoupí o krok dál.. Rozhodl se že půjde domů, ale před tím jí nejprve políbil. Vysloužil si ránu do hrudi, ale nic co by ho poslalo k zemi.. Zůstala u něj nikam se neodtáhla. Její slova se mu vryjou do paměti, nechtěl něco takového slyšet , ale zase to bylo něco co si zasloužil.. Brečela toho si všiml už dávno a když se natáhla pro další polibek nechápal už vůbec nic.. To je prostě celá ona.. Vždy ho dokáže překvapit.. Tenhle polibek byl ale úplně jiný. Byl tolik procítěný že se Elliot nechtěl ani odtrhnout.. nakonec od sebe odstoupí a ona odejde směrem k vodě. Nechápavě jí pozoroval, co to zase dělá.? No když viděl že je jen ve spodním prádle a jde pomalu k vodě otočil se k odchodu a udělal jeden krok.. Měl bys jí a nechat jí být.. Bylo by to to správné rozhodnutí.. Ne on se prostě musel otočit přetáhnout si mikinu a tričko přes hlavu a jen v boxerkách se pak vydat za ní.. Oni dva jsou prostě komická dvojka.. Rychle si to přihnal až k ní a chytil jí pod zadkem. Zvedl jí do vzduchu a šel sní hlouběji do vody.. Když měl vodu tak po pás natáhl se pro jeden polibek a ponořil je oba do vody.. Voda nebyla zrovna nejteplejší, ale dalo se to vydržet..

Písečná pláž - Stránka 14 Collag10
Elliot Archer Dwight
Poèet pøíspìvkù : 92
Elliot Archer Dwight
2/1/2020, 23:55
,,Vážne si myslíš, že som osoba, ktorá len na toto čaká?" musela nad tým prevrátiť oči. Pretože ilúzia o nejakom princovi na bielom koni ju prenasledovala už niekoľko rokov. Všetci jej hovorili to isté. Ako keby bola len zakliata princezná a čakala len na toho človeka, ktorý by mohol ju naplniť šťastím. Ale ona podobným veciam neverila. ,,Ak si myslíš, že len na toto čakám. Kedy sa pred mojimi dverami objaví nejaký dokonalý muž, ktorý by ma miloval a mal všetko. Peniaze, dokonalé telo, stabilnú prácu a chuť na rodinu tak by som ho poslala do čerta." opäť nad tým pretočila očami, pretože ona niečo podobné nečaká. V niečom podobnom by sa určite začala po chvíľke nudiť a aj tak by od toho odišla. Sienna nebola na niečo podobné stavaná. ,,Nudila by som sa, rozumieš? potrebujem v živote vzrušenie. Chcem cítiť, že niekomu patrím. Chcem vidieť žiarlivosť, nie nejaké uplakané dieťa. Chcem vidieť vášeň a dravosť. A chcem sa s niekým aj pohádať." povedala, pričom si zahryzla aj do pery no po tom ako sa sústredila na to, čo hovorí a videla aj to, ako reagoval na jej slová, tak sa na jeden malý okamih aj zľakla čo povie. Mohol si to všetko vybiť na ňu? bol by toho vôbec niekedy schopný? no vidieť ho tak naštvaného nebolo nič príjemné. Dokonca aj to bolo niečo, prečo sa rozhodla schladiť do vody a nejako zabudnúť niečo podobné. ,,Práve kvôli tomu sú dôležitý priatelia ty hlupák! komu inému by som povedala niečo také? myslíš si, že niečo podobné hovorím ľudom len tak na počkanie len aby ma utešovali a hovorili mi, že to bude dobré? to nepotrebujem. Je to minulosť." v okamihu, kdy povedal tie slová a ona dokonale vedela, že to bolo mierené práve na ňu, tak sa cítila zvláštne. Po prvýkrát to povedal. že mu na niekom záleží a bola to ona. Ona? ako by to vôbec dokázal pri niekom s kým sa hádal takmer každý jeden okamih, kedy sú spoločne na rovnakom mieste. Ale bolo to tak.

Sienna prešla kvôli tomu do vody. Ved ona sama ani nepomyslela na to, že by ju mohol nasledovať. Možno už nebolo tak teplo no vedela, že podobné schladenie potrebuje. Sienna cítila, ako jej voda prechádza po pokožke. Dokonca pocítila aj zvláštny chlad no aj tak to bolo príjemné. V jednom okamihu pocítila, ako ju Elliot chytil pod zadkom a zodvihol a spoločne išiel aj s ňou do vody. Bol to príjemný pocit byť v niekoho náručí. Po takej dlhej dobe. Svojim spôsobom niekomu patriť no nie priamo. Opäť mala možnosť pocítiť to, ako sa ich bozky spojili. Bolo to, ako keby táto hádka medzi nimi v skutočnosti nikdy neprebehla. Ako keby sa to nikdy nestalo. Zvláštny pocit no aj tak príjemný, dokonca sa na jeho perách usmievala až dovtedy, kedy ich spoločne neponoril a ona mohla cítiť aj to, ako sa jej namočili vlasy. Mala šťastie, že nebola nejaká nána, ktorá by teraz vykríkla a len tak sa rozbehla niekde preč lebo sa potrebuje upraviť. Bolo jej to jedlo. Po tom, ako sa vynorila si prešla prstami po vlasoch. ,,Si neskutočný Elliot. Naozaj neskutočný. V jednom momente ťa chcem nenávidieť a v tom druhom." pozrela sa na neho a končekmi prstov mu prešla po líci a potom po spodnej pere. ,,Toho pocitu sa neviem zbaviť. Ako keby na ničom inom nezáležalo." Sienna vedela, že všetko sa to deje mimo ľudí. Nechcela dokonca, aby sa spoločne ukazovali podobne na verejnosti. Určite by si mnoho ľudí vedelo vysvetliť toto ich správanie nejako zvláštne. Ako keby mali tvoriť pár. Ale Sienna a Elliot vedeli pravdu, že k tomuto nikdy nedôjde. Ani jeden na to nebol pripravený. ,,Viem, čo si hovoril Elliot. Viem čoho si schopný. Ale sľúb mi, že nech poviem hocičo a nech urobím hocičo, nesiahneš na mňa rukou." povedala tichým hlasom a pozrela sa radšej na oblohu ako na neho. ,,Potrebujem to vedieť. Nechcem, aby si bol ty na mojom zozname, koho budem kvôli tomu nenávidieť." Sienna to možno povedala no nemyslela to tak, rozhodne ho nedokázala nenávidieť.

Písečná pláž - Stránka 14 Elliot_a_Sienna_2Písečná pláž - Stránka 14 Ezgif.com-gif-maker_2
Písečná pláž - Stránka 14 Original_1Písečná pláž - Stránka 14 Ezgif.com-gif-maker_3Písečná pláž - Stránka 14 Sky_Sienn
Sienna le Maire
Sienna le Maire
3/1/2020, 19:00
Nemohl si na tuhle otázku momentálně odpovědět.. Jako bylo jasné že to nemá úplně takhle přesně definované, ale nějakou představu jistě měla.. ,,No tak Sienn… Je jasné že nějakou svou představu máš, každý jí má..” řekne a podívá se jí do očí.. On sám taky měl nějakou jasnou představu asi.. Jen si jí zatím nedokázal dát nějak dohromady tu holku ve své hlavě.. Sám nevěřil na princezny a lásku do konce života. Bylo to klišé na které prostě nějak přestal věřit.. Pro něj už tohle slovo nějak ztratilo význam prozatím.. Když vyjmenovává podle ní dokonalého muže bylo mu z toho zle.. Skoro jak kdyby popisovala jejího otce. Přesně tohle si lidé myslí o jeho otci.. To že je to dokonalý manžel, otec, kamarád, že má super tělo, super povahu, super práci do které chodí aby mohl živou svou super dokonalou rodinu.. Přitom to byl obyčejný sráč.. Dokonce Elliotovi a jeho matce posílá k vánocům pohlednici s fotkou jeho nové rodiny.. Nejdivnější je že jeho otci sedí na klíně právě Elliotovo bývalá přítelkyně.. Je to k smíchu.. Tohle je zrovna jedno z jeho tajemství o kterém ví jen jeho rodina a nejlepší kamarád.. ,,Tohle podle mě není dokonalost..” stačil jen říct že začala zase mluvit.. Teď mluvila naopak o tom co by jejímu budoucímu příteli nemělo rozhodně chybět.. Nad tím se jen uchechtne.. ,,Jojo.. Jasný chápu.. Prostě opak úplně normálních ženských představ..” řekne možná i trochu se smíchem.. ,,Bože jen ty asi můžeš chtít k životu žárlivého debila..” teď už se musí opravdu zasmát.. Se zbytkem jakože souhlasí, ale tohle mu přijde trochu nahlavu.. ,,Žárlivost je otravná vlastnost.. Nemám jí rád.. Nesnáším když je pak holka jak stíhačka… Ne že bych to zažil, ale prostě musí to být otravné..” řekne se smíchem.. Ano možná se malinko uklidnil. No vlastně jen do doby než mu řekla to že na ní někdo někdy vztáhl ruku.. Nejraději by toho dotyčného zabil. Vážne kdyby se mu někdo kdo jí ublížil dostal do rukou tak by ho bez zaváhání zabil..
Rozhodně neměl v plánu si svůj vztek vybíjet na ní.. To by neudělal snad nikdy.. Jako Elliot je celkem nepředvídatelný, ale tohle by nejspíš dokázal vždy ovládnout.. Nikdy by nepraštil holku.. Měl jen jednou chuť to udělat, ale stejně se udržel i když byl hodně naštvaný.. Ano na Elliota není hezký pohled když má nervy a snaží se je ze sebe dostat.. Často do něčeho tluče tak dlouho dokud nemá ruce celé krvavé.. ,,Nezapomeň že mír bejvá většinou předehra k válce.. Přátele přicházejí a odcházejí.. Já raději spoléhám jen sám na sebe a na Jaxtona.. Ale dobře uznávám.. Je dobrý mít aspoň jednoho dobrého přítele na kterého se můžeš spolehnout, ale nejsem si jistý zda je to fakt lepší než se spoléhat sám na sebe..” odpoví nakonec když se uklidní a jeho vztek je skoro pryč.. ,,Jen mi řekni.. Neřeknou ti přátele to samé..? “ zeptá se jí, protože tohel mu přišlo to samé.. Přátele jí budou taky litovat a možná ještě víc než cizí lidi a taky jí řeknou nech to být to bude dobré jsem tu pro tebe.. Elliot už je asi tolik zkažený že si tohle nedovede ani představit.. Ano asi to vážně řekl.. Spíš čeká nějakou potupnou odpověď, ale toho se nedočkal.. Kdyby se tak stalo nejspíš by to jen bez dalších emocí přešel, tohle mu šlo nejlíp.. Skrývat emoce.. On se sní hádal protože to měl rád.. JAkoby s vým způsobem.. Prostě už takhle bylo těžký si přiznat že mu na ní záleží, natož ještě přemýšlet proč..
I na Elliota voda působila a dost ho to zchladilo.. konečně se uklidnil a mohl se hodit do celkem pohody.. Pak se Elliot už vrhl po Sienn a jak už bylo několikrát zmíněno oba je ponořil do vody.. Vlastně ani nečekal že by Sienna začala nadávat za to že jí namočil vlasy.. Už jí trochu zná a ví že není jako ostatní holky.. I pro Elliota to byl příjemný pocit. Kdyby byl více přítulný jak se říká, tak by jí nejspíš i hodně silně obejmul, ale to by na něj už bylo asi hodně moc.. Není připravený někomu dát tolik jeho..No jak to nazvat..? Pozornosti.? Tahle holka jí má už více než dost a pro něj je to vážně trochu divné.. Jeho rty opět na těch jejích, však už to znáte.. Bylo to pro něj velmi příjemné.. Úplně ze sebe vypustil všechen vztek. Skoro úplně zapomněl na to co se tu před malou chvilkou odehrálo.. Jakoby žádná hádka nebyla.. Jakoby se prostě mezi nimi nic nestalo.. Její slova ho překvapí.. Dá si mokré vlasy z čela a znovu se na ní podívá.. Hrozně moc čekal jak její věta bude pokračovat.. Samozřejmě že nečekal že by mu řekla že ho miluje nebo tak něco.. To by nejspíš utekl.. Na tohle není připravený, ale stejně umíral zvědavostí co řekne.. No její slova mu toho moc neřeknou.. On když je s ní tak má spoustu divných pocitů.. Elliot by se takhle určitě nechoval mezi lidma. Ano je to možná od něj hnusné, ale on si prostě nějak nedokázal představit že by si o něm měl někdo myslet že by snad dokázal mít někoho rád.. Jistě se to jednou změní, ale teď na to nebyl stále ten pravý čas.. Když ale vypustí další slova z pusy zamračí se.. Hodně se teď naštve a kdyby mohl do něčeho zase kopne.. ,,Kurva čemu si nerozuměla.? Už jsem ti to řekl snad milionkrát.. Já bych se v životě nesnížil k tomu že bych měl praštit holku.. A pokud si to pořád myslíš tak už si asi nemáme co říct.. Nebo jestli ti jen záleží na tom abych řekl že ti to slibiju tak prosím.. Slibuju.. Aspoň jeden slib ve svém životě dokážu dodržet..” řekne nakonec. Byl zase naštvanej a měl chuť se sebrat a odejít. Dneska prostě nemá sílu na to držet své emoce na uzdě..

Elliot Archer Dwight
Elliot Archer Dwight
3/1/2020, 21:26
Ona nikdy nebude ako tie dievčatá, ktoré by mohol poznať. A jej to vyhovovalo. Nemala dokonalé nároky a partnera, ktorý by bol v jej blízkosti. No tiež nebola ten človek, ktorý by vliezol do postele každému jednému. Bolo to možno ťažké na pochopenie no bolo to tak. Spočiatku reagoval na prvú časť, kedy nemohla ani len dopovedať tú vetu. Možno očakával, že to tak bude aj u nej ale samozrejme, že to tak nebolo. Potom sa zmienil o žiarlivosti, ktorú spomenula a nad tým musela len prevrátiť očami. Samozrejme, že to dohnal do extrému a nechcela ani vedieť čo bolo v jej hlave. „Nemyslela som to takto. No je rozhodne príjemnejšie ak toho človeka zaujíma s kým som ako keby mu to malo byť absolútne jedno. Nie taký typ žiarlivosti, kedy by som sa nemohla ani pohnúť bez nejakého divného povolenia, ktoré by aj tak na mňa neplatilo.“ prevrátila nad tým očami, lebo aj taký ľudia museli byť. „Myslíš si, že by mi bolo jedno ak by som sa s niekým stretávala a ten dotyčný by sa stretával s dalšími dievčatami s ktorými by si vymieňal sliny alebo niečo iné? To rozhodne nie!“ musela nad tým pozdvihnúť ukazováčik, pretože ona by toho nebola schopná. Možno bola trocha majetnícky typ ale len do tej správnej miery. K tomuto sa už nemienila viac vyjadrovať. Ak tieto ich hry budú pokračovať naďalej takýmto smerom určite jej nebude jedno, ak by patril jej a zároveň aj niekomu inému. Ak, to bolo to správne slovo.
V niektorých momentoch mala pocit, ako keby si protirečil. Neveril na niečo podobné ako priateľstvo ale bolo jasné, že mal nejakého priateľa. „hovoríš, že priatelia sú nepotrebnými no v skutočnosti aj v tvojom živote nejakého priateľa máš. Takže mi chceš povedať, že bez neho by to bolo rovnaké ako doteraz? Jasné, že nemusíme mať v živote sto ľudí, ktorých by sme nazývali priateľmi. To od nikoho ani nežiadam. No asi to je jedna z tých tém na ktorú máme rozdielne veci a pohľady.“ len nad tým prevrátila očami, pretože také dohadovanie ju naozaj už nebavilo. Áno, hádky ktoré aj tak niekto z nich vyhral. To bolo zaujímavé. Ale také dohadovanie sa a argumentovanie to bolo naozaj niečo iné. Vlastne každou jednou hádkou mala pocit, že sa o sebe dozvedali viac ako si mohli myslieť.

Voda bola naozaj príjemným ochladením ako to už spomínala. A tam, kde to aj začalo tam to aj skončilo. Myslela si, že by mohli už tento večer byť bez nejakého náhleho výbuchu. Ale asi to tak nemalo byť, pretože to zasa začalo. Niekedy mala pocit, že mu stačí naozaj málo k tomu, aby vôbec sa nahneval. A takto to bolo aj v tejto chvíli. „no tak spomaľ spomaľ. Zasa to je zbytočná scéna, ktorú tu predvádzaš.“ tú ruku musela stiahnuť k telu a a ponoriť sa pod vodu ešte raz len aby sa aj ona sama upokojila. Tak s týmto nemehlom to bude naozaj ťažké a to len tá komunikácia niekedy bola ťažká! „Niekedy sa správaš ako nejaká žena v prechode Elliot. Čo si čakal? Vidím ako sa niekedy správaš. Videla som, koľko sily máš v sebe..“ priblížila sa k nemu bližšie a týmto mu chcela ako tak naznačiť, že nemá z neho strach. Rukou sa dotkla jeho hrude pod vodou. Jemne prechádzala končekmi prstov po mužskom tele, ktoré bolo samozrejme dokonalým. Ak by si mal človek odmyslieť hlavu, tak by to bol dokonalý exemplár ale keď začne tento chlap hovoriť, vtedy to vážne stojí za to. No má niekedy aj svetlé stránky, to musela uznať aj ona sama. „Pozrel si sa niekedy na seba? Samý sval. Samá hrubá sila. Ved to dokazuješ aj v zápasoch, kedy vieš dať človeka dole jednou ranou.“ hovorila teraz vážnym hlasom, nebol tam žiaden výsmech dokonca nespomenula ani to, že niekedy je na zemi práve on. Rukou prešla po jeho boku a pritiahla sa k nemu tak blízko, že na tom svojom tele mohol cítiť to jej. Prechádzala mu rukou po chrbáte do ktorého sa niekedy mala potrebu aj zaryť nechtami. „Chcela som sa len uistiť, čo je na tom také hrozné?! Ak vieš dať dole jednou ranou nejakého muža, ktorý je aj o tridsať alebo viac kíl od teba ťažším, čo by si mohol urobiť so mnou. Nebojím sa ťa, ak by som sa bála správala by som sa takto?, len som ti chcela povedať, že máš dostatočnú silu na to, aby si niekomu mohol ublížiť. A žene ako mne, ktorá je ničím už dvojnásobne.“ Sienna vedela, že hry s mužským telom jej idú naozaj dobre. A možno si nemohla ani pomôcť, pretože si to možno ani ona sama nechcela priznať, ale niečo ju k nemu tiahlo. Ale nechcela, aby to niečo znamenalo. Nechcela pocítiť sklamanie. Svojou jednou nohou sa obmotala okolo neho. Aj z toho dôvodu, aby ju voda stále neunášala preč pričom sa mu pozerala priamo do očí. „za každé jedno vyšteknutie, bezdôvodné vyšteknutie za tento večer ti sľubujem, že si odo mňa vezmeš nejakú pamiatku.“ stále sa na jej tvári nachádzal vážny výraz až do toho momentu, kedy sa svojimi perami nepriblížila k jeho krku. Najskôr to bol len bozk no potom sa to zmenilo do uhryznutia, ktoré by mohlo zabolieť. „Správaš sa ako malá civava a mám pocit, že sa tak aj k tebe za tých okolností budem chovať. Rozumel si mi?“ svojimi perami sa od neho odtiahla, pričom mala v záujme sa odtiahnuť aj telom aj ked to bolo pre ňu naozaj príjemné.

Sienna le Maire
Sienna le Maire
3/1/2020, 22:13
Nebyl si jistý jestli je právě tohle důvod proč ho tak Sienna přitahuje.. Byla vážně úplně jiná než jiné holky. Nejspíš.. Normálně s holkama totiž spí a nemluví s nima.. Se Siennou spíš mluví než aby s ní spal.. On už asi ani neměl moc zájem jí jen ojet.. Popravdě..? Nejdřív to měl v plánu.. Hned jak jí viděl na tom hřišti tak věděl že jí dostane. Ale postupem času se to nějak změnilo. Ano měl zájem o Siennu, ale úplně jiným způsobem. Chtěl jí teď spíš poznat a mluvit s ní.. Možná z nich jednou budou vážně přátele.. Jako on si asi nikdy neodpustí ty kecy o sexu, ale není to tak že by ho nutně potřeboval. To si může klidně zařídit jinde. Pokud se k tomu tedy už konečně dostane. Už je to celkem dlouho co si dovedl nějakou holku domů.. Ano Elliot nejspíš reagoval předčasně, ale to se mu stává často. Taky se mu stává že slyší jen to chce a ne to co ten druhý opravdu říká.. ,,Nepřevracej pořád ty oči rozčiluje mě to..” řekne trochu pobaveně i když se snaží být naštavný.. ,,Jako myslím že by byl kluk blázen kdyby ti dovolil jít ven samotnou.. Protože ten tvůj zadek vzbudí pozornost úplně všude..” pošeptá jejím směrem.. Elliota už tahle debata o žárlivosti nebaví. Elliot je majetnický víc než je zdrávo a to mu dívka nemusí ani patřit, takže by to byla kapitola sama o sobě.. Oni dva si vlastně hodně protiřečí, ale je to možná tím důvodem že se chtějí za každou cenu pohádat.. Samozřejmě že má přátele, ale prostě bral to jinak.. Jaxton byl.. No pro něj to prostě bylo něco jiného. Jaxton byl někdo kdo by mu pomohl někoho zabít ne komu by se šel vyplakat na ramínko.. Holky to maj ale asi jinak.. ,,No snad tomu nevěříš že někdo jako já může mít přátele.. Sama si předtím napsala že to snad ani nejde abych měl přátele..” řekne s úšklebkem.. Nehodlá se jí zatím svěřovat s tím kdo je její kamarád a jak to spolu mají. Dneska je noc ještě dlouhá a kdo ví.. Třeba si nějaký to tajemství svěří..
Vážně se teď dohadují kvůli blbostem. Tohle je celé směšné jejich hádka už skončila ale ani jeden se nechce vzdát.. Jak komické opravdu.. Pravdou ale je že díky těm hádkám se znají víc a víc. To Elliotovi trošku vadilo. Vždy měl rád když má navrch.. Nesnášel otázky. Když je druhá strana nějak dobře podala většinou i odpověděl jako člověk, ale jinak se na to vždy vysere a jde s raději po svém..
Elliotovi byla teda celkem zima, ale za to může ten pocit že drogy odchází pomalu z těla.. To pro něj bude ještě krutá noc.. Teď bude nejhorší vydržet dvacet čtyři hodin aby si nevzal další. To bude rozhodující jak to bude probíhat dalších x dní.. Elliot a náhlé výbuchy vzteku.? To je jeho druhé jméno.. Je prostě takový, později si na to snad Sienn zvykne.. ,,Ne to není zbytečná scéna.. Nemám rád když mě někdo nařkne z toho že bych někdy mohl praštit holku… “ vážně to neměl rád.. ,,V přechodu.? Děláš si prdel..? “ Tohle ho rozesmálo i když nechtěl.. Jo sílu měl to uznává, ale stejně mu to nedává právo bít holky.. Když se k němu přiblíží tak jí celou skenuje těma modrýma očima. Když se její ruka dotkne jeho hrudi ucítil příjemné teplo. Proč zrovna hlavu.? Ta na Elliotovi byla přece nejlepší.. Co by dělal bez své osobité osobnosti.. Když začla zase mluvit pečlivě jí náhodou naslouchal a celou dobu z ní nespouštěl oči.. ,,To je něco jiného.. Nemůžeš srovnávat moje zápasy a to když se hádám s tebou..” řekne a jeho ruka zamíří k její tváři. Tentokrát on přeje konečky prstů po její tváři a pak jí dá mokrý pramen za ucho.. Když se k němu přitahuje, sám omotá ruku kolem jejího pasu. Bylo příjemné cítit to tělesné telplo, ale tohle bylo pro něj hrozně kontaktní.. Holek se kterýma spí se taky dotýká, ale prostě jinak.. ,,NEchápu proč se v takové věci musíš vůbec ujišťovat..” zase vyštěkne.. Ale teď už jde slyšet že není tolik naštvaný jako předtím.. Kdo ví třeba na něj má nějaký podivný uklidňující vliv.. ,,Raději se neptej co bych s tebou mohl všechno dělat.. Ale jistě ti to jednou ukážu..” řekne a na jeho tváři nechybí hravý úšklebek.. Tohle už byl zase klidný Elliot prozatím.. Ano hry s mužským tělem jí šla.. To je pravda.. To musel uznat.. Jen díky těm drogám na něj naštěstí nepřicházelo žádné vzrušení.. KDyž omotá nohu kolem jeho pasu chytne jí pod zadkem a zase jí zvedne.. Nejdřív se nad slovy co řekla zasmál, ale když ucítil bolest na krku podíval se na ní takovým pohledem jakože děláš si srandu.. ,,Já nejsem ničí pejsek zlato a nikdy nebudu..” mrkl na ní myslel to smrtelně vážně…

Elliot Archer Dwight
Elliot Archer Dwight
3/1/2020, 23:08
"Prečo mám pocit, že ti vadí všetko čo robím? keď prevrátim očami, keď nerozprávam, keď rozprávam príliš. Ked neodpisujem, keď kráčam." Sienna sa nad tým musela skutočne zasmiať, pretože to tak bolo. Naozaj mu vadilo tak mnoho vecí a možno si to ani on sám neuvedomoval. Sienna bola ten typ človeka, ktorý si to vedel všimnúť. No ale pri ďalej jeho poznámke si musela dať založené ruky na prsiach. Tak aspoň v tomto bola Sienna rovnaká ako aj ostatné ženy a Elliot si bude musieť dávať sakra pozor na to, ako to vlastne myslel. "Chceš mi povedať, že mám veľký zadok alebo čo? no tak ved aj dnes som bola vonku sama. Až do momentu, kedy som sa nenalepila na tvojho kamaráta len aby ma zachránil." Sienna dúfala len, že teraz nepríde nejaká reč o tom, že prečo si nevybrala jeho. Ved ona ani nevedela, že sa tam nachádza a vlastne ten jeho kamarát jej veľmi dobre poslúžil. Aj on si mohol užiť tých pár minút svojej chvíľky, kedy ju tiež chytil za boky a zjavne asi mal šťastie, že ju nechytil za zadok pretože si nechcela predstaviť, od koho by dostal ako prvý. či už od nej za to, čo si dovoľuje alebo od Elliota, ktorý by bol toho určite schopný a neverí tomu, že by to nechal len tak. Ak áno, tak by to bolo pre ňu skutočným sklamaním.
"áno správaš sa ako žena v prechode Elliot. Pretože ťa vedia nahnevať úplne banálne veci a potom musím vždy nájsť nejaký spôsob na to, ako ťa upokojiť." opäť nad tým prevrátila očami aj keď to bolo niečo, čo sa mu zjavne ani nepáčilo. Ale ju to v podstate ani trocha nezaujímalo. "Ale áno spomínam si na to, kedy sme sa o tom rozprávali. A dokonca si zatiaľ stojím za svojim, že ani z nás by neboli dobrí priatelia." stále to bola téma, ktorá sa nachádzala medzi nimi no pri tom, ako sa ho držala vlastne si uvedomila, že sa na jej ruke nachádza náramok, ktorý majú spoločný. Ak ho ešte stále nosí samozrejme. Ona ho od toho momentu, kedy bola v Japonsku nedala ani len na jeden okamih dole. Nemala k tomu dôvod a doslova ani pomyslenie. Dokonca aj pri tej slávnosti, kedy sa zvolila nová kráľovná spolku kedy si myslela, že to bude niečo, čo zjavne radšej vynechá no napokon sa tam predsa len rozhodla ísť a dokonca dostala aj otázku na ten náramok. Bola prekvapená, že si to niekto vôbec všimol. "No ale zasa by to bola tá téma, ktorú sme už aj uzatvorili! takže k tomu sa ani nevracajme, prosím." bolo to možno po prvýkrát v dnešný deň kedy ho o niečo aj poprosila. Ale ona vedela byť aj milým dievčaťom. Ak sa jej totiž chcelo a mala na to aj patričný dôvod.
"Takže mi chceš povedať, že si si to už niekedy aj predstavil?" musela sa nad tým zasmiať a na miesto toho, aby vôbec sa odtiahla, tak ju to naozaj začalo aj zaujímať. "To bol v ten prvý deň, nemám pravdu? vtedy si si to predstavil, aké by to bolo, keby sme sa ocitli spoločne v posteli. No vidíš, kde to napokon vedie. Stačí niekoľkokrát povedať nie a pozrime sa" povedala Sienna, pričom pri tom, ako bola na ňom natlačená si to mohla samozrejme veľmi dobre všimnúť, že to s ním nič nerobilo. Možno to umenie ženského tela nemala tak veľmi zmáknuté, ako si to myslela. Kto vie. Po tom, ako pocítila jeho ruky pod svojim zadkom, samozrejme, že ju to prekvapilo a dokonca si zahryzla do spodnej pery. Milovala tento pocit a dúfala, že si to nevšimne. Hoci, ktorý chlap by si toto nemohol všimnúť? "Dávam tomu ešte niekoľko týždňov a nepomyslíš ani na moje pery. Kedže nie som tvojim typom" sama si prešla končekmi prstov po pere a potom mu venovala jeden dlhší pohľad. "Prečo mám pocit, že na ten zadok si za chvíľku budeš môcť dať nejaký patent Elliot. Pretože si ma za neho chytil v tento deň možno po tretí krát!" a to už bol naozaj pokrok, kedže ešte pred niekoľkými dňami by mu to určite nedovolila. On sám si mohol asi zjavne uvedomiť, že mu dovolila dalšiu métu.

Sienna le Maire
Sienna le Maire
5/1/2020, 14:21
Tohle by si neměla brát osobně. Elliot tohle dělá často. Pořád má nějaký problémy s něčím nebo někým kdo se mu pomalu dostává pod kůži.. Elliot se jen zasměje a nechá to pak být, protože na tohle vážně momentálně neměl žádný argument.. Chtěl říct něco v tom smyslu že je to směšné, ale vážně to tak trochu bylo.. Jakmile si Sienna překříží ruce na prsou ví že je zle.. Stejnak se musel zasmát. Bylo mu jasné co tohle způsobilo a tak se mu ulevilo. Z tohohle se jednoduše dostane, přece jen to nemyslel tak jak to řekla.. ,,Ale no tak Sienno.. Jsi dost sebevědomá holka na to abys věděla že tak jsem to nemyslel.. Máš dokonalej zadek, vlastně dokonalou celou postavu. Nohy až do nebe a tohle všechno moc dobře víš, nemusím ti to přece říkat..” řekne se smíchem. Samozřejmě že to myslel úplně vážně. Jemu se vážně líbila. Pak ho ale trochu naštvou její další slova. Samozřejmě že se nemohl zlobit, protože ona ani netušila že tam je i Elliot. Věřil si že kdyby věděla že je tam on vybere si jeho. Jeho “kamarád” měl velké štěstí že na Siennu ani nesáhl, protože to by Elliot rozhodně nerozdýchal. Nešlo o to že by sahal na Siennu, šlo by o že by na ní sahal zrovna někdo jako on.. Sienna si rozhodně zasloužila něco lepšího než aby na ní sahal nějaký feťák. No vlastně Elliot byl to samé, ale to bylo něco jiného. Elliot byl no prostě jiný.Chodil do školy.. Občas.. Bylo to prostě něco jiného.. Samozřejmě by mu nejspíš uštědřil nějakou tu ránu kdyby se jeho hnusná ruka dotkla například jejího zadku.. Tohle mohl dělat jen on a nikdo jiný..Rozhodně by to nenechal jen tak.. ,,Mluvíš ze své zkušenosti.? Protože ty se taky dokážeš často naštvat kvůli píčovině..Navíc já se zvládnu uklidnit úplně v pohodě sám.” No je pravda že ona mu často k tomu aby se uklidnil pomůže a to často jen díky jejím slovům.. Ale vážně se dokáže v tělocvičně většinou uklidnit sám. Občas hledal uklidnění i ve škole v laboratoři, ale tomu už je vážně dlouho co se takhle sám rozhodl jít na něčem pracovat. Byla to škoda protože byl vážně dobrý. Teď momentálně na ničem nepracoval, ale měl by začít, protože jinak se z něj vědec nikdy nestane.. On si tedy není úplně jistý zda tím vědcem chce pořád být. Možná fyzikem, ale stejně si tím už tak není jistý.. Znovu se musí zasmát. ,,Jo asi by z nás vážně nebyli dobří přátele. Když se nad tím tak zamyslím..” řekne se smíchem. Kdo ví.. Oni dva jsou prostě divný když jsou spolu.. Stejně jako ona i on má svůj náramek na ruce. Zatím ho nesundal ještě ani jednou. Musel se usmát nad představou že mají oba stejný náramek, tráví spolu nějaký ten čas, byli spolu na dovolené, ale stejně se nemůžou nazývat přáteli. Jejich vztah se asi nedá definovat nijak a proto by se o to možná měli přestat už konečně oba snažit.. On nějak nevěřil že by dokázala být někdy nějak moc milá, nějak mu to k ní nešlo. Hlavně doufal že už jí nikdy neuvidí brečet nebo spíš v takovém stavu kdy by byla zlomená. Nelíbila se mu představa že by měla ještě někdy znovu brečet, nebo brečet kvůli tomu že jí někdo obtěžoval. ,,Souhlasím k tomu už bych se taky nevracel..” náhodou s ní musel úplně v klidu souhlasit a to se zase moc tak často nestává.. ,,Možná přemýšlel, možná ne..” pošeptá jí do ucha a je jasné že o tom přemýšlel.. ,,Ten první den jsem si představoval hodně věcí, byl jsem před rokem myšlením někde trochu jinde.. Ale vlastně jo.. Vlastně ten den jsem si myslel že vážně spolu v té posteli skončíme. Ale myslel jsem na to jen pár minut. Pak si začala mluvit a mě bylo jasné že to asi nebude jen tak..” řekne se smíchem.. Ano možná to znělo jakoby se o to chtěl znovu někdy pokoušet, ale už dal celkem pokoj to musela poznat i ona že už netlačí na pilu tolik jako dřív.. To umění měla rozhodně zmáknuté, jen to prostě nefunguje na Elliota který před pár hodinama požil nějaké drogy, často jsou ty drogy něčím říznuté a on nikdy nemůže vědět co bere.. Všiml si jak si skousla spodní ret a ušklíbl se.. ,,Myslím že ty tvoje rty už nikdy z hlavy nedostanu.” řekne a stejně jako ona se na ní zadívá.. Skoro by se dalo říct že je to až romantická chvilka.. Když zmínila ten zadek tak jí ho znovu trochu zmáčkl.. ,,Myslím že tohle není třeba, to už jsem dávno udělal..” řekne se smíchem.. Ano vlastně už si na ten zadek udělal jasná práva.. Bylo jasné že se nějaký způsobem někam posouvají, ale neměl v plánu toho nějak zneužívat..

Elliot Archer Dwight
Elliot Archer Dwight
11/1/2020, 00:26
Sienna vedela rovnako ako aj Elliot, že priateľstvo medzi nimi by nefungovalo. A to kvôli tomu, že sú tak rozdielnymi povahami. Nemuselo by to byť divné. V priateľstve tak celkom nezávisí od toho, kto je aká povaha ale keď sú dvaja ľudia takmer neustále na nože, tak z toho priateľstvo by nemalo byť. „Máš pravdu. Priateľstvo je niečo, čo by nás asi ani nebavilo..“ jemne mu venovala malý náznak úsmevu. Taký malý, že by si to nemusel ani všimnúť ale kedže bola pri ňom tak blízko, určite si to musel všimnúť. Sienna možno nechcela, aby z nich boli priatelia. Hoci to by sa už mohlo nazývať, že by mohli byť priatelia. Ale oni to tak nazvať nechceli. Medzi nimi to bolo zvláštne. Ani jeden z nich sa nechcel vyjadrovať k tomu, čo sa medzi nimi deje. Možno sa tam niečo dialo, medzi nimi no aj keby to tak bolo, tak by ani jeden to nikomu nepriznal. To, ako sa k nemu správala v tejto chvíli. To, ako sa k nemu správala v tejto chvíli, tak sa k nemu nebude správať na verejnosti. Nechcela, aby niekto videl, že má slabosť na jeho pery a na to, kedy sa správal, ako keby mu patrila. Bolo to zvláštne lebo ešte pred niekoľkými dňami alebo rovno týždňami by to nepriznala. Ale prvý krok, kedy to priznala aspoň v duchu to už uf, niečo aj znamenalo.
„ale máš v niečom pravdu. Rovnako sa viem nahnevať na nejakej trápnej pičovine a viem dokonca aj kopnúť do vecí alebo niečo omlátiť o stenu. Vtedy by si ma nerád videl!“ povedala to s hrdosťou aj ked vedela, že ak by sa to dialo nebola by na to príliš pyšná. No mala to v povahe. Kedy to nevedela ovládnuť a radšej emocie dala zo seba von ako keby ich mala ustavične niekde v sebe dusiť. „Takže si myslíš, že budeš jediný, Elliot? Nebuď smiešny.“ musela si z neho trocha utiahnuť. Z toho, že má patent na jej zadok. Ale na druhej strane sa v nej skrývala možno aj tá ženská radosť, kedy sa jej ego trocha zodvihlo do výšin. To, ked človek hlavne muž povie, že žena vyzerá príťažlivo, rozhodne to vie urobiť so ženami to správne. „Musel by si čakať v poradovníku na to, aby si sa vôbec dostal do prvej päťky.“ Sienna si robila z neho doslova dobrý deň pretože aj on sám už musel vedieť podľa toho, ako sa Sienna niekedy, vlastne skoro stále správala, že si k sebe len tak blízko žiadneho muža tak ľahko nepripustí. Možno to bolo kvôli tomu, že ju bavilo sledovať tie smutné pohľady zastavenia menšej hry po tom, kedy ju to prestalo baviť. Ale pri ňom to bolo skutočne zvláštne, pretože nech ho odmietala ako chcela, nech to robila už po niekoľkýkrát stále sa nedával odbiť a stále tu bol. „Bolo by povrchné si to vôbec myslieť, ale to je tá mužská logika, kedy myslíte skôr rozkrokom. Nie som ľahký cieľ do postele.“ hoci posteľ? Prečo sa hovorí do postele, ked človek sa mohol milovať aj na rôznych zaujímavejších miestach. Ale posteľ, to bola jej tuším najväčšia slabosť. Kedy mala skutočne rada veľké postele. „A najhoršie je, ked si muž myslí, že sa v posteli musí nachádzať aj ráno vtedy to je najhoršie niekoho vyhodiť.“ zamyslela sa Sienna a potom obmotala ruky okolo jeho krku. V tejto chvíli ak by sa na nich ľudia pozerali možno z diaľky tak by si mohli pomyslieť, že to je nejaký zamilovaný párik, ktorý sa rozhodol stráviť spoločne nejaký čas. Ale v skutočnosti ak by vedeli, že títo dvaja ľudia sa dokážu žrať jedna radosť, navzájom, určite by si tie myšlienky predsa len premysleli. „je tu pokoj nemyslíš si? Pretože cez deň sa tu nachádza veľa ľudí. A hlavne detí, ktoré kričia sem a tam a človek si nemôže ani zaplávať.“ Odtiahla sa z jeho náručia, možno si boli trocha bližší ako na začiatku ale stále to nebolo tak, že by medzi nimi niečo bolo. Samozrejme, že sa bozkávali už po niekoľkýkrát a stále spoločne zisťovali, že je v tom to rovnaké čaro ako po prvýkrát ale netvorili spoločne pár a kto vie, či by oni dvaja vôbec niekedy mohli spoločne tvoriť nejaký pár. „Elliot! Vieš ako si mi hovoril o tom, že prezrádzaš o sebe nejaké veci. Zaujímala by ma skutočne jedna vec..“ jemne nadvihla obočie a zahryzla si do pery, pričom si neodpustila menšie špliechnutie mu priamo do tváre. „Ten človek, ktorý bude prvý pri bojke má možnosť spýtať sa toho druhého na nejakú osobnejšiu otázku! Čo ty na to?“ chcela vedieť, či tento mladý muž je rovnako súťaživým ako ona sama. A ona už presne vedela, na čo sa ho spýta.

Sienna le Maire
Sienna le Maire
16/1/2020, 11:27
Říká se že protiklady se přitahují v jejich podání to byla jistě pravda. Jenže i když je to k sobě táhne to nemohl popřít ani jeden, tak se nějak nedokážou přenést přes ten velký rozdíl. Oba dva mají snad společnou jen jednu věc a to je jejich výbušnost, ano Sienna je možná trochu klidnější než Elliot, ale už se přesvědčil na vlastní kůži že se umí taky pěkně rozčílit. Věřil že taky umí pěkně řádit. No možná ne tolik jako on, ale věci rozhodně vzduchem létají. Na jednu stranu mu to přišlo hrozně sexy, ale netušil jestli by ho bavilo se pořád jen tak hádat.. No jasné že bavilo, proč by tu jinak byl že.. Tahle jejich situace je celkem diskutabilní. Nemohl si představit že se s ní bude pořád jen tak hádat, ale zase se nedokáže přenést přes to že by jí měl nechat třeba být. Jo.? Proč jí vlastně nenechá být.? Proč by měl tohle všechno podstupovat.? Je to Elliot může si najít někoho jiného a na Siennu úplně zapomenout.. Jenže to on právě asi nechtěl. Neznal důvod, teda možná by jich pár našel, ale nehodlal nad tím moc přemýšlet.. Pravda byla taková že našel hned několik důvodu proč jí nenechat odejít, ale byl prostě moc nad věcí než aby si to přiznal. Proč taky.? On by stejně tuhle situaci asi moc dobře nezvládl. Ano teď ho Sienna lákala hodně, ale co bude pak až jí dostane.? No Elliot si prostě zatím nebyl jistý ani sám sebou natož jí. Ona mu v životě udělala slušný bordel a to se mu vůbec nelíbilo. Pro oba jistě bude snadnější když o sobě nebudou tvrdit že jsou přátele. Přináší to jisté závazky které se pak musí dodržovat. Elliot to měl asi stejně, on by asi nechtěl aby držel holku jen tak na veřejnosti za ruku, nebo aby jí někde líbal. Nebylo to o tom že by se styděl, ale spíš o tom že on tohle prostě nedělá a byl doteď mega rád že to nedělá. Teď na něj všichni budoou koukat jinak než do teď. M2l by si dát od Sienny jistý odstup na nějaký čas. Prostě doufat že jí nikde nepotka a nepsat si s ní na Flickru. Jistě by to obou dvou prospělo. Jemu rozhodně, musí někam zajít nabalit pár holek a konečně přestat myslet na to jak Sienna líbá. ,,Já bych to právě někdy asi rád viděl..” řekne se smíchem. Vlastně umí si to představit a ví že kdyby tohle dělala rozhodně by ho donutila dělat ještě horší věci. Stejně jako ona, on se taky nebál do něčeho kopnout nebo s něčím praštit. No si představte kdyby žili v jedno domě.. To by byla vážně pohroma. Už vidím jak na ně každý den sousedi volají policii že se u nich něco děje.. Bylo by to jistě na denním pořádku. ,,Jako jak tě znám...Tak si myslím že ano.. Jo mám dost vysoké sebevědomí to už si mohla poznat pokud nejsi úplně hloupá, což myslím že ne.. Takže znovu se opakuju a myslím že na tvůj zadek už patent mám..” řekne a nedává do toho žádné další emoce. Prostě to bral jako uzavřenou věc. , Věř mi že já už jsem rozhodně na prvním místě.. Jen si to ještě neumíš přiznat, ale neboj zlato to přijde..” mrkne na ní a pak do ní zabodne ty své modré oči které ne jednu holku pošlou do kolem. ,,To jsem taky nikdy netvrdil že si lehký cíl. A je dobře že to o sobě netvrdíš. Dost by ti to ubralo plusové body..” Jako bylo jasné že dostat Siennu do postele není jen tak.. ,,Ale neříkej že nebylo pár případů kdy se to klukovi povedlo hned po první noci a pak si mu jen řekla.. No tak to je všechno můžeš vypadnout.. Nevěřím ti že si nikdy neudělala to co dělám já. Tím se nechci obhajovat. Stejně jako já, věřím že i ty si fér k těm klukům. Taky holkám nic nenamlouvám jdou do toho dobrovolně. Já hned na začátku řeknu že nic jiného nebude a oni stejně jdou. Myslím že holky jsou v dnešní době hrozně naivní..” řekne a krátce se zamyslí. Opravdu kluci to tak nehrotí jako holky. Jo možná vážně vypadají jako zamilovaný pár, ale do toho mají hodně, hodně daleko. Elliot se nedokáže zamilovat asi.. Prostě bože, pro něj by to byla tak složitá situace. Miloval párktár a nějak nad tím prostě zanevřel, přijde mu že láska není opravdová. Tím ze sebe nechtěl dělat žádného uplakánka, jemu to prostě takhle vyhovovalo. Nemusí nic řešit na nikoho se ohlížet. ,,Jo je tu klid, ale mě to tu nevadí ani přes den, normálně se koupat stejně moc nechodím. Nějak mě plavání úplně nebere, ale pokud budu moc při plavání pokaždé osahávat tebe jdu do toho..” řekne se smíchem. Jde vidět že už se mezi nimi zase trochu uklidnila situace. Neměl rád když musel někomu něco sdělovat, ale nakonec ns její nabídku kdo bude první u bojky že vyhrává jakoby otázku přikývne.. ,,Fajn jak chceš..” řekne a připraví se na závod. Elliot dřív plavat chodil, ale teď.? No už není nejlepší plavec. on byl hodně soutěživý a proto souhlasil. zajímalo ho na co se zeptá a tak když plavili tak před bojkou hodně výrazně zpomalil, ano prostě jí nechal vyhrát a doufal že toho nebude litovat…

Elliot Archer Dwight
Elliot Archer Dwight
1/2/2020, 00:18
Sienna nevedela ani to, čo sa s ňou deje. Bolo to zvláštne, pretože ten dotyk bol naozaj príjemným a dokonca aj jeho pery, ktoré musela stále mať. Bolo to pre ňu nepredstaviteľné, že by niečo podobné mala mať s niekým ako bol Elliot. Namysleným športovcom, ktorý bol k tomu naozaj so svojim egom tak zle, že by sa nemohol nachádzať v nejakom stiesnenom priestore, pretože to ego si už žije vlastný život. Bol to presne ten prototyp takzvaného zlého chlapca, ktorého si predstavíte v každej romantickej blbosti, kedy sa do neho žena zamiluje na prvý pohľad. Chýbala mu ešte nejaká motorka alebo kožená bunda a naozaj by to bolo to najväčšie klišé, ktoré by zažila. Ani ju neprekvapil presne ten prístup, ktorý mal. Sienna sa ale potom musela zasmiať nad tým, čo urobil. „Vážne si sa teraz pokúsil o ten najviac primitívny spôsob balenia nejakej ženy?“ povedala Sienna so smiechom a potom sa k nemu priblížila o niečo bližšie. Pridržiavala sa ho aj z toho dôvodu, aby ju voda nezobrala niekde ďalej. Bolo to pohodlnejšie sa ho držať vo vode, kedy to bolo možné ako keby mala stále vo vode kmitať nohami len aby sa náhodou nepotopila. Nebolo by to príjemné zomrieť v tento deň. Myslela už na smrť, pretože nemala jediný dôvod si myslieť, že ak by sa jej vážne niečo stalo, tak by jej pomohol z vody. Možno by sa na to len pozeral, kto vie. „Prosím ťa Elliot, vážne si každý jeden muž myslí, že ten pohľad dokáže každé jedno dievča donútiť k tomu, aby sa zamilovalo? Počkaj.. musím ti ukázať, ako to vlastne vyzerá, ak sa o to niekto napokon pokúsi..“ povedala Sienna so smiechom a vypúlila oči tak, ako sa len dalo, dokonca sa pozrela oboma očami na nos, nafúkla líca, pretože takto si to vždy vedela predstaviť, keď sa nejaký chlapec snažil o niečo podobné. „no a čo sa týka tej veci s mužmi. Áno mala som niekoľko prípadov, kedy som vyslovene išla len po mužovi na jednu noc. Užili sme si svoje, dokonca sa chcel potom ku mne pritúliť ale to sa skončilo ráznym vykopnutím. Niekedy človeku chýba ten pocit milovania. Nech si myslí kto čo chce ale v momente, kedy človek okúsi silu sexu, tak sa nevie toho nabažiť.“ vedela, že niekoľko ľudí by jej povedalo opak ale to by bolo len dalšie pokrytectvo. Sienna čakala na to, že to prijme a potom sa pokúsila čo najrýchlejšie doplavať k tej bojke. A napokon sa jej podarilo aj vyhrať!
„Prečo mám pocit, že si ma nechal vyhrať?“ povedala Sienna ale jej to nevadilo. Ten pocit víťazstva bol naozaj nenahraditeľný. Dokonca sa jej aj v očkách objavili iskričky, pretože ju to naozaj potešilo. Možno ani nevedel, že by jej to mohlo spôsobiť takú radosť. „Povedala som, že sa spýtam na osobnú otázku. Ale musíš mi na to naozaj odpovedať..“ zamyslela sa Sienna, pretože si musela vybrať naozaj správnu otázku, pretože nechcela, aby si túto možnosť nejako premrhala. „Takže..“ chcela ho mierne napínať, dokonca mala v pláne spýtať sa na to možno až o niekoľko dní ale tá odpoveď ju naozaj zaujímala. „spal si už s niekým..“ to nebola otázka, to by bola tá najhoršia otázka, ktorú by mohla vôbec z úst vypustiť a bola by presvedčená, že to je strata času, pretože bolo jasné, že áno. „S niekým s tým, že si do toho dával určité city? Kedy nešlo len o sex na potešenie. A naväzuje na to aj to, či to pre teba vtedy znamenalo viac ako len sex na jednu noc..“ povedala Sienna, pretože ju táto úvaha naozaj zaujímala. Pretože možno bol ten najhorší chlapec na svete no kto vie, možno sa v ňom naozaj nachádzajú city. Bolo to zvláštne, prečo sa na to pýtala a prečo vôbec nad tým premýšľala? Nechcela na to myslieť. Sama nečakala ani na tú odpoved a vlastne pochopila, že to je strata času, pretože každou jednou odpovedou na nejaké otázky, kedy sa o ňom dozvedala viac a viac mala pocit, ako keby si našiel cestičku do jej života. „Zabudni na to, je mi celkom zima. Asi mám pre dnešok toho plávania dostatok..“ povedala Sienna v úmysle vyjsť z vody. Bolo to, ako keby sa v momente z nej stal iný človek. Ale bolo to spôsobené tým, že aj ked si to nechcela priznať, možno jej začínalo na tom idiotovi záležať. Vážne by si na toto mala dávať pozor a urobiť si zasa ten správny odstup.

Sienna le Maire
Sienna le Maire
10/2/2020, 09:45
To Elliot tady byl asi víc tím zmateným, ale to není nic co by se v jeho případě nedalo napravit. Nemůže rozhodně říct že je zamilovanej. Je to prostě touha která ho k ní táhne. Netuší jestli by vážně mohli Sien mohl nabídnout někdy něco víc. Na to bylo rozhodně v jejich případě brzo. Měl by se prostě sebrat a dát se dohromady. Chová se jak debil. I on sám o sobě už to dokáže tvrdit. Nikdy si nenechává pomotat hlavu od holky. Je to pro něj možná i trochu potupná situace. Nakonec to možná bude Elliot kdo se jí bude snažit chvilku vyhýbat. Elliot se prostě musí sebrat a nedělat ze sebe tohle. Přijde si jak malé kuře a to on rozhodně není. Měl by ukázat kdo tady tu celou situaci ovládá. Ale pokud vypustí na povrch zase to své ego bude nejspíš konec toho všeho. Nakonec Sienna situaci zase trochu odlehčí.. On sám se totiž musí zasmát.. ,,Jo je pravda že tohle nebyl zrovna nejlepší tah..” řekne se smíchem. ,,Od sebe bych možná čekal trochu víc..” řekne a udělá takový zamyšlený obličej… ,,Já se tě tu teď ale nesnažím nabalovat, takže budiž mi odpuštěno..” O co se tedy vlastně ten Elliot vůbec snaží.? jo to ví jen on sám. Rozhodně neprotestoval. Vlastně naopak ještě si jí k sobě víc přitiskne. Vlastně Elliot už byl taky celkem promyzlej a tak bylo fajn cítit alespoň nějaké teplo.. ,,Nevím jestli si to myslí každý. Ale věř mi.. hodně kluků si to myslí. Že stačí pěkný pohled a bum a holku mají omotanou kolem prstu.” řekne se smíchem.. ,,Vlastně já si to úplně nemyslím. Vím jak na tebe působím. A jelikož tady máme takové hezké soukromé okýnko, tak i ty poznáš že máš jistou výhodu.” Stejně jako on i ona musela vědět jak na něj působí.. ,,Hele nemůžeš mi to mít za zlé. Některé holky jsou prostě buď úplně blbý nebo nevím. Ale často na ně nemám náladu a tak jim řeknu. Hele ušetříme si tady nějaké hraní her a přejdeme rovnou k věci. Vezmu tě domů tam si užijem a už se nikdy neuvidíme a oni bum. skáčou na mě a kolikrát nemám ještě ani dole kalhoty. Je to na jednu stranu zvláštní že takové holky vůbec jsou..” řekne a nevěřícně zakroutí hlavou. Když Sienna předvede svůj svádějící pohled tak se zasměje. ,, Kdybych nebyl ve vodě nejspíš se mi z toho pohledu podlomí nohy..” řekne se smíchem.. Sienna stejně jako on přizná že taky si občas jen užila. On jí rozhodně nějak nesoudil, nebylo to od něj fér. ,, Je zvláštní jak si mi na jednu stranu podobná..” řekne zamyšleně. Proto se možná ty jejich povahy tak bijou mezi sebou.. ,,Tohle jen tak někdo nepřizná.. Nikdo nepřizná že si občas potřebuje najít někoho na sex. Protože podle mě je to důležité aby člověk poznal sám sebe. Jakoby tobě to možná nebude dávat úplně smysl, ale to je jedno. NEchci říct že ot co dělám je v pořádku. Vím že není, ale nejsem hajzl. Ty holky do toho chodí dobrovolně jak už jsem několikrát říkal, takže prostě mi na tom nepřijde nic špatného.. a tohle už asi nebudeme rozebírat..” řekne se smíchem. ,,Vždy se do toho zamotám když tohle řešíme..” Pak proběhnou ty jejich závody a po jejich slovech se zasměje..,,No.. Tak to máš asi špatný pocit.” řekne se smíchem. Ano možná by jí zvládl porazit kdyby se více snažil.. ,,Odpovím jak jsem slíbil..” řekne a myslí to vážně. Snad to nebude něco co pro něj bude nějak nepříjemné.. Netrpělivě vyčkává na otázku. Když se zeptá jestli už s někým spal chtěl se začít smát, ale ona svou otázku hned doplnila. Au. Tak tohle byla celkem osobní otázka no. Ale trochu s tím počítal. NEchápal proč se ptá zrovna na tohle, protože mohla tohle využít k čemukoliv jinému. Možná byl ticho až moc dlouho, protože Sienna se rozhodla momentálně rezignovat a z vody vylézt.. Oba vylezou na souš a jelikož tam bylo připravené ohniště tak on ten oheň rozdělal. Sedl si a podíval se na ní.. ,,Slíbil jsem ti odpověď.. Takže..” netušil jak to říct, nechtěl aby to vyznělo že k té holce pořád něco cítí, ale to bylo prostě už všechno pryč..,,Možná to bude znít divně, ale jednou vlastně jo. Víš jak to myslím. Ne jen jednou, ale prostě v kuse tak pár let. No když jsem byl mladší tak jsme se poznali a já tak nějak věděl že je to ta pravá. Teda myslel jsem si to. Nějak jsem si nevšímal všech těch signálů ať se na to vykašlu. Bylo to zvláštní období. Takže abych to nějak zkrátil tak ano.. I já dokážu milovat.. Ale to už je dávno..” řekne a podíva se na ní. Teď se citíl hrozně zranitelně, vždy když jí o sobě něco prozradil měl takový pocit..

Elliot Archer Dwight
Elliot Archer Dwight
8/3/2020, 19:42
Nikdy to nebolo také ťažké. Aj on musel vedieť že ak chce niekto niekoho dostať do postele, nemusí sa až tak dlho snažiť. Nad jeho slovami sa dokonca musela aj zasmiať. Preto že rozhodne to nebolo niečo čo sa týkalo iba dievčat. "Devil by si sa aké to je niekedy ľahké z pohľadu dievčaťa. Mohla by som ti povedať už niekoľko príkladov ktoré sa mi stali." Sienna musela v jednom momente povedať, že možno boli viac podobný sami sebe ako by si to na začiatku mohli myslieť. Aspoň v niektorých veciach. "Možno by som chcela niekedy vidieť to, ako by si sa nesnažil, Ale na rozdiel od teba by sa snažilo to dievča. Pretože neviem si predstaviť ten fakt, že by to dievča chcelo viac ako ty." naozaj si nevedela predstaviť ten fakt že by si jeho prítomnosti dokázala odpustiť niektoré poznámky. Možno ju to bavilo viac ako by si to vedela priznať. "Takmer každé jedno dievča si myslí, že chlapec je ten, ktorý dokáže byť ako jediný nadržaný. Ale mohla by som teraz hovoriť vážne za väčšinu ľudí, presnejšie dievčat, že to takto nemusí byť." Sienna vedela o takých veciach hovoriť len s niektorými ľuďmi. Vedela, že niekoľko ľudí to nevedelo brať tak s nadhľadom ako to robila ona alebo Elliot. "Ani si nevieš predstaviť to, ako ma niekedy baví len tak prísť do baru. Vyhladnut si niekoho a nevedieť ani jeho meno. Nemusí to skončiť priamo v posteli ale nejaké tie zábavky, vždy vedia zlepšiť nejako náladu, ak ju máme dokonalo pod psa. Niektorí chlapi sú naozaj veľmi naivnými.." musela sa Sienna nad tým len zasmiať a potom si naozaj uvedomila, že je tu nesmierna zima. Možno už nebol ten správny čas na to sa zdržiavať vo vode nejako dlho ale možno práve tu sa teraz cítila najlepšie. Nevedela prečo, nevedela dokedy ale cítila sa v jeho spoločnosti naozaj dobre. A ten fakt, že sa jej naozaj páčilo to, keď ju držal v náručí alebo svojimi perami vyhľadal tie jej, tak to bolo niečo o čom si myslela, že už ani nezažije v spoločnosti muža. Sama vedela, že tento večer je tak nejako špeciálnym. Po tom, ako mala možnosť mu následne položiť jednu otázku tak možno nad tým premýšľala dlhý čas ale aj tak mala nejaké to nutkanie na to, aby sa spýtala práve to, čo mala na jazyku. Neodpovedal a tým pádom sa rozhodla vydať von.

Dokonca mala v pláne si zobrať aj veci a odísť. Tá takzvaná ženská logika, kedy sa vie žena uraziť aj za niečo, čo tam nie je. No napokon tak neurobila a možno urobila dobre. V skutočnosti urobila možno najlepšie rozhodnutie. Pretože opäť sa mala možnosť dozvedieť o ňom niečo viac. Asi by si to mohla začať zapisovať, pretože pri každom jednom stretnutí to bolo niečo, čo ju milo prekvapilo. Napokon možno nebude takým zlým alebo namyslenym človekom, ako si to o ňom myslela od prvého okamihu, kedy sa mohli stretnúť. "Ja.. nemyslela som si, že by si bol schopný mi to povedať." V tejto chvíli to nebola tá Sienna, ktorá by využila nejaký moment k tomu, aby sa na ňom zasmiala alebo aby si neodpustila nejakú poznámku. Teraz nie, pretože ten fakt, čo povedal ju naozaj prekvapil. "Nemyslela som si, že by si bol toho schopný Elliot. Myslím tým k niekomu cítiť niečo viac ako napríklad len sexuálny pud. Počkaj to vyznelo naozaj zvláštne.." musela sa nad svojimi slovami zasmiať, pretože to mohlo vyznieť tak, ako keby ho opísala ako nejaké zviera, ktoré myslí len na jedno a to práve na sex. "Je to to dievča, ktoré si videl pred chvíľou na fotke, nemám pravdu?" Tichý hlas sa vydral z jej hrdla. ani pre ňu to tak nejako nebolo veľmi príjemné to vidieť a to aj kvôli tomu, že by sa to nepáčilo takmer nikomu. Možno si to ona sama ešte tak nejako neuvedomovala alebo si to nechcela uvedomovať ale ten parchant v jej spoločnosti si naozaj našiel u nej to svoje správne miestečko. Dokázal sa dostať pod jej kožu a to sa naozaj mnohým ľuďom už nejaký ten čas nepodarilo. Sienna nebola nejako obľúbenou, ktorá by na škole mala mnoho priateľov, ktorých by nevedela spočítať ani na jednej ruke. Ona mala len pár priateľov a to jej stačilo. Pretože ona nikdy nemala tie silný, kedy by sa snažila byť takzvaným stredobodom pozornosti.
"Ďakujem, že si to povedal Elliot." Povedala Sienna a nečakala ani len jeden krátky moment. Aj keď jej telo bolo v tejto chvíli takmer premrznuté na kosť, ona sa k nemu pritúlila a našla si jeho pery. Naozaj by sa dalo povedať o tom, že si budovala u seba závislosť na tých jemných perách, ktoré patrili práve jemu. No možno chcela len využiť to, že tento večer bol iným. Možno ich posledným. "Zostanme tu ešte chvíľu. Nechcem sa len tak skoro vrátiť do prítomnosti a reality. Chcem žiť na malý okamih v tomto okamihu. Ak tomu rozumieš. Veď v momente, kedy odídeme všetko sa zmení…" povedala Sienna a musela sa na neho pozrieť a dokonca sa aj zasmiať. "Už len tak nebudem môcť prísť a ukradnúť si bozk a ty len tak nebudeš môcť prísť a zobrať má do náručia. Na to si nezvykaj Elliot.." uzrejmila to, pretože nemala v pláne niekomu vysvetľovať to, že sa medzi nimi v skutočnosti nič nenachádza. Aj keď..

Sienna le Maire
Sienna le Maire
14/3/2020, 13:06
,,Jistě to úplně chápu.. JE to prostě jednoduché v téhle době dostat někoho do postele na tom se shodneme..” Ano oni dva jsou si víc podobný než by se zdálo. Nejdřív to vůbec nevnímal, ale teď? Často mu dochází jak stejní jsou.. ,,Třeba to jednou uvidíš.” řekne. No je pravda že ženy to prostě nedávají tak najevo jako muži. ,,Jo jen ženy to umí dobře schovat. Ale kluk to asi jen tak neschová..” řekne znovu se smíchem. Sienna byla zrovna tou která o tom dokázala mluvit. byl za to rád. Mohli se bavit skoro o všem.. Pokud se zrovna hrozně nehádali.. ,,No vidíš a mě za to soudíš a sama děláš něco podobného.. Jsi vlastně stejná jako já..” řekne a pokrčí rameny.. Tím jí nechtěl nějak urazit, ale bylo tomu tak. Byla prostě stejná jako on. On byl teda asi horší, ale dělali prakticky to samé.. Lidi prostě dokážou být naivní to je jedna ze špatných lidských vlastností.. Ano teď tam byli jen oni dva a bylo to celkem v pohodě. no menší hádka zase byla, ale teď už byl klid.. Byli už venku. Elliot rozdělal oheň a ten hřál příjemně jejich zmrzlé ruce. byl to super pocit. Byla už vážně zima. Ano on jí pořád něco o sobě prozrazoval i když nechtěl. Neměl rád když o něm toho někdo moc ví. Dala se to pak použít vše proti němu. Vlastně on byl pořád stejně namyšlený. Jen prostě s ní se občas držel a nebyl takový kretén.. ,,Proč bych ti to neřekl.? Dlužil jsem ti odpověď..” řekl a usmál se… Zase tolik to nehrotil. No neřekl zase nic zvláštního.. Její slova ho pobaví.. ,,Jo to znělo trochu divně.. NEvím co těm n a tom tak překvapilo..” řekne se smíchem. Teda ano jeho by to asi také překvapilo.. Kdyby to slyšel od někoho jako je on..,,Nechci se o ní bavit..” řekl a víc se k tomu nevyjadřoval. NA tohle téma nebyl připravený… ,,Někdy jindy jo..” řekl. Možná v ní probudí nějakou zvědavost a díky tomu se zase uvidí.. Když mu poděkovala že jí to řekl jen kývl hlavou.. Ještě nějakou chvilkuj tam byli spolu a pak už vyrazí domů.. Zavolali si taxi a každý si jel zase svou cestou. Oba ale ví že se zase brzo uvidí..

Elliot Archer Dwight
Elliot Archer Dwight
14/3/2020, 13:29
Sienna vedela to, že asi mal svojim spôsobom pravdu. Možno si to ani jeden z nich nechcel priznať ale niečo ich spájalo. A práve toto bol ten fakt, ktorý ich spájal. Pretože boli aj okamihy, kedy aj samotná Sienna sa vedela zabaviť podobným štýlom ako on. No ona nikdy nepatrila k tým, ktorý by na neho ukázali prstom a chceli by ho nejako označiť za určitý druh muža, ktorý nemyslí na nič iné. Boli okamihy, kedy mu to dávala jasné najavo, čo si o tom myslí. "Nie je na tom nič zlé sa niekedy len tak zabaviť. Ale máš pravdu, chlapec to len tak nevie schovať." Musela sa nad tým zasmiať, pretože niekoľko takých menších nehôd sa jej stalo niekde v bare a boli naozaj smiešne. Vždy sa na tom vedela zabaviť v tomto vážne žena mala trocha na vrch. No nechcela aby práve toto bola debata, ktorej by sa mali venovať. Sienna pocítila chlad, ktorý sa jej dostával pod kožu a tak nejak vedela, že bude čoskoro o ten správny čas na to, aby odišli no nechcela to len tak z ničoho nič navrhnúť. Nie, kým má ešte nejaké slová na jazyku. "Nemusíme sa očnej rozprávať Elliot. Vlastne…" musela sa mierne pousmiať, pričom si zobrala tašku, malú tašku, ktorú mala v pri sebe a vytiahla mobil, pričom mala nutkanie si odfotiť tú pláž. Už len z toho dôvodu, že mala nutkanie si niekedy pripomenúť tento okamih. Aby na neho nezabudla. Možno boli tam okamihy, kedy bola nahnevaná alebo nešťastná a videla to aj na ňom, že bol nahnevaný ale aj tak chcela, aby si pamätala na tento okamih. "Myslím si, že je ten správny čas na to, aby sme odišli.." povedala a potom sa postavila na nohy a zobrala si všetky tie veci, ktoré tam mala. Mala šťastie, že sa išla kúpať len v spodnom prádle, pretože by to bola asi jedna z najväčších hlúposti, ak by urobila to, že by sa išla okúpať v tom oblečení, ktoré mala na sebe. Sienna prešla v jeho spoločnosti niekoľko krokov až do momentu, kedy si nesadli do taxíka. Už len ten fakt, že sa nachádzali v prítomnosti niekoho iného. Už len to, že sa nenachádzali v aute sami bolo vidieť, že sa snažila Sienna od neho držať v tejto chvíli určitý odstup. Sienna nepovedala počas ten cesty ani len jedno slovo. Nevidela v tom asi dôvod, pretože nechcela niečo povedať a pokaziť tento večer. Napokon to dopadlo rovnako ako v Japonsku. Odišla bez jediného slova do svojho domova a ľahla si do postele, pričom mala zasa mnoho dôvodov k premýšľaniu.

- dievčenský spolok

Sienna le Maire
Sienna le Maire
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: