Welcome
Jelly-o pudding wafer oat cake liquorice gummi bears tart chocolate pie. Caramels bonbon apple pie biscuit danish chupa chups cookie sweet roll danish. Sweet cupcake croissant wafer wafer tootsie roll cake cookie. Jelly-o pudding wafer oat cake liquorice gummi bears tart chocolate pie.Caramels bonbon apple pie biscuit danish chupa chups cookie sweet roll danish. Sweet cupcake croissant wafer wafer tootsie roll cake cookie.
The construction crew
caliversity
Aci
Blanche
Libra
Sál (Společenská místnost)
First topic message reminder :
W E L C O M E!
Již při vstupu na vás dýchne duch valentýnu, před vchodem je totiž bílý oblouk ozdobený červeno-bílými papírovými poupaty růží, mezi kterými jsou propletená světýlka a čas od času se mezi nimi mihnou decentně umístěná srdíčka. Jakmile odevzdáte lístek, který byl k zakoupení na několika místech po celé univerzitě, budete moci vstoupit do sálu, u jehož stropu se vznáší růžovo-bílé balonky a garlandy stejných barev. Na pár místech mezi balonky můžete zahlédnout jakési vodopády srdíček, které navíc reflektují osvětlení místnosti. Po bocích místnosti jsou rozestavěné stolečky, u kterých můžete postát, a v pravém rohu celého sálu na vás čeká bar, kde se podávají tématické i netématické drinky, nicméně k dispozici je omezené množství nápojů. Na druhou stranu, díky zakoupenému lístku je máte zdarma! Na takovémto plese by nesměl chybět ani fotokoutek, který naleznete pro změnu v levém rohu a ve kterém na vás čeká bílá lavička zdobená červenými srdíčky doplněná obloukem, ze kterého také visí balonková srdíčka.
Užijte si večer!
Užijte si večer!
NABÍDKA DRINKŮ:
Naposledy upravil Admin dne 1/3/2022, 16:39, celkově upraveno 59 krát
Admin
Poèet pøíspìvkù : 123
Překvapeně pozvedl obočí nad tou položenou otázkou. “No, já sám ani nevím. Je pravda, že je to moc okaté a někdy mi přijde, že chce jen dotyčný pozornost. Proto vyvolává takové konflikty na veřejnosti. Někdy mi to dokonce připomíná i španělskou telenovelu, protože se do toho připojí dalších několik lidí, kteří s tím nemají ani nic společného. A hlavně mi přijde i absurdní jak někteří řeší své problémy přes klávesnici. To mi taky přijde, že je to méně vážné než z očí do očí. “ Pokrčil nad tím bezvýznamně rameny. Ani ho nenapadlo se zamyslet nad tím, jak by se k tomu stavěl. Ale logicky by to řešil v soukromí a nezatahoval do toho ostatní. Jenom v tom případě, kdyby se jich to týkalo taky. Vykulil na ni překvapeně oči. “To vážně? Teda, já nepoznal, že bys byla nějak nervózní. Ale to jsi opravdu nikdy nešla na žádný ples s někým jiným? Jakože, ani na střední pokud tam nějaké byly? Je sice pravda, že tohle je můj úplně první ples a na žádném jiném jsem nebyl a ty aspoň s mámou, ale. Chápeš jak to myslím, ne?“ Musel se utnout, jinak by se vyptával ještě dál a to jí nemuselo být zrovna příjemné. Možná už tímhle jí to mohlo být nějak nepříjemné. Jen doufal, že jí to nějak neurazí a nebude si to brát nějak osobně. To by nechtěl, aby se to mezi nimi nějak pokazilo. “Jsem hrozně ukecaný, promiň mi to,“ Podrbal se na zátylku. Třeba jí opravdu mohlo vadit, že je takhle ukecaný a na jejich příští setkání donese roubík, který mu narve do pusy. Určitě jí musel vykecat díru do hlavy. “Mám volno do konce tohoto týdne. Sice jsem za to rád, ale nevím, co budu během toho volna dělat. Asi budu sedět, koukat na filmy a pít čaj. Jinak to nevidím.“ Nevinně se nad tím zasmál. Byla pravda, že opravdu neví, co bude dělat. Raději by byl v práci, ale když má to volno. Dokonce mu bylo řečeno, ať se tam do konce volna neukazuje. Pracně si ho zasloužil a byl tam taky pečený vařený. Ale teď dost o něm a jeho maličkostech. “Abych nemluvil jenom já. Jaké to vůbec bylo v tom Amstru? Užila sis to tam? Našlas tam nějaká dobrá místa na fotky? Možná i nějaké známosti?“ Popíchl ji s menším úšklebkem. Doufal, že se tam měla dobře. Třeba přišel o dost zábavy. Nebo třeba nepřišel. Byla pravda, že ta jeho nervozita z něho už tak nějak spadla a nevracela se a za to byl opravdu rád. Vlastně byl rád, že celý dnešní večer mohl strávit s ní.
Theodor Green
Poèet pøíspìvkù : 29
Nikdy by nečekal, že mu na jeho slova odpoví zrovna takhle. Zrzka se nezdála, očividně i ona v sobě měla trochu té provokace. ,,Beru tě za slovo," sice se u svých slov usmíval, ale to neznamenalo, že to nemyslí vážně. Právě naopak. Myslel to smrtelně vážně. A doufal, že ona to měla stejně. Nerad by ji totiž potom políbil s tím, že by se od něj prudce odtáhla a věnovala mu facku. Jo, i to se u už stalo. Jenže v minulosti byl v tomhle docela troufalý, a tak se nebylo čemu divit. ,,Třeba na ty lekce můžeš chodit se mnou. Stejně bych si musel shánět partnerku," navrhl, i když tak nějak měl tušení, že mu na to Lyd nepřistoupí. Už tak s ním zřejmě stráví až moc času.. Má ji totiž pomoct s tou omluvou pro rodiče Emily, poté jí má někam pozvat.. uff, už tak bude zázrak, že ho strpí. ,,Určitě, žádné možná," řekl s maličko přísným výrazem, stále přeci musel působit jako drsňák a ne jako zlatý chlapeček. Alespoň tedy na veřejnosti rozhodně ne. Jak by potom vypadal? Adam by se mu určitě vysmál, kdyby před ním Lyd řekla, že je Noah zlatý. A poté by to určitě schválně neustále připomínal. ,,Norbert?" zopakoval po ní a nakrčil nad tím nos. Kdyby ho tak oslovila, tak by jí to zřejmě nikdy neodpustil. ,,To jsem byl asi něčím výjimečný, když sis mé jméno zapamatovala," zazubil se na ni, čímž ji poskytl výhled na své perfektně seřazené zuby. Ty rovnátka přeci jen k něčemu byly, i když je nesnášel. Všichni děti ze základky se mu smály. ,,Jo takhle. No, je hezké, že ses na něj zeptala." Tolik asi ke konverzaci o Adamovi. Potom se ho nesmí zapomenout zeptat na to, proč vlastně nepřišel, celkem mu tu chybí. ,,No já nevím, můžeme jít třeba k baru, ten jsme ještě dnešní večer nenavštívili. Neboo.." nervózně se podrbal na zátylku a pevně semkl rty k sobě. ,,.. se můžeme jít vyfotit do fotokoutku," navrhl, i když zrovna tohle se mu navrhovalo poněkud těžce. Nerad se fotil, ale zase.. chtěl mít na tenhle večer památku.
Noah Anderson
Poèet pøíspìvkù : 86
Při zmínce šedá myška a to, že její obličej se zamračil a zavrtěl nesouhlasně hlavou. Rozhodně se k tomu už víc nevyjadřoval, jen se smál a smál od svého mírně zkaženého srdíčka. Uchechtl se nad tím, jak se venku hluboce nadechla. Byla pravda, že tam uvnitř byl děsný vzduch a opravdu se tam pomalu nedalo dýchat. Až tak špatné to tam bylo, že museli opustit toto místo. A vlastně mu to ani nevadilo. Věděl, že tady venku spolu zažijí naprosto zajímavé dobrodružství. Podíval se na ni s úšklebkem na tváři, když ho tak jemně poplácala. Kdyby se tolik nesmál, možná by oběma vydržela ta vážná tvář. Bohužel ta nikdy moc dlouho nevydrží. “Vážné téma? Tak to se nesmíš moc smát, pokud to je vážné téma.“ Rýpnul si trochu se s úšklebkem na své tváři. I on se všiml, že se trochu ochladilo. Trochu víc, než když šel sem. Podíval se na ni trochu zamyšleně. Díval se na, ni jak zkřížila své ruce na hrudi. Sundal si své sako a přehodil jí ho přes ramena. Nebyla mu zima, bylo mu poměrně teplo. “Pokud bys nastydla, tvoje mamka by tě chytla rychleji a to oba nechceme.“ Ušklíbl se a prstem ji šťouchl do ramene. “Myslíš mě? Jako mě, toho co jenom chytá náušnice? Tak toho pojmenovali tak obyčejným jménem, jakým jen šlo. Jsem prý nějakej Aaron.“ Poklonil se naoko vznešeně. Samozřejmě nijak vznešený nebyl, to by se možná i choval jinak a na této škole by nikdy nebyl. To by ho i rodiče poslali na nějakou drahou, známou školu. Musel by se učit, chodit na různé čajové dýchánky, mít dobré známky kvůli studiu a určitě by byl donucen jít do nějakého kroužku. Už teď to pro něho byla noční můra, protože tady se mu líbilo. Líbil se mu život takový, jaký ho měl. Nechce ho nějak měnit a tančit jak někdo píská. To rozhodně není jeho vysněný život. Raději bude na vlastní volné noze a bude si dělat, co chce, kdy chce a jak chce. “A teď se zeptám já. Jak se jmenuješ, ty šedá myško? Protože určitě máš nějaké skvělé jméno, které se pro tuhle malou šedou myšku nehodí.“ Nadhodil zvědavý pohled. Rozhodně neměl v plánu ji říkat tak, jak se ona nazvala. Nějak se mu už od toho poslechu tato přezdívka zprotivila a to se moc často nestává. Kdyby to byl někdo jiný, asi by mu říkal jakkoli. Ovšem u ní? Neměl to v úmyslu. Možná jí i vymyslí nějakou vlastní, která by se mu líbila. A toho by si i měla vážit, protože přezdívky normálně nevymýšlí.
Aaron Evans
Poèet pøíspìvkù : 22
,,To chápu." Sama se to kolikrát snažila zamaskovat, obzvláště před takovými jako byl Charles. Ale nikdy se jí to pořádně nepodařilo, vždycky se začala červenat nebo koktat. Vlastně ani nevěděla, co je horší. Zakryla si tváře, protože cítila, jak ji opět polilo horko, když zmínil, že je roztomilá, když se červená. ,,T-to... T-ty.. ty mi to dě-děláš schválně!" vykoktala ze sebe, ovšem nezlobila se na něj, naopak se tomu zasmála. Nevěřila totiž tomu, že by jí to říkal naschvál. On snad takový nebyl. Ruce nakonec stáhla zpátky podél těla, i když červeň na její tváři stále byla, ale stejně ji už takhle David viděl několikrát. Jenže ona se i tak stále styděla, zřejmě ji tohle nikdy nepřejde. Podívala se stejným směrem jako David, zřejmě koukal na svojí mladší sestřičku a právě Charlese. Izzy byla hrozně hezká, jeho rodina se nezapřela. Podívala se zpátky na něj, když promluvil a tiše se zahihňala. ,,Doufám, že mu to oplácíš dvojnásobně," řekla s jistou škodolibostí v hlase. Kdo ví, kde se zrovna tohle v ní vzalo, že by ten alkohol z punče? Někde hluboko v ní musela přeci hnízdit jistá škodolibost, která se právě teď drala na povrch. V následující chvíli ji čekalo dlouhé rozhodování o tom, jestli se jej chytnout nebo raději ne. Nakonec naštěstí vyhrála ta první možnost a ona byla za své rozhodnutí ráda, protože.. nakonec to nebylo zas tak strašné. Možná ji to přišlo i příjemné. ,,N-ne.. to.. to není v pořádku," zavrtěla nesouhlasně hlavou a hlavu vytočila na malý moment do boku, aby na něj viděla. Lidé si o ní mysleli, že je divná právě kvůli těmto věcem. Nechápali jí. Tedy.. většina. Našli se naštěstí i výjimky, jako třeba právě tady David. Ani netušil, jak byla ráda, že ho poznala. U stolu se uvelebila na své židličce tím, že se opřela o opěradlo a nohu si přehodila přes tu druhou - přesně tak jako měla ve zvyku. Potom už opět plně věnovala svou pozornost své společnosti. Uculila se na něj, když vyjmenoval všechny věci, které o ní ví a naléhal na ni, aby mu řekla více. Jenže jí to přišlo nefér. Ona o něm toho taky dost nevěděla, což se muselo změnit. ,,Řeknu ti jednu věc o sobě a ty na oplátku uděláš to samé. Taky totiž o tobě nic nevím," pokrčila nad tím rameny a upila ze svého punče, načež si odkašlala. Hodlala začít, když už byl on ten, který ji o to požádal. ,,Studuji tu prvním rokem obor umění," říkala to s jistou hrdostí v hlase, protože byla vážně moc ráda, že ji na tento obor vzali. Hudba pro ni byla vším a jednou se jí chtěla plně věnovat. Poukázala na něj, aby mu naznačila, že teď je na řadě on.
Rosemary Aimee Knight
Poèet pøíspìvkù : 23
Spokojeně se usmála, když souhlasil s tím, že se sem už nevrátí. I když.. kdyby vlastně nesouhlasil, tak by jí to bylo jedno, prostě by odešla domů za Chloe. Ta vždycky věděla, jak ji uklidnit. ,,Skvělé. Chci zajet do nejbližšího baru, tam je přítmí a nikdo si mě už v tuto hodinu nebude prohlížet, protože je většina na mol. Domů se mi totiž zatím nechce," s neutrálním výrazem mu prozradila veškeré své plány a ze své kabelky vyhrabala svůj mobil. Hodlala si zavolat taxík, přece nepůjde pěšky, to bylo pod její úroveň. ,,Proč bys měl být uražený?" svraštila na něj obočí a zavrtěla nechápavě hlavou. Vždyť to byl v podstatě kompliment, jen neřečený dostatečně přímo a s nadšeností v hlase. Za jiných okolností by to možná přesně takhle Nancy udělala, ale dnes ne. Dotaz ohledně tance musela nejprve zvážit, nerada tancovala, obzvláště tyhle společenské tance nebyly moc pro ni. Jisté základy uměla, nemohla se přeci ztrapnit, když jí náhodou nějaký fešák vyzval na nějaké společenské akci, kde bylo plno lidí. Než mu však stihla odpovědět, tak se u ní objevila Chloe, která ji zase o dost zvedla ego. Jako by už to víc nešlo.. Jenže Blaine ji ho možná trošku shodil, a tak zase potřebovalo nabít. Když od ní odešla, tak se vrátila zpátky k Andreasovi. ,,K tvé předchozí otázce.. Nerada tancuji, ale pokud na tom budeš trvat, tak ráda udělám výjimku," uculila se na něj a poupravila si své vlasy. Musela přeci vypadat k světu, i když mířila do baru. V takových nádherných šatech.. Určitě ji tam budou všichni obdivovat a nakonec tu pozornost přeci jen na sebe strhne. Teď už jen doufat, že si nikdo nevšimne té nechutné skvrny. Podívala se na jeho nabízené rámě a poté jemu zpátky do očí. věděla, že je neslušné odmítnout, ale takovým věcem nikdy neholdovala. Proto zavrtěla hlavou a hned na to si přiložila k uchu svůj mobilní telefon. ,,Harolde? Ahoj! Máš teď službu? Oh, drahoušku, mohl bys pro mě přijet k univerzitě? Jo, k velkému sálu. Doufám, že to budu mít za tu minulou noc gratis," mezitím, co telefonovala, si to hrdě kráčela směrem ven. Ani se neohlížela, jestli ji Andreas následuje, asi spoléhala na to, že prostě za ní jde. Na závěr ještě Haroldovi, skvělému blonďáčkovi se kterým strávila jednu noc minulý měsíc - a ano, poznali se v taxíku - nadiktovala pro jistotu adresu, aby nebyl zmatený a nepřijel někam jinam. Poté se s ním rozloučila a mobil si schovala zpátky do kabelky. ,,Za chvíli by tu měl být," oznámila své společnosti, pokud tedy u ní stále byla a vyšla na čerstvý vzduch.
#FF6E00
Nancy Drew Montgomery
Poèet pøíspìvkù : 85
*Na jeho slova nic neříká jen souhlasně kývá hlavou. Neměla k tomu co dodat. Až se s Rose potká tak bude prostě taková jaká je! Možná o něco víc hodnější a přívětivější, jelikož nechceme přeci aby Rose od ní hned neutekla. Už jen z toho důvodu, že to určitě bude nová přítelkyně jejího bratra, která také poté může být jeho snoubenka a manželka.. ale to už jsou detaily ke kterým se ještě nedostali. Byla tak ráda, že si konečně někoho David našel, i když je to teprve s nimi na začátku. Má radost jak za Davida tak samozřejmě i za tu dívku Rose. Už jim v hlavě tvořila nějaké společné jméno jako třeba Darose, Ravid a nebo třeba Dose. Ano, bude ji říkat Dose! No, pořád byla překvapena tím, že existuje někdo stydlivější než je sám David. To snad nebylo ani možné, ale její parťák Charlie ji vyvedl hned z omylu a řekl, že Rose je ještě stydlivější než její bratr. Usměje se na něho při jeho slovech. To teda má. Vážně se těšila a už čekala jenom na moment až jí někde odchytne,což může být i dneska tady na plese, pokud jí neutečou někam pryč. Při otázce pro Charlieho ohledně toho jakou má auru se na něho dívala s mírně nakloněnou hlavou.* No vidíš jak mě znáš! To jsem prostě celá já.* Se širokým úsměvem pokrčila rameny. Mohla tušit, že tohle řekne. Přeci jen ona sama o sobě věděla dost dobře jak na ostatní působí a byla s tím co nejvíce spokojená. Jestli byste se jí zeptali na otázku, jestli je spokojena sama se sebou tak by odpověď zněla- ano. I když takové pochybovačné ano. Přeci jen měla na sobě co dolaďovat, ale sama sobě se líbila a je přeci taková nutnost mít nejdříve rád sám sebe, nebo ne?* No, to teda ber!* Kývne na něho a myslela to vážně. Tentokrát si z něho legraci nedělala, jak to má občas ve zvyku.* Tak to je teda dobrý doprovod, úplně ti to závidím.* Mrkla na něho a následně na to se zasmála. Už si úplně představila jak by Charlie flirtoval s nějakou profesorkou. To už by rovnou mohla jít Isabelle za školníkem- to samozřejmě nepřipadá v úvahu! * Věděla jsem, že mě v tom nenecháš.* Hravě prohodí další poznámku a mrkne na něho. Následně na to ho chytne za ruku a začne ho tahat k baru, kde odloží svůj kelímek.* Viděla bych to na vodku, nebo na něco podobného.* Zakroutí hlavou a mávne na barmana na znamení aby jim donesl panáka vodky. Panáka přišoupla i k Charliemu a mrkla na něho.* Tak na nás a samozřejmě na Davida s Rose.* Řekla a už do sebe kopla panáka. Nechtěla se zřídit, to vážně ne. Ona měla vždy limit, který překročit prostě nehodlala. Ona sice na alkohol byla, ale vždy se uměla ovládat, aby neskončila někde opilá na zemi. **
Anonymní
Anonymní
Vykulil na ní oči. Nejspíš nepočítal s tím, že bude večer trávit takovýmhle způsobem, ale... dobře. Bar. Tam už asi hodně dlouho nebyl a myslel si, že ani hodně dlouho nebude, takže... proč ne? Nemohl přece jen tak odmítnout. „Skvěle, půjdeme do baru,“ odvětil s trochou nervozity v hlase, ale mohlo mu to být prakticky úplně jedno. Byl už jaksi trochu opilý, takže nepotřeboval žádná vysvětlení pro to, aby jí jen tak následoval a ani netušil, že ho tak strhává na zvláštní cestu, na kterou se možná ani nechtěl vydat. Nebo ano? „No myslel jsem to tak, že když jsi odmítla tanec, ale přece si dělám jenom legraci.“ Nakonec na ní pořádně mrkl a vyčkával, jestli nakonec jeho nabídku přece jenom přijme. „Výjimka zní jako opravdu dobrý nápad,“ potvrdil s nadšením a když se najednou i bez něj rázným krokem vydala pryč, začal jí následovat, aby mu náhodou neutekla. Během chvilky jí doběhl. Moc dobře slyšel celý rozhovor. Ačkoliv bylo neslušné poslouchat cizí telefonáty, musel se nad určitými věcmi pozastavit. I v opilosti mu to určitým způsobem mohlo myslet a tak si začal domýšlet různá fakta a přidávat k nim domněnky. Zřejmě taxikář. Minulou noc? Gratis? No, to už bylo rozhodně zajímavější. Připadal si mírně odstrčený, ale na to byl zvyklý. A hlavně si začínal uvědomovat, že pokud se chce zabavit s holkou jako ona, musel se začít chovat trochu jinak. Ten lehký flirt před její důležitější zábavou byl sice zajímavý, ale teď se najednou tvářila úplně jinak a chovala se úplně jinak. Nemohl předstírat, že nebyl zmatený, ale tak... neměl v povaze takové zvyklosti, právě proto možná? Následoval jí až na místo, kde se zastavila, a tehdy stanul vedle ní, aby jí měl po své pravé ruce. Přemýšlel, jestli jí nějak nechytit nebo tak. „Do jakého podniku pojedeme?“ zeptal se nakonec. Začínal být opravdu nervózní, ale slibovalo to opravdu hezký večer, takže hodlal vydržet.
Anonymní
Anonymní
“Samozřejmě, že mám pravdu.“ Poplácal se sebejistě po rameni, ale neměl to být náznak, že je něco víc. To rozhodně ne, ale myslel to v tom dobrém. Trochu se vylekal, když ji viděl celou červenou. Nějak se mu taky podařilo zpanikařit. “Promiň, promiň. Udělal jsem něco špatně? Pokud jo, tak to řekni. Příště to neudělám. Nebo byla moje ruka moc zpocená? Ježiši moc se ti opravdu omlouvám.“ Vysoukal ze sebe a rychle do sebe kopnul punč. “Já si jenom odskočím a hned se vratím.“ Ujistil ji s trochu nervózním úsměvem na tváři. Zvedl se a rychlým krokem si to zamířil někam ke stolu, kde by měl být. V duchu se proklínal a nadával. Věděl, že by jí to mohlo rozhodit a stejně to udělá. Zhluboka se nadechl a zase vydechl. Nalil si do kelímku punč, který pomalu mizel a vrátil se zpátky za Teddy. Opatrně si zase sedl a jak byl v panice, bál se navázat jakýkoli oční kontakt. Asi se bál, že by ji zase mohl přivést do rozpaků a to byl už měl radost z toho, že tolik nekoktá. No, asi to nějak zakřikl nebo ho někdo nemá rád. Je mu jasné, že to pokazil sám a rozhodně nechce, aby se z toho cítila nějak špatně. To rozhodně ne! To on by se měl cítit nějak špatně, že ji zase uvedl do velkých rozpaků. Dokonce ani neví, jak by ji z nich měk zase vyvést.
Lawrence Brook
Poèet pøíspìvkù : 33
Pokýval hlavou, mělo ho to napadnout hned, že to Zoey bude jedno. Jen měl bůh ví proč potřebu se omluvit. Asi nechtěl ublížit další osobě. Jak to tak vypadalo, tak vše zatím zkazil. Jedna debilní noc. Jen jedna. Kdyby se to nestalo, tak si dnes mohl užívat nádherný večer s Chloe a se svým nejlepším kamarádem. No dobře, Blainea by si zřejmě na plese pořádně nevšímal, ale to přeci bylo pro jeho dobro! Viděl ho po dlouhé době s nějakou holkou, třeba začínal být jako on, to by na něj byl Olík vážně pyšný. A moc. ,,Fajn, že jsem vůbec něco říkal.." zamumlal si pod nosem mírně podrážděně. Takhle nějak to dopadá, když se snaží být milý. A zrovna on nebýval milý často, to slovo mu bylo docela cizí. Jenže teď měl potřebu být takový, protože Zoey nepatřila mezi tu skupinku holek u kterých mu to bohatě stačilo jednou. Líbila se mu i povahově, a to se moc často nestávalo. Jen mu pořád odolávala. To ho štvalo. Chloe taková nebyla, proto ji tak zbožňoval. Dala mu přesně to, co chtěl. Ale nad tímhle by teď přemýšlet neměl. Ne, teď je jeho prioritou Blaine. Nikdo jiný. Ani dokonce sex a to už je u Olivera co říct. Zřejmě za to mohly Blaineova poslední slova, která se mu neustále opakovala v hlavě. Nechápal, čemu se směje, mu to totiž směšné nepřišlo. Ať už byla Zoey jakkoli drzá, byla hezká, a to ještě bylo slabé slovo, proto se divil, když řekla, že ji nikdo nepozval. A ještě se před ním takhle shodila. Svraštil obočí a upíral na ni své modré oči. ,,Vždyť.. Zoey.. ty.." vykoktal ze sebe celý zmatený a ukazoval na ni, přičemž ji skenoval pohledem. Chtěl jí říct, jak je nádherná, že ji to dneska náramně sluší a že je skvělá, ale než to vůbec stačil říct, tak na něj vybalila, že už půjde. Ale ne na ples.. domů, kde bude sama.. s alkoholem. Bylo to divné, ale bylo mu jí v tu chvíli jaksi líto. Normální kluk by ji zřejmě zastavil a nenechal by ji odejít. Jenže tohle byl Oliver. Ten si povzdychl a nechal ji jít. Protože v tu chvíli nevěděl, co si počít. A vlastně na něho ještě čekala Chloe. Kdyby šel se Zoey, tak by mu to neodpustila, což nemohl dopustit. Otočil se čelem k taxíku, který si odchytila a poté pozoroval, jak do něj nastupuje a odjíždí pryč. No, tohle se moc nepovedlo. Škoda, že nevěděla, jak moc byl rád za to, jak mu tu pomohla. Vytáhl si z kapsy krabičku cigaret a z ní jednu cigaretu, kterou si zapálil. Chvíli před budovou kouřil a nad vším uvažoval, trochu se už uklidnil, ale stále se cítil děsně mizerně. Když dokouřil, tak si zastavil jeden z taxíků a řidičovi nadiktoval adresu Chloe. Tam se nechal dovést, přičemž po cestě přemýšlel nad tím, co mu řekla. Pustí ho vůbec dovnitř? Doufal v to. Nechtěl jít do spolku, určitě tam bude Blaine. Když dorazil před velkou budovu, kde měla Chloe byt, tak zaplatil taxikářovi a vystoupil na čerstvý vzduch. Zhluboka se nadechl a zamířil si to dovnitř budovy. Výtahem se nechal odvést do patra, kde bydlela Chloe. Ztěžka vydechl, když se ocitl u jejích dveří a upravil si své sako. Poté zazvonil a vyčkával na její příchod. Doufal, že bude sama, nechtěl aby ho takhle jako trosku viděla i Nancy. Ta by si z toho mileráda utahovala.
#94d1ff
Oliver Charles Tonkin
Poèet pøíspìvkù : 132
Nečakala, že bude takto reagovať už len z toho dôvodu, že sa poznala a väčšinou takto proste nereagovala. Netušila čo sa to s ňou deje, možno to je práve kvôli nemu. Mykne jej kútikmi ale viac už na to nepovie. Bola zvedavá. Mohol povedať, že to spraví ale či to tak aj bude, to ju teda dosť zaujímalo. Aj keď je pravda, že vyzeral na niekoho kto by bol schopný to urobiť. Nechá sa proste prekvapiť. Zamyslí sa, pričom nakloní hlavu mierne do strany, než sa usmeje a prikývne. „To nie je až taký zlý nápad. Vlastne je dosť dobrý. Fajn. Ak sa naozaj na tie lekcie prihlásiš, môžeš so mnou počítať.“ Nebolo by to až tak zlé. Ani by jej nevadilo, že by s ním trávila viac času než by bolo normálne. Možno by sa jej ho podarilo spoznať ešte viac, za to by bola naozaj rada. „Dobre, dobre, ako povieš. Bude po tvojom.“ Zasmeje sa, na čo rovno zodvihne ruky do vzduchu v znamení, že sa vzdáva. Ruky potom zloží zase ku telu. Ešte uvidí či bude naozaj po ňom, niekedy si možno z neho spraví zábavu ale to sa ešte uvidí. „Buď za to naozaj rád. Keď som Emily ešte nepoznala tak som ju nazvala Esther. Ani neviem ako mi to napadlo.“ Zavrtí hlavou nad tou spomienkou, ale trochu sa aj usmeje. Nazvala ju vlastne všelijak, nakoniec ju tak volala aj zo srandy, keďže jej to až tak ani nevadilo. „Možno. Len stále premýšľam, čo to mohlo byť.“ Mykne jej kútikom a prezrie si ho od hlavy až po päty, než sa zase vráti k jeho tvári. Prikývne na jeho ďalšie slová, bola naozaj len zvedavá. A hlavne, bol to Noahov priateľ, podľa nej by sa mala nejak zaujímať o jeho priateľov ak s Noahom bude tráviť čas. Nadvihne obočie, keď začuje alebo, preto čaká čo povie ďalej. A to ju teda poriadne prekvapí, čo vidno aj na jej tvári. Pohľad jej padne na miesto, ktoré Noah spomínal, než sa mu zase pozrie do tváre. „Ty by si si sa išiel odfotiť? Dobrovoľne? Vieš, že sa mi to trochu nechce ani veriť?“ Bolo by to milé, to musela uznať. A hlavne, mala by s ním fotku, to musela predsa využiť. Jasné, že by tam išla ale nebude ho nútiť ak by to naozaj nechcel, taká nebola.
#ff6600
Lynn Matthews
Poèet pøíspìvkù : 87
Nechápala, proč byl tak překvapený. To se nepodobalo Nancy, aby zamířila někam jinam než do baru, nebo nedej bože domů. Ještě bylo moc brzo a noc byla dlouhá. Navíc potřebovala dostat do krve více alkoholu, moc tu toho nevypila a vzhledem k její výdrži.. ,,Ano, jdeme do baru," zopakovala po něm, snad aby mu tím naznačila, že to myslí opravdu vážně a že jinam jít nehodlá. Takové ty noční procházky po parku nebo koukání na hvězdy nikdy nebyly pro ni. Vlastně to pro ni byla ztráta času. Něco jako čtení knížek. Nešlo ignorovat i tu jeho nervozitu v hlase, ovšem nevěnovala tomu vyloženě pozornost, jen se nad tím sama pro sebe ušklíbla. Zatím ji ukázal, že má sebevědomí až až a tak proč by teď měl být nervózní? A z čeho? ,,To doufám," řekla s vážnou tváří, ale nakonec se na něj přeci jen znovu usmála, protože si ho přeci od sebe nechtěla odehnat. Už několikrát se stalo, že muži nedovedli snést některé její nepříjemné chvilky a raději od ní utekli. Nancy to chvíli bylo líto, ale poté si našla někoho dalšího. Tak to u ní zkrátka chodilo. ,,Já vím, ale uvidíme, jestli si ten tanec zasloužíš," zatvářila se jako největší andělíček a poté vyrazila ze sálu pryč, přičemž jim po cestě zařídila odvoz. Ještě, že měla toho Harolda, byl tak schopný.. Zastavila se teprve až u silnice, kde vyčkávala na žluté auto, které je odveze na to božské místo. Obrátila pohled k Andreasovi, když se jí zeptal do jakého podniku to vlastně míří. Sama nevěděla, jen prostě chtěla vypadnout. Zmizet. Do baru. Nikdy nepřemýšlela předem. ,,Kam bys rád?" nadzvedla obočí a snažila se zakrýt to, že neví, kam momentálně míří. ,,Obvykle to nechám na řidičovi, ti znají dobré bary, takže.." vysvětlila s pokrčením ramen. Ale třeba měl tady Andreas nějaké speciální přání a pokud byl ten bar dobrý, tak se nebránila tomu, aby tam vyrazili.
#FF6E00
Nancy Drew Montgomery
Poèet pøíspìvkù : 85
Bol rád, že ho konečne niekto chápe. Jasné, Charlieho aj Izzy mal rád ale oni dvaja boli úplne rovnakí. Sebavedomí a nikdy neboli v rozpakoch alebo aspoň o tom nevedel. Ani si ich tak vlastne nevedel predstaviť, hrozná predstava. Zasmeje sa jej reakcii, teda nie, že by sa jej nejak vysmieval, skôr ho to pobavilo. Bola naozaj roztomilá. „To by som si nikdy nedovolil.“ Myslel to vážne, nedovolil by si to k nikomu, hlavne nie k nej. Proste to z neho len tak vyšlo. To sa mu niekedy stávalo, skôr povedal než myslel. Našťastie sa ešte nikdy nestalo, že by povedal niečo zlé. Červená bola stále čo ho prinútilo k úsmevu. „Snažím sa. Ale až tak dobre mi to nejde.“ Zasmeje sa a pokrčí nad tým ramenami. Nebol proste taký, možno preto mu to išlo horšie než práve jeho priateľovi. „Je to v poriadku, ver mi. Si taká, nemôžeš za to. A vôbec to nevadí. A komu áno, tak je to.. proste idiot.“ Ona predsa nemohla za to aká bola, každý bol nejaký. A tí, ktorí sa jej smiali alebo hovorili, že je divná.. ugh ako takých ľudí nemal rád. Im by sa predsa tiež nepáčilo, keby sa im niekto vysmieval alebo hovoril o tom akí sú divní. Tentoraz asi bude na Rose dávať pozor aby sa nič také nestalo, nechce aby to zažívala, určite to bolo nepríjemné. Spokojne sa oprie keď sa posadí, svoju pozornosť ale presunie na Rose, už len preto, že sú tu ako tak spolu a.. proste vyzerala naozaj nádherne, nemohol z nej proste odtrhnúť oči. Zamyslí sa nad jej ponukou ale nakoniec prikývne. „Tak fajn, to znie dobre.“ Čakal čo mu povie ako prvé, pritom premýšľal čo za veci jej povie. „Študujem to isté len o rok vyššie. Hmm.. hrám na bicie a gitaru.“ Bol na to hrdý, pretože sa to naučil sám ani nepotreboval nejakého učiteľa aby ho to naučil. K tomu aj spieval ale to nehovoril len tak niekomu, vedeli to len jeho blízky ako rodina či Charlie. Bol si ale istý, že Rose to povie tiež, proste to nejak tušil.
#0099ff
David Benjamin Davis
Poèet pøíspìvkù : 83
Zasmeje sa potichu, pričom nad ním zavrtí hlavou. Bolo to milé aj vtipné zároveň. Ani si nepamätala na to, že by sa toľko smiala či usmievala. Áno pri bratovi možno ale pri nikom inom sa to nestalo, zatiaľ iba pri ňom. Hneď sa ale smiať prestane, preto je z toho dotyku v poriadnych rozpakoch. Nie je to jeho vina, to určite nie, len je to dosť veľký nezvyk, nie že by jej to bolo nepríjemné. Z toho aká je nervózna ani nestihne nič povedať a on už odchádza so slovami, že si odskočí. Len prikývne, pričom hlavu hneď sklopí k zemi. Povzdychne si a rukou si prejde po tvári. „Výborne, Theodora. Vážne skvelo. To sa ti podarilo. Vystraš ho, že sa s tebou prestane rozprávať.“ Zamrmle potichu, pohľad ho má ale stále sklopený k zemi až kým sa Lawrence nevráti späť ku nej. Zhlboka sa nadýchne než sa ozve. „Lawrence.. ne-nechcem aby.. si sa obviňoval. To len.. ja nie som zvyknutá byť t-takto v kontakte s inými ľ-ľu-ľuďmi. Iba s mojim bratom. A-a-a proste nie som zvyknutá.“ Dopovie ale s pohľadom znova do zeme. Cíti sa hrozne trápne čo je s nervozitou hrozna kombinácia. Dúfa, že sa nebude z toho obviňovať, to nechce, pretože jeho vina to teda nebola, iba jej a cíti sa z toho naozaj zle. Vezme si do rúk punč, ktorý už dopije a rovno sa aj postaví. "Uhm.. p-pôjdem ho vyhodiť." Povie potichu, rovno sa ale otočí a zamieri ku košu, ktorý tam je. Nervózne sa pozrie naokolo či nie je pri jej blízkosti veľa ľudí. Kelímok vyhodí a pohľad presunie k stolu kde bol predtým aj Lawrence a to k stolu s punčom. Tam ale nezamieri aj keby chcela, ide zase na miesto k Lawrencovi kde sa aj rovno posadí na miesto kde predtým sedela.
#ff9999
Theodora Silver
Poèet pøíspìvkù : 96
Nejvíc ho nejspíš začínalo zajímat to, jak by si asi tanec mohl zasloužit. Nemluvil přece o žádném tanci na klíně, nebo něčem takovém, tak... no dobře, nerada tancovala. Proto tázavě zvedne obočí a už stoje vedle ní se na ní obrátí čelem, aby vedle sebe nestáli jako nějaké dvě zabedněné trubky. „Zasloužit, říkáš? A jakpak bych si mohl zasloužit tanec s tak pěknou slečnou, jako jsi ty?“ S každým dalším slovem se začínal trochu víc usmívat. Líbilo se mu to. Doufal, že si takhle trochu příjemně rýpne a zároveň že trochu naváže na tu provokativní konverzaci před jejím odchodem. Teď měla sice mizernou náladu, ale to ještě neznamenalo, že se jí nemohl pokusit ji zlepšit, ne? „A neříkej, že za to budeš chtít vidět to, co tě tak zajímalo!“ Samozřejmě narážel na jejich předešlé povídání a hlavně na to, když si rozepnul ty dva knoflíky u košile, ale u toho hodlal skončit. Vůbec nechápal, proč teda vyslovil tuhle větu. Zřejmě jí chtěl nějak nalákat, ať to vážně řekne, protože se chtěl někomu ukázat? Nabrat skutečné sebevědomí? V opilosti nad tím nedokázal přemýšlet. Doufal, že ho nebude chtít opít ještě víc, jinak by mohl vyvádět nějaké hlouposti. Rozhlédne se, aby zjistil, jestli už konečně něco jede. „Do barů moc nechodím, ale slyšel jsem o jenom opravdu pěkném. Určitě to znáš... počkej, jmenuje se Bar, který neexistuje. Moc pěkný podnik, mohlo by se ti tam líbit,“ prohlásil s úsměvem a najednou někde za sebou zaslechl opravdu podivný skřípavý zvuk a následně i hluk rychle přijíždějícího automobilu, které sotva stačilo zastavit před nimi, až se od kol začínalo trochu kouřit. Vyvalil oči a podíval se na Nancy, jestli tímhle mají opravdu jet. Ale zastavilo to přímo u nich a zdálo se, že řidič se snaží na Nancy pořádně zamávat, aby si ho všimla. Andreas proto jenom pokrčil rameny a vydechnutím otevřel dveře, aby jí mohl pustit dovnitř a následně sám nastoupit. No, tohle zřejmě měl být ještě zajímavý večer.
Anonymní
Anonymní
K jeho podivení s jeho návrhem ohledně lekcí tance souhlasila. Nešlo se ubránit širokému úsměvu, který značil, že ho tento souhlas značně potěšil. Každý, kdo Noaha zná ví, že úsměv je u něho hodně vzácný, ale Lyd už možná tak ani připadat nemusel, jelikož se na ni usmíval snad celý večer. Ale šlo to snad jinak? ,,Dobře, tak tedy s tebou počítám. Poté na dalším plese všem vytřeme zrak!" zazubil se na ni a v očích se mu natěšeně jiskřilo. Měl rád, když byl v něčem lepší než ti ostatní, ačkoliv si uvědomoval, že to od něj nebylo vůbec hezké. Doufal, že své slovo dodrží a už jej opravdu neoznačí za zlatého, nechtěl totiž znovu zažít tu situaci, kdy jej dovedla do rozpaků a on se začal nekontrolovaně červenat. Vždyť to byl Noah! Toho přeci nikdy neměla žádná holka přivést do rozpaků, jen on je. ,,No, to teda rád jsem, když teď vidím, jak se ti ty jména pletou," krátce se nad tím zasmál, načež si navlhčil své rty. ,,Určitě to bylo tím, jak jsem tě okouzlil. Ale hádám, že to bylo spíše tím vzhledem, to bys jinak musela milovat kretény, aby jsem tě okouzlil i svou povahou," ušklíbl se nad tím, když si vzpomněl, jak se k ní tenkrát před tím barem choval. Někdy zkrátka vybuchl, teď už svoji agresivitu držel na uzdě. Teď jenom doufat, že se nenajde človíček, který by ji byl schopný probudit. To by asi moc dobré nebylo. Jak pro Noaha, tak i pro jeho okolí. Vypadalo to, že Lyd byla z jeho návrhu dosti překvapená, což ho samotného vlastně nijak.. nepřekvapilo. Nebyl zrovna fotogenický typ a hlavně - na fotkách se muselo vždy usmívat, čehož on byl schopný jen málokdy. Ale dneska mu to docela šlo, tak ho napadlo, že by to nebylo špatné zkusit. Třeba ten úsměv nebude ani nucený. ,,Ano, úplně dobrovolně," potvrdil její slova a přikývl. ,,Tak bys věřit měla, protože za chvíli ten foťák spatří nejkrásnější úsměvy vůbec. A ano, myslím tím ty naše," pobaveně se nad tím ušklíbl a opět ji nabídl rámě. Věděl, že to je zdvořilé, když on, jakožto její partner, ji všude odvádí takhle. Proto to nemohl ani jednou vynechat, i když šli jen pár kroků. ,,Máš poslední možnost na to, abys to přijala, jinak si to rozmyslím," vybídl ji s jistou výzvou v očích a vyčkával, jak se rozhodne.
Noah Anderson
Poèet pøíspìvkù : 86
Povolení tohoto fóra: