Welcome

Jelly-o pudding wafer oat cake liquorice gummi bears tart chocolate pie. Caramels bonbon apple pie biscuit danish chupa chups cookie sweet roll danish. Sweet cupcake croissant wafer wafer tootsie roll cake cookie. Jelly-o pudding wafer oat cake liquorice gummi bears tart chocolate pie.Caramels bonbon apple pie biscuit danish chupa chups cookie sweet roll danish. Sweet cupcake croissant wafer wafer tootsie roll cake cookie.

The construction crew

caliversity
Aci
Blanche
Libra

Name of the current event

Name event Click here

Sál (Společenská místnost)

16/12/2017, 19:14
First topic message reminder :

Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 E6e345796554b24d20781351fdfe80c1Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 61adddb1cd48e0061dad21eb74aacd3bSál (Společenská místnost) - Stránka 18 630f6334e355b4d6a607a7fde3377a68Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 A4ed52d19bdb555f114c35a612f41126

W E L C O M E!

Již při vstupu na vás dýchne duch valentýnu, před vchodem je totiž bílý oblouk ozdobený červeno-bílými papírovými poupaty růží, mezi kterými jsou propletená světýlka a čas od času se mezi nimi mihnou decentně umístěná srdíčka. Jakmile odevzdáte lístek, který byl k zakoupení na několika místech po celé univerzitě, budete moci vstoupit do sálu, u jehož stropu se vznáší růžovo-bílé balonky a garlandy stejných barev. Na pár místech mezi balonky můžete zahlédnout jakési vodopády srdíček, které navíc reflektují osvětlení místnosti. Po bocích místnosti jsou rozestavěné stolečky, u kterých můžete postát, a v pravém rohu celého sálu na vás čeká bar, kde se podávají tématické i netématické drinky, nicméně k dispozici je omezené množství nápojů. Na druhou stranu, díky zakoupenému lístku je máte zdarma! Na takovémto plese by nesměl chybět ani fotokoutek, který naleznete pro změnu v levém rohu a ve kterém na vás čeká bílá lavička zdobená červenými srdíčky doplněná obloukem, ze kterého také visí balonková srdíčka.
Užijte si večer!

NADKA DRINKŮ:

Naposledy upravil Admin dne 1/3/2022, 16:39, celkově upraveno 59 krát
Admin
Poèet pøíspìvkù : 123
Admin

6/1/2018, 00:25
Ona sama sa necítila zle za to, že sa jej chytil ale skôr za to, že on sa za to vinil. Videla na ňom, že sa za to cíti zle a bola si tým istá keď počula jeho slová. Povzdychne si a svoj pohľad sklopí do zeme. Než aby jeho z toho obviňovala, obviňovala skôr seba, že je takáto a vadí jej niečo také ako dotyk. “Nechcem aby si sa z toho ob-obviňoval. T-to nevadí, n-na-naozaj. Len.. si musím zvyknúť.“ Len koľko také zvykanie bude trvať, o tom nevie. S Lincolnom je s tým v pohode už len z toho dôvodu, že s ním žije od malička a mala dosť času na to aby si zvykla. Určite si ale chce zvyknúť aj na Lawrenca, už len preto, že je na ňu veľmi milý a tak milých ľudí veľa proste nie je. Keď sa vráti na miesto, je medzi nimi ticho aj keď by ho chcela najradšej vyplniť len nevie ako. Na slová nebola až tak dobrá, asi preto proste vždy koktala alebo radšej nehovoril nič. Hlavu hneď zdvihla a nakoniec sa mierne usmeje, keď vidí ten jeho. “Tak d-dobre. Ako keby sa nič nestalo.“ Po tomto sa cítila trochu lepšie, už sa aj trochu uvoľní. Vie, že o nejakú chvíľu sa nad tým len usmeje ako keby to nič nebolo. Trochu sa zarazí než sa proste rozosmeje nad jeho dotazom. Nečakala by, že by sa spýtal toto, preto bola tak zarazená ale pobavilo ju to. “N-niekedy ale skôr som vždy verila na d-du-duchov než UFO.“ Zaujímavá téma na tento večer, to musela priznať. Ale aspoň už tam tak ticho nesedia, takže to bolo oveľa lepšie.

Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Teddy
#ff9999
Theodora Silver
Poèet pøíspìvkù : 96
Theodora Silver
6/1/2018, 00:57
Chápavě přikývl. Teď už mu to vlastně bylo jasné. Možná občas nad tím přemýšlel, jaký má vlastně s její matkou, ale nikdy se jí na to nechtěl zeptat. Teď mu to vlastně i řekla sama. “Byly tam plesy, ale já jsem na ně nechodil. I když mě zvali nebo se snažili i ukecat a podplatit něčím, nikdy jsem tam nešel. Nějak to pro mě nebylo a já lítal někde venku v přírodě a užíval si, ty krásy noční přírody.“ Vysvětlil zase svůj důvod, proč nechodil na plesy a tohle byl jeho první. Vlastně by nešel ani na tento ples, kdyby se neodhodlal a nepozval zrovna ji. To by pravděpodobně zase létal někde po lesích a rozplýval se nad krásami přírody nebo by se děl ve spolku a koukal na nějaký film. K tomu by si objednal obrovské hory jídla a užíval by si celý večer. Možná by si k tomu zapálil i svíčku, aby se neřeklo. Povytáhl trochu obočí ohledně využití tolika volna. Nevěděl, jak by to měl brát. “Jo, to asi jo.“ Pokrčil nad tím rameny a s úsměvem se na ni podíval. Poslouchal ji se zájmem a dokonce i zaujatě, když vyprávěla o Amstru. Zasmál se, když opravdu pro něho vybírala z těch nejlepších fotek, které mohla vybrat. Sice mu to slíbila, ale nečekal to. Vlastně ani nečekal, že mu je opravdu ukáže a bude počítat s jeho přítomností u toho. Z toho byl i mile překvapený a vlastně byl i za to rád. “To jsi nemusela. Já bych se rád podíval i na fotky z míst, které jsi fotila tisíckrát. Opravdu sis s tím nemusela dávat tolik práce a rád se na to podívám. Já bych ti za to mohl donést to ty mé cáry papíru, na kterých se nachází zase moje díla, která stojí za nic, jak jsem ti již říkal.“ Usmál se na ni vřele a tím dával najevo, že se opravdu těší. Vlastně se těší na to, jak mu o tom bude vyprávět a podělí se s ním o všechny skvělé zážitky. “Opravdu? Tak to jsem rád. Já na tohle takové štěstí nemám, protože vždycky něco provedu a neskončí to zrovna dobře a to většinou pro toho druhého. Takže většinou z nějakých výletů nemám nové kamarády.“ Pokrčil nad tím rameny a hned na to se zasmál. Zase byl ve svém živlu a pořád se chtěl jenom smát. “Ale doufám, že budete opravdu skvělé kamarádky a nic se mezi vámi nestane, protože to je pak nejhorší.“ Možná trochu posmutněl, ale i tak se nepřestával stále usmívat a šířit kolem sebe pozitivní energii. Možná měl dneska až moc velkou radost.

Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 BegCJQCN_o
Theodor Green
Poèet pøíspìvkù : 29
Theodor Green
6/1/2018, 16:16
Žil v téhle rodině už od malička, narodil se do ní a tak nikdy nepoznal nic jiného než tohle. To že vřískání malých dětí nemusí být v každém domě mu přijde naprosto nepochopitelné. Jako tady Betty přijde nepochopitelná skutečnost, že by měla pět sourozenců. Je tak zahrabaný ve svých myšlenkách a vzpomínkách, že se ani ze slušnosti nezeptá na rodinu Betty. Tohle on prostě někdy dělá a možná tohle je jeden z důvodů proč nemá moc přátel. „Opravdu se omlouvám.“ Ještě naposled se na ni omluvně podívá než jí začne zdlouhavě odpovídat. „Co já vím,“ pokrčí rameny. „tak někteří na to mají talent. Mají kolem sebe kouzlo, které lidi omráčí a ten člověk se ani nemusí snažit a lidi za ním chodí sami. Nějak se to mu říká, ale nemůžu si vzpomenout. No, to je jedno. My dva očividně nejsme.“ Zasměje se a pokračuje. „To je taky možný ale já bych to nedokázal.“ Přizná, protože není nijak extra odvážný. Zvedne zvědavě obočí protože tuhle větu od ní nečekal. „Možná pro tebe. Jestli chceš zapadnout klidně pij ale věř mi že většina lidí má k alkoholu jiný přístup.“ Trošku se do ní opře protože mu přijde nefér že takhle uvažuje. Sama to dělá, tedy teď to zrovna poprvé udělala ale pak to svým způsobem shazuje.
Anonymní
Anonymní
6/1/2018, 21:31
Zvědavě naklonila hlavu do strany, jeho slova ho doopravdy zaujala, protože to znělo, jako by se plesům záměrně vyhýbal. „A čím jsem si zasloužila to, že nejsi venku v přírodě, ale tady na plese?“ optala se zvědavě a na rtech ji hrál veselý úsměv. Ať to byl jakýkoliv důvod, už jen to, že udělal výjimku oproti obvyklým plesům, ji těšil a vlastně i svým způsobem lichotil. Také jí imponoval jeho vztah k přírodě, líbilo se jí, že umí ocenit krásu noční přírody. I ona ji měla ráda, jen ji štvalo, že v noci se fotí o tolik obtížněji než ve dne, takže krásy noci většinou jen obdivovala bez fotoaparátu. „Mimochodem, kdyby se ti bývalo nechtělo na ples, klidně bych tě doprovodila na noční pozorování přírody,“ dodala ještě, ale to už narovnala hlavu a dívala se na něj normálně, s úsměvem na rtech. Byl doopravdy příjemnou společností, takže by s ním doopravdy šla i jen tak ven, koukat na nebe a jen tak si povídat, bylo by to milé. Jen se usmála na jeho slova o tom, že jeho volna nějak využijí, ale to se ještě naplánuje, času dost, a vzhledem k tomu, že mu chce ještě ukázat ty fotky, času má doopravdy dost. „Ale prosímtě, to bych se za to styděla, přeci se musím pochlubit tím nejlepším,“ zazubila se, protože no, doopravdy by nedokázala prezentovat něco, s čím by nebyla spokojená. Prostě chyba v profesi, je už jako klasický fotograf – věčně nespokojený a řešící i ty nejmenší špatné úhly. „To beru,“ usmála se, spokojena s tím, že nakonec tu jeho tvorbu uvidí, i přestože dělal takové okolky. „Ale pokud ten dotyčný neumí brát věci s nadhledem, myslíš si, že se vůbec vyplatí se s ním bavit? Já bych řekla, že ne, tak se tím vůbec nemusíš trápit,“ široce se na něj usmála, svá slova myslela naprosto vážně, nechtěla, aby se nedejbože začal cítit nějak špatně, protože chtěla, aby si tento večer pamatoval jako hezký večer, vzhledem k tomu, že se jedná o jeho první ples. Nerada by mu něco takového pokazila, to by si neodpustila. „Taky doufám, třeba se s ní i jednou potkáš,“ vesele se na něj uculila, určitě by to bylo veselé setkání, ovšem kdyby byl Theo nervózní tak, jako byl zezačátku, tak by to bylo trochu složitější. Vivi je totiž velice živá osůbka a už se dostala až k té její bláznivé stránce, která by snad mohla nebohého Thea i vyděsit, což by pak Meg musela okamžitě napravit! A že by to snad nakonec možná jen zhoršila. Nad těmi myšlenkami si v duchu zavrtěla hlavou a raději se napila z kelímku.

Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Meg
color #faf0dc
Megara Morreli
Poèet pøíspìvkù : 137
Megara Morreli
6/1/2018, 23:42
Nervózně se podrbal na zátylku a dál už raději mlčel. Ještě by kvůli němu měla špatnou náladu a to opravdu nechce. Chce, aby byla hezky pozitivně naladěná s úsměvem na tváři. To je jediné co chce, není moc náročný. Byl moc rád, že souhlasila s tím, aby se na to zapomnělo a dělali, že se to opravdu nestalo. Sice se na to nebude dát jen tak zapomenout, ale určitě se nad tím jednou společně zasmějí a bude to jedna z úžasných vzpomínek, nad kterou se vždy zasměje. Všiml si, jak se zarazila nad jeho dotazem. Mohla být ráda, že ho jako první otázka napadla tato a ne nějaká až moc osobní. “Duchové jsou asi takový, víc realističtější. Tím myslím nějaké různé zvuky, které se dějí, když jsem třeba zrovna sám ve spolku a nikdo jiný tam není. Ovšem tím nemyslím, že tam straší. Třeba jenom trubky nebo tak něco. Měl by se na ně někdo podívat.“ Rychle se to snažil zakecat, protože nechce nějak děsit. Sám nevěří tomu, že by tam mohli být duchové, ale kdyby mu tohle někdo řekl, uvěřil by tomu a už by tam nechtěl bydlet. Plácal teď naprosté blbost, protože neví, co by měl říkat normálního. Ale nikomu to snad nevadí, třeba se z toho vyklube nějaká super konverzace, která by se mohla zapsat do historie. Dobře, to zase asi ne, ale nějaká malinkatá naděje tam je. “Ovšem nevěřím tomu, že když zvíře kouká nějakou dobu na jedno místo, znamená to, že je tam duch.“ Pokrčil nad touhle teorií rameny. Nevěděl, proč to řekl. Mohl říct něco úplně jiného a ne tuhle hloupost. Musí se zase sebrat a najít svou normálnost.

Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 YYJZ0xYu_o
Lawrence Brook
Poèet pøíspìvkù : 33
Lawrence Brook
7/1/2018, 00:10
,,Jsem si jistá, že bys zvládl i někoho jiného, Chrisi," věnovala mu úsměv a dala si neposedný pramínek vlasů za ucho. Nevěřila tomu, že byla jediná holka, která na něj kdy promluvila. Vždyť byl roztomilej, ta stydlivost na té roztomilosti jen přidávala, takže kdyby za ním nepřišla, tak by si jej určitě všimla jiná holka a dala by se s ním do řeči. Pokud by tedy neomdlel. Ale z něčeho takového už určitě vyrostl. ,,No, jak jsem řekla, nic jsi mi dávat nemusel, ale nakonec jsem za to vážně ráda. A nemysli si, že ti to na tvé narozeniny neoplatím," varovně zdvihla ukazováček a potulně se na něj usmívala. Už teď uvažovala nad tím, co by mu k narozeninám mohla dát. Musí to být něco speciálního, něco na co nikdy nezapomene, protože on ji svým dárkem vážně dost potěšil. A ona chtěla, aby se na své narozeniny cítil stejně. Zřejmě to bude muset ještě pořádně promyslet. Ani nečekala, že jí na její otázku ohledně toho, jestli ji řetízek sluší vůbec odpoví, ale on tak překvapivě učinil. ,,To doufám," řekla s pobaveným výrazem. ,,I když teď už si nebudu moct hrát na paní tajemnou, když se mě někdo zeptá na mé jméno," zauvažovala nahlas a smutně ohrnula spodní ret - samozřejmě byla smutná jen naoko, tyhle hry ji stejně nikdy moc nebavily, nakonec totiž všem své jméno prozradila. Upřeně na něj koukala, když se jí snažil rozmluvit, aby ty jeho kazisvěty nechala na pokoji. To ji snad neznal natolik, že nevěděl, že ona tohle prostě nenechá být? Obzvláště, když se jednalo o něho. Nesnášela, když se ty silné skupiny machrů vyřádili na nebohém klukovi jen proto, protože se nudili nebo mu jednoduše záviděli. Sice ji ti machři neuvěřitelně přitahovali, sama stále nevěděla proč tomu tak bylo, ale tohle na nich nesnášela. ,,Nenechám to být. Prostě ne. Musíš se bránit, a pokud to nezvládneš sám, tak ti někdo pomoct musí. Nenechám, aby ti zkazili ta krásná léta na vysoké," řekla s vážným výrazem, možná byla i trochu naštvaná na ty kluky, kteří mu dělali naschvál. Jen tak. Nevěřila tomu, že by jim Chris něco udělal, on přeci takový nebyl. ,,Vlastně jsem si sem ani tak nepřišla užívat. Jen sesbírat pár informací pro můj článek a pobavit se nad nějakými dramaty," přiznala a pokrčila nad tím rameny. Ona měla dramata ráda, ale to jen tehdy, kdy se to týkalo jiných a ne jí samotné. ,,Co vlastně přinutilo tebe, abys sem šel?" zeptala se jej a přimhouřila podezíravě oči. On na takové akce zrovna nebyl, pokud jej tedy znala dobře a tak muselo být něco kvůli čemu sem vyloženě musel jít. Že by v tom přeci jen byla nakonec nějaká holka?

Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Tumblr_nv8q83jBqZ1skhyy4o3_400Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Tumblr_o0bwvdIcaf1sp0oogo1_500Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Tumblr_nv8q83jBqZ1skhyy4o6_400
Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 7c130c64521462583e2d87827713e32f--pastel-purple-purple-rainSál (Společenská místnost) - Stránka 18 Tumblr_nv8q83jBqZ1skhyy4o2_400Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Bfb655b5a099a18b5c1023c5f8de9367
Patricia Anne Gavreau
Poèet pøíspìvkù : 86
Patricia Anne Gavreau
7/1/2018, 00:54
,,Přesně tak," odpověděla mu téměř okamžitě a nevinně nad tím pokrčila rameny. Milovala napětí, obzvláště když byla jeho tvůrcem ona samotná. A taky ráda provokovala. Navíc bylo fajn ukázat, že na ni přeci jen nemá jen tak někdo. To by asi byla vyloženě hoe a neohradila by se pokaždé, když by ji tak někdo nazval. Naopak by s nimi souhlasila. Jenže s takovou nemohla. Nespala s každým na potkání a moc ráda dramaticky odkopávala. To bylo taky její. Typická mrcha se kterou nechcete mít nic do činění. Bůh ví, jak nakonec dopadne tenhle chudáček vedle ní. ,,To nevím, asi by to záleželo na tom, jak moc by to stálo za to," zhodnotila a krátce se na něj podívala. Taky se mohla nakonec zhrozit, a to by jí přeci nestálo za to, aby mu dala něco hodnotného v podstatě za nic. ,,No vidíš, jak to jde," mrkla na něho a poté se zase zadívala z okna ven. Bylo ji jasné, že ji pozve, protože ji každý zval, nikdy to nebylo naopak. Ne, že by to zrovna ona potřebovala, ale tak nechala si to líbit. Brala to jako kompliment. Netrvalo dlouho a taxík jim zastavil před barem s velkým neonovým nápisem, který hlásal jeho název. ,,Děkuji," naklonila se k Haroldovi a zezadu ho políbila na tvář, načež vystoupila z taxíku, ačkoliv si byla vědoma toho, že by ji správně její doprovod měl otevřít dveře a ona teprve až poté mohla vystoupit. Jenže koho zajímala ta blbá Etiketa? Ji rozhodně ne. Zabouchla za sebou dveře taxíku a nasála do plic čerstvý vzduch, načež ztěžka vydechla. Poupravila si své šaty a poté zamířila do vnitra baru s jistotou, že jí její doprovod následuje.

Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 067a954cc9a4d9ae9e753cb19a5bb301Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 A27bdbcdba3459bd7ae08e60893ca1deca68a3a6Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 21e58ad5db1c0f152f36bd63cdeeb4a8Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 685994f6cb4f8c2b89b9bd0a0e87d7398f2bced0
Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Tumblr_os6q7k5ZoQ1wopfoyo2_400Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 657a51bd4d9b424f78269fe431443e3cSál (Společenská místnost) - Stránka 18 Q383WV67_oSál (Společenská místnost) - Stránka 18 Fc51300d90dafcac2c02e771cc51b710

#FF6E00
Nancy Drew Montgomery
Poèet pøíspìvkù : 85
Nancy Drew Montgomery
7/1/2018, 01:40
Lakte rúk si oprela o stôl, pri ktorom sedeli a hlavu si položila do dlaní aby na neho lepšie videla. Táto téma bola možno divná na plese ale až taká zlá nebola. A z tohto rozhovoru sa možno aj o ňom niečo dozvie. Nebude asi toho veľa ale predsa sa možno niečo nájde. “Tiež sa mi to niekedy deje! Je to dosť strašidelné, keď tam som sama.“ Mierne sa zamračí nad tým keď si spomenie, že sa jej to nedávno stalo. Mala chuť vtedy zavolať Lincolnovi aby prišiel ale nechcela ho rušiť pre takú blbosť. Dúfala ale, že sa jej to už nestane, dosť sa vtedy bála a to už nechce. Pri najhoršom by si asi našla Lawrenca a prišla by za ním. Ak by sa k tomu vôbec odhodlala.  Nakloní hlavu mierne do strany ale nakoniec zavrtí hlavou, že s ním nesúhlasí. “Ja tomu tak trochu verím. Nie je predsa normálne aby to zviera tak len tak sedelo a dívalo sa na jedno miesto. Alebo dokonca na tú stenu vrčalo! To už predsa niečo znamená, nie?“ Prišlo jej to vždy divné a vždy sa nad tým zamýšľala ale nakoniec vždy skončila pri tom istom rozhodnutí, presne ako teraz. “Nešiel by si so mnou po punč? Sama sa na to necítim.“ Povzdychne si a pohľad presunie na stôl s punčom. Stále tam boli nejakí ľudia, to sa nemohli presunúť inam? Takto len zavadzali ľuďom ako je práve Teddy. A proste sa tam bála ísť.

Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Teddy
#ff9999
Theodora Silver
Poèet pøíspìvkù : 96
Theodora Silver
7/1/2018, 10:36
*Veľmi rada by mala to spomínané kúzlo, ktoré všetkých očarí a automaticky sa stanú jej priateľmi. Avšak nemôže mať všetko a musí sa uskromniť s tým, čo jej bolo nadelené. Jeho slová o alkohole ju nútia sa zamyslieť. Hovorí sa, že väčšina má na alkohol negatívny názor, ale jej to príde úplne naopak. Hoci aj hovoria aký je alkohol zlý, stále ho pijú a nevedia bez neho žiť. Chystá sa niečo odpovedať Leovi, keď jej začne zvoniť v kabelke mobil. Kto jej môže teraz volať? Krátkym pohľadom na displej zistí, že je to matka.*Minútku.*Odstúpi pár krokov od Lea a otrávene príjme hovor. Vypočuje si matkine vyvádzanie, už zase, a vráti sa späť k Leovi.*Prepáč. Musím ísť. Skvelo som sa bavila.*Položí mu krátko ruku na rameno a široko sa usmeje. Rýchlymi krokmi odchádza von zo sály, celkom ju to mrzí, pretože si chcela užiť dlhší večer. Mohla predpokladať, že ju matka znovu zatiahne domov. Dúfa, že si nevšimne jej tackanie a alkoholový dych. Matka už na ňu čaká v aute, tak iba rýchlo naskočí a nechá sa zaviesť domov.*

Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 HQ0z0B6
Betty Cooper
Poèet pøíspìvkù : 107
Betty Cooper
7/1/2018, 12:15
Málem by se chtěl zamračit, ale nakonec to neudělal, protože se na něj aspoň na chvilku trochu otočila, takže měl mnohem větší klid. „Pochybuješ snad, že by to stálo za to? Hm?“ započal, aby si také trochu rýpl, když už se to toho sama pustila, jenže Andreas to rozhodně tak dobře neuměl. Nevadilo mu to. Jí snad také ne. „Asi bych ti měl teda udělat nějakou ukázku jen tak, abys mi věřila, že to za to rozhodně stojí,“ mrkl zase on, jenže to už pomalu nestíhal nic dělat, taxík se najednou zase zastavil a než se Andreas stíhal vzpamatovat, Nancy už začala vystupovat. Proto okamžitě vyrazil za ní. Byl si vědom toho, že to snad mají zdarma, ale i tak podal řidiči alespoň něco. Bylo mu to blbé. Ona měla mít odvoz zdarma, ale o něm přece nikdo nemluvil, takže raději zaplatil. Něco. Ani nevěděl kolik. Během chvilku se mu podařilo jít doběhnout. Měl to těsně, jinak by vešla dovnitř bez něj a to by už se k ní také nemusel dostat přes pozornost, kterou jí určitě chtěl každý věnovat. Takhle si byl jistý, že s ním snad aspoň chvíli ještě vydrží. Aniž by se jakkoliv ohlížel, zamíříl společně s Nancy rovnou k pultu, aby si mohli něco objednat. „Dvakrát whiskey bez ledu,“ řekl téměř automaticky, protože si vzpomínal, že slyšel, jak to zmiňovala. Sice nebyl dobrý nápad, aby si dal také, ale proč ne. Zase se automaticky otočil na ní a pořádně se usmál. Co jiného také?
Anonymní
Anonymní
7/1/2018, 12:17
Cítila se provinile kvůli tomu, co řekla, ale bohužel už to nešlo vrátit zpátky. Co na srdci, to na jazyku, to u ní sice většinou moc neplatilo, ale v tomhle případě bohužel ano. Snad na ní David kvůli tomu nezmění názor, to by jí docela mrzelo. ,,Ne-nebudu," vykoktala ze sebe a zavrtěla hlavou. To by asi utekla a šla se někam zahrabat, kdyby něco takového před ním řekla, ačkoliv Charles by se tomu jen zasmál a nevzal by si to moc k srdíčku. Chtěla říct něco na způsob, že by se s ním hádala ohledně toho, jestli je to pravda nebo nikoliv, ale tím by akorát začala zbytečnou hádku, což nechtěla. Byla by to sice taková ta hezká hádka, ale Rose nesnášela hádky všeho druhu, vždy prostě radši ustoupila. A tak tomu bylo i teď. Proto se na něj jen vděčně usmála, protože za jeho lichotky byla opravdu ráda. Nešlo si nepovšimnout toho, jak se jeho tvář rozjasnila, když řekla, že hraje na klavír a housle. Musela se nad tím usmát, byla spokojená, že to v něm vyvolalo právě tuto reakci. Jen se tedy poté polekala jeho dalších slov, to ji vyděsilo, i když už několikrát hrála před několika lidmi. Jenže on byl něco jiného. Co když něco splete?! ,,Nooo," začala poněkud váhavě a nervózně si promnula své dlaně. A poté ji něco napadlo, žárovička v hlavě se jí rozsvítila. ,,Když mi ty na oplátku zahraješ na kytaru nebo bicí," potulně se na něj usmála a přehodila si nohu přes nohu, přičemž si upravila své šaty, aby náhodou nebylo vidět něco, co nemělo. David ji v následující chvíli řekl o něco více věcí, což jí rozhodně nevadilo, právě naopak - byla za ně ráda. Všechno si to snažila zapsat do paměti, protože tohle přeci bylo velmi důležité. ,,Čaje jsou skvělé, ale káva je o něco lepší. Miluju karamelové frappé, dávám si ho povinně jednou týdně, jinak můj týden není kompletní," přiznala s pobaveným výrazem. Celkově milovala hodně karamelových věcí, až se sama divila tomu, že toho karamelu nemá už dost. ,,A taky mám arachnofobii, ale to nikomu neříkej, někdo by toho mohl zneužít," ušklíbla se nad tím a při představě na velkého chlupatého pavouka se otřásla. I ona se tentokrát rozpovídala, ovšem nezmínila toho tolik jako on, což snad nevadilo.

Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Tumblr_o4lww6gewZ1txeyiao1_250Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 7db2bd4c89d91b249cea6afbd4783ae7Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Tumblr_mq64f9gEHp1qgrjt5o5_r1_250
Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Tumblr_static_filename_640_v2Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Tumblr_oac2koiYgm1txeyiao6_250Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Original
Rosemary Aimee Knight
Poèet pøíspìvkù : 23
Rosemary Aimee Knight
8/1/2018, 19:01
*Věděla, že s Charlesem bude na stejné vlně ohledně vztahu David a Rose. Kdyby se totiž na něčem neshodli, nebylo by to moc dobré znamení. Už si musí pomalu začít připravovat na co se jich obou vlastně zeptá. Je si ale jista, že to zvládne na jedničku! Bude to z obou mámit tak dlouho dokud se jí jednoduše nepodvolí, tedy sice není moc trpělivá, no ona si i tak pokusí s tímhle problémem poradit. Bylo vážně pěkné, že oba dva byli docela dost stydlivý. Ona si ani nepamatovala, kdy naposled se červenala. Možná někdy na konci základní školy? Asi tak nějak. Už od malého věku byla vážně docela akční, všude se vetřela a nedělalo jí problém se k někomu přidat do konverzace. S tím ona problém vážně neměla a červenání to samé. Nečervenala se, možná jen párkrát, ale jak jsem řekla to všechno červenání nechala na základní škole. Od střední to s ní šlo- dá se říct nahoru než dolů. Červenání nebylo potřeba, jelikož kluci upřímně řečeno, nebyli moc na takové lichotky, jež by donutily Isabelle zčervenat. * To je důvod, proč tě mám stejně nejradši. * Mrknutí mu oplatí. Vážně je ráda za to, že měla šanci potkat zrovna tady Charlieho, takzvaného parťáka do deště. On byl pro ní vždy jasná volba při nějaké hlouposti a nějakému špatnému plánu. Dokázali spolu vymyslet jak nějaké hloupé nápady, tak některá stály vážně za to! * Skvělé. * Poslední slovo , jež k tomu dodá. Ještě sice nevěděla na jakou příležitost si jeho služby objedná, ale bude nad tím přemýšlet. Joo, Isabelle měla vážně bujnou fantazii, snad už od raného dětství. Vždy toho dokázala tolik vymyslet a její fantazie se nikdy nezastavila. *  No, i když je přeci jasné, že ten nejlepší doprovod můžu být jen já sama. * Zasměje se. Nikdy jí nevadilo chodit na nějaké akce samotná, jelikož vždy věděla, že si někoho najde a i kdyby si nikoho nenašla, tak by si tu akci náramně užila. * Tak se mi to líbí! * Kývne souhlasně hlavou a dotáhne Charlieho až k baru, kde objedná dva panáky. Takový alkohol jí nevadil, byla zvyklá. Sice nic se nemá přehánět, ale párkrát si člověk dát může. Mezitím co čekali na panáka vodky tak se porozhlédla kolem sebe. Několik lidí už odešlo, takže to tady působilo menším dojmem, ale přesto tady bylo ještě několik lidí, kteří se bavili. * Tak na to si připiju! * Souhlasí a kopne do sebe panáka. Na malý moment obličej dá do takové divnější grimasy, jelikož vždycky je ten první hrozný než si člověk zvykne, ale potom už je to dobré. Prohrábne si vlasy a podívá se na něho s lišáckým úsměvem na rtech za kterým se mohlo skrývat milion nápadů a tak Charlie nevěděl, na co se ho Isabelle chce zeptat.* Za chvíli máš narozeniny! Co si tak přeješ jako dárek a chceš nějakou večeři? Klidně bych něco připravila.* Podívá se na něho se zvednutým obočím, opírající se bokem o bar.  Vždy hledala možnost něco uvařit, jenže snad všichni blízcí věděli o tom, že ona rozhodně nebyla stvořena jako žena v domácnosti a že vařit prostě neumí, ale i přesto vaření Isabelle docela dost vyhledávala. Dalo by se říct, že se snad snažila i zlepšit, jenže vždycky ji to prostě nevyjde. Nechápala co dělala špatně! Bylo by docela špatné, kdyby Izzy na jeho narozeniny zapomněla, jelikož přeci jen zná se s ním už od dětství a tak by byla hanba nepamatovat si jeho narozeniny. Ještě sice nevěděla, jaký dárek mu dá ale už teď věděla, že to bude vážně skvělý dárek! Ona v dárcích byla profík a těšila se, až si Charlie svůj dárek rozbalí!*Tématika dárku High School Musical nebo Pomáda? * Rýpne si do něho se smíchem. Nemyslela to nijak zle, vážně ne. Ale pořád si pamatovala den, kdy na tohle jeho menší tajemství přišla! Dělala si z něho legraci až doteď.* Klidně bych se mohla převléct za Gabriellu a něco ti i zazpívat. * Její schopnosti zpívat byly asi na stejné úrovni jako vaření, proto věděla, že by to bylo vážně zajímavé, kdyby ona začala zpívat.*
Anonymní
Anonymní
8/1/2018, 21:06
Pomalu kývl hlavou na náznak souhlasu, ovšem vypadal u toho zamyšleně a taky možná nejistě. ,,Do teď nevím, jestli to udělal naschvál nebo ne, ale asi mi to je jedno," ledabyle nad tím pokrčil rameny a smířeně se usmál. Nad takovými zbytečnostmi by si člověk neměl lámat vůbec hlavu. ,,Přesně. Taky nechápu, jak zrovna na mě mohl zapomenout," dotčeně si sáhl na oblast, kde by se zhruba mělo nacházet srdce a mírně se zamračil. Naštěstí však nemusel být zamračený dlouho, jelikož Lyd ho opět svými slovy potěšila - tedy on doufal, že je myslela vážně. ,,Věděl jsem to!" skoro svá slova vykřikl, zřejmě to bylo z toho, jak moc nadšený byl. Když mu někdo dal za pravdu, tak byl vždy nadšený, a když to byla právě Lyd, tak se jeho nadšenost ještě zdvojnásobila. ,,Lidé se nemění," řekl už o něco tišeji než svá předchozí slova a ušklíbl se. Měl za to, že lidé měnili jen své postoje a názory, ale to už jí tehdy u baru říkal, do teď si na to pamatoval. Byl rád, že ji potěšil tím, že ji nepřímo řekl, že k ní má jiný vztah než k ostatním - tedy ten lepší. Samozřejmě nelhal, nenabídl by to jen tak nějaké holce na potkání. Ovšem třeba Adamovi by to byl schopný nabídnout, jen by jejich fotky vypadaly strašně teple a to mu za to nestálo. Už tak mělo pár lidí podezření, že je gay, protože už dlouho s nikým nic neměl. Když se ocitnou u budky, kde se fotí, tak se i on otočí čelem k Lyd, protože kdyby stál bokem, tak by to vypadalo poněkud divně. ,,Většinou ne," přiznal docela neochotně a nervózně se poškrábal na svém zátylku. Tyhle věci docela nerad přiznával, ale zase na druhou stranu ji nechtěl lhát. Podíval se na její ruku, kterou vzala tu jeho a poté ji zpátky do očí, načež poslouchal vše, co měla na srdci. Bylo hezké, jak se ho snažila přinutit k úsměvu, jenže Noah byl pesimista, který nepokládal zrovna moc věcí za hezké. Zkoušel si vzpomenout na své rodiče, na ty jejich společné chvilky, které pro něj byli tolik vzácné, jenže to ho akorát tak dokázalo rozesmutnit - samozřejmě to na něm nešlo poznat, už měl natrénované, jak na sobě nedat znát smutek. Vzpomínka na jeho přátelé ho taky zrovna nerozveselila, obzvláště, když se mu vybavily ty zrady. A pak tu byla ona. Usmívala se na něj, i když on se mračil a snažila se být ve všem pozitivní. Dokonce i ten jeho otřesný tanec nenazvala otřesným. Třeba si v té fotobudce vzpomene právě na ni, ovšem o tom raději pomlčí, ještě by ji vyděsil. ,,Myslím, že ano," pokýval hlavou a střelil pohledem po páru, který konečně z budky vylezl. ,,Tak jo," zamumlal si pod nosem a ztěžka vydechl, načež vyrazil směrem k budce. Stále přitom Lyd držel za ruku, aby šla s ním a nikam mu neutekla, to by ho mrzelo. Nechal ji první vlézt dovnitř a poté si sedl vedle ní. Bylo tu vážně nějak těsno, naštěstí to ale zatím Noah nevnímal naplno. ,,Připravena?" natočil k ní hlavu, byli teď u sebe hodně blízko, ale mu to nevadilo. Doufal, že ani nezačne.

Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Tumblr_p2z5feIbrG1qapw3zo1_r1_400Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 E188915cb1aa37999e3e3819533085c1Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Tumblr_p2z5feIbrG1qapw3zo3_400
Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 D3447e0594db7f020d59cd740aac5074Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Tumblr_oe33dcy5lZ1qapw3zo1_400Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 F77a300ae5a9586a7aa287dde4a740b0
Noah Anderson
Poèet pøíspìvkù : 86
Noah Anderson
9/1/2018, 16:23
Byl spokojen s tím, že Izzy na ten páreček hrdliček sdílela stejný názor, a byl si také jistý tím, že oba si uvědomují, že ti dva budou potřebovat postrčit. Znal Benjího, stydlín od dětství, snad by ani nevěděl, jak nějaké holce říct, že se mu líbí, no a znal Rose, ne sice tak dobře jako Benjího, ale stačilo na ni kouknout a člověk hned věděl, že s jejím koktáním a červenáním na tom je ještě hůř než David. Snad podvědomě doufal, že na Davida se otřela alespoň jedna setina jeho sebevědomí, nebo toho Izzyna, proto není až takový ztracený případ, takže bude schopný nějak pohnout a vést ten klíčící vztah. Některý holky letí na sladký ňoumy, jen to musí Davidovi vecpat do hlavy a dokopat ho k nějakému činu, hm, to bude těžké, ale Charlie se té výzvy nebojí a společně s Izzy mu seženou jeho první přítelkyni! A bude z nich pár roku a budou si spokojeně žít stydlivý život, kdy se budou červenat jeden před druhým. Nad tou přeslazenou představou se musel ušklíbnout, tohle by ho asi nebavilo, on by ve vztahu tolik cukru mít nemohl, potřebuje i ty jeho milované provokace, sarkasmus i ironii, ale stydlivá Rose není nic pro něj, nene. Ale provokovat, to ho baví. „Já vím, drahá Izzy,“ zazubil se na ni široce, přeci nemohl rovnou říct, že ji má také rád, to by nebyl on. Samozřejmě, že ji měl rád, vždyť ji zná už od dětství a vlastně s ní vyrůstal. Po Benjím je to jeho asi druhý nejbližší člověk a člověk, co ho zná velice dobře. Navíc, s Izzy oproti Benjímu sdílí i stejný typ humoru, takže má plusový bodík. „Nejlepší je to pro toho, kdo má tu čest tě doprovázet,“ mrkl na ni, i přestože pochopil, jak svá slova původně myslela, jen prostě měl potřebu její větu o tom, že jí nedělá problém chodit bez doprovodu přeformovat do lichotky, už byl holt takový. Navíc to třeba potěší její ego a potěšit ego ženy je vždy dobrou volbou. Nechal se odvést k baru, ač byl zvyklý na to, že většinou to byl on, kdo dívky vodil k baru, ale což, u Izzy je vždy všechno jinak. Spokojeně se usmál nad jejím výběrem a vděčně si od ní vzal panák, který do sebe po krátkém přípitku také kopl. Neudělal takový úšklebek jako Izzy, to protože on už jeden panák měl a na chuť alkoholu si pomaličku začínal zvykat, ale i přesto se trochu zašklebil. Chtělo by to asi ještě tak dva panáky a pak by se i po vypití začal usmívat. Tázavě nadzdvihl obočí, když se na něj zadívala Izzy s tím dobře známým lišáckým úsměvem, za kterým se mohlo skrývat cokoliv. Nápad jít něco provést jejich rodičům, když byli malí, nebo se ulít z hodiny, když byli starší, a nebo se jít opít, když byli ještě o něco starší. Proto trpělivě čekal, co to bude tentokrát. „Já bych si hlavně přál, aby sis neublížila a neublížila ani blízkému okolí,“ prohlásil okamžitě, když mu navrhla slavnostní večeři, a starostlivě položil ruku na její rameno. Všichni její blízcí věděli, že Izzy do kuchyně nepatří, ne protože by na to byla moc nóbl a nebo nad tím ohrnovala nos, ale ty kuchyně ji prostě nesnáší, asi vycítí ten její antitalent pro vaření a nechtějí s ní spolupracovat, takže to většinou dopadá katastrofálně. Byl rád, že mu chce uvařit, ale nerad by, aby se jeho narozeniny proměnily v katastrofu a museli se třeba volat hasiči.. Nespokojeně si odfrkl, když si do něj tak nehezky rýpla. Jedna z nevýhod, když se s někým znáte doopravdy dlouho, je to, že o vás vědí hodně, někdy až moc. Například Benjí i Izzy v jeho dětství odhalili jeho úchylku na HSM, Pomádu a jiné skvělé muzikály. „Radši ta Pomáda,“ řekl ale nakonec a ušklíbl se, přeci se na ni tady nebude mračit, přeci jen už si zvykl, víceméně. Nad představou, jak se Izzy snaží zpívat a ještě v obleku za Gabriellu, se musel zasmát, a také si vzpomněl na svého pěveckého přítele, se kterým si střihnul ten romantický duet z prvního dílu HSM. Ten by mu mohl přijít zazpívat a kdyby se převlékl za Gabriellu, Charlie by za to snad i zaplatil! I když Sylvestr má už teď dost upravované vlasy, že by si snad ani žádnou paruku brát nemusel. „A Troye ti bude dělat Benjí? Nebo to bude můj dárek a budu ho dělat já?“ optal se zvědavě, ale samozřejmě oba věděli, že tohle se neuskuteční, protože Izzy s Davidem hudební talent nesdílí.

Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 Charlie
color #ff0000
Charles Hicks
Poèet pøíspìvkù : 130
Charles Hicks
9/1/2018, 23:53
Zase ho trochu zaskočila. Ona ho pokaždé umí nějak zaskočit. I maličkostí jako je tahle. Samozřejmě na tu otázku neměl žádnou logickou odpověď. “Já nevím. Prostě mě napadlo, že když si tak rozumíme, tak bych tě sem mohl pozvat a třeba se i víc seznámit a třeba si i popovídat? Nějak mě to napadlo a já to jenom řekl nahlas. A trochu jsem doufal, že přikývneš a ty jsi přikývla. Takže, asi tak to je.“ Pokrčil nad tím rameny a dál to nerozvíjel. Opravdu na to neměl žádnou logickou odpověď, která by dávala smysl. Vlastně to možná smysl dávalo, protože na tom bylo něco pravdy. Něco trochu víc. Dokonce bylo jasné, že je z toho zase trochu nervózní, protože opravdu netušil, že by se ho na něco takového mohla zeptat. “Cože?“ Zeptal se překvapeně. Tohle také nečekal, že by mohla říct. Dnešní večer je pro něho takový, plný překvapení. Skoro plný překvapení. “N-ne, to je dobrý. Teda pokud tady nechceš být ty, tak mně to nevadí. Klidně můžeme jít někam jinam. Kam budeš chtít, tak tam půjdeme.“ Pronesl zase krapet odhodlaně. Na tváři se mu objevil pobavený úsměv. “Náhodou si myslím, že i ty ostatní fotky musí být super. Fotila jsi je přeci ty, takže super být musí i kdyby se jednalo o tu nejvíc hroznou fotku, pořád by byla super.“ Usmíval se od ucha k uchu jako malé sluníčko. Už zase měl tu svojí usměvavou náladu. V tenhle večer se mu hodně střídaly, až to bylo opravdu zvláštní. Asi s ním něčí společnost dokáže dělat divy. Tím pádem o sobě zjistil věc, kterou asi ani on sám nevěděl. Nebo si ji nepamatoval. To by bylo pravděpodobnější. Přikývl, že počítá s ukázkou i své tvorby. Sice stojí za starou bačkoru a nemusela by se jí líbit, ale už to slíbil a on sliby dodrží. Vždy a v každé situaci. Občas toho i lituje, ale takový on je. Prostě je spravedlivý a dodrží všechno. “Asi máš pravdu. Jenže já mám ten problém, že jsem prostě společenský typ, který by se chtěl hodně přátelit. Občas to přeháním, ale věř mi. Na střední to semnou bylo o dost horší. Teď se to možná zlepšilo.“ Zasmál se nad tím pobaveně a podrbal se na zátylku. “Třeba jo a budou z nás také přátelé.“ Usmál se nad tím, protože by bylo fajn najít si více přátel. Nechtěl o zmiňované Vivi, vědět víc informací. Kdyby se z nich někdy měli stát přátelé, nechce mít vyspoilerovanou její povahu. Raději si to zjistí hezky sám, protože jak se zná, řekl by třeba něco, co by mu ani říct nechtěla. To by už byla opravdu prekérní situace. A určitě dosti nepříjemná. Pro oba. Podíval se na svůj kelímek, kde mu punč pomalu, ale jistě ubýval. Ani nevěděl, jestli bude chtít si skočit pro další. Napil se a tím ho rovnou i dopil. Kelímek odložil na stranu, protože se rozhodl, že nakonec už punč nechce. “Až budeš chtít jít, tak můžeme. Ovšem pokud budeš chtít. Neříkám to, že bych chtěl už jít, to ne. Já jsem tady rád. Takže tak.“ Bylo to tady zase. Zase plácnu jedno přes deváté, ale doufal, že ho pochopila.

Sál (Společenská místnost) - Stránka 18 BegCJQCN_o
Theodor Green
Poèet pøíspìvkù : 29
Theodor Green
Sponsored content

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: